Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka - nam dr. hovorila že vigantol do roka...
ja neviem čo je tej mojej buchte... odsať jej nič neodsajem... teraz sa mi zdá že už nádchu nemá len je nervozna ako sto čertov... v noci sa budila každu hodinu a ani nie že budila len plakala, prišla som k postielke a ona spinkala, pohladkala som ju alebo dala dudu a klud... nadránom to bolo už každých 10-15min... neviem čo ju trápi... asi fakt tie zubky no nič nevidno ale vobec nič... už jej tam kukám skoro každu hodku 😀 😀 😀
a mame zas vsetko biele na sankovacku.....napadlo zo 20cm snehu...........konecne nebude tak mrznut
@sliver podľa mňa sa tam nedostaneš...kvôli tým schodom
tam boli schody?
no tri ako sa vchádza dnu
@sliver
ahojte baby takze cakame chlapceka 🙂 🙂 🙂
@petuska123 -jééééééééééééj blahoželáme k vajčiakovi 😉 😉
@petuska123 vééééééééééľka gratulka 😀 konečne chlapina 😀
dnes dával v mekáči :D happymeal nie do papierovej ale do plastovej krabičky...no niet lepšej hračky....malá s tým behá po byte....toľko radosti :D
@petuska123 supeeeeeeeeeeeeeeeeeer....konecne po dlhej dobe
aky je to zazrak,ked tym detom mozog tak rychlo dozrieva a chapu suvislosti....dnes ma Olivia prekvapila.......pri kazdej odryznutej chrumke dala aj mne bez pytania......po vypiti mliecka mi nazorne ukazala pusinkou ako mam cuckat a pchala mi flasu do ust.........vecer,ked som varila kasu do flasky rychlo isla do obyvacky a lahla si na vankus na zemi a tesila sa,ze ide pit....vzdy ju dam na gauc na vankus a pustim rozpravku.........tesim sa uz teraz na dalsie pokroky...........zajtra pracujem,som zvedava co vyvedu s tatom
@petuska123 gratulujem,konečne budú mať naše princezné nejakého princa 😀
Aj mi sme dnes boli vonku .to ísť s kočíkom katastrofa prišla som domov spotená ako kôň a hovorím,načo chodiť do posilovne,taká prechádzka po snehu je zaberák na nohy,ruky,chrbát skrátka precvičím si všetky svaly 😝
@petuska123 gratulujeeeem,už máte vybrané ak meno?
Babuľky ďakujeeeem ešte raz za srdiečka,ste zlaté,potešilo ma to..mám Vás rada..aj keď len cez internet 😉
tak baby....neviem po akej dlhej dobe...lebo si to už nepamätám....sme spali celú noc.....neviete kde sa dá objednať ohňostroj 😀 😀 😀 😀
Bože,ako je úžasne teplúčko,teda v porovnaní s tými mrazmi,milujem keď je takto všetko zasnežené,ale po 20 minútach sme išli domov..skoro som pokazila kočík,spotená som totál,išla som po ceste,lebosa nedalo výjsť na chodník,no jedna katastrofa.Nelku tak nadhadzovalo chúďa v tom kočiari až zaspala.Tak som vyložila nákup,preniesla ju,vyzliekla a haja ďalej.
No zajtra som zvedavá na koncert..včera som písala so "zahrajkom",zatím všetko platí,žiaden sneh ceste neprekáža 🙂
@sliver
@pohodacka babulky ďakujem, že na mňa myslíte 🙂 ja zatiaľ nemám nič nové, zajtra idem k mojmu dokymu, tak hádam ma kukne sonom. Nejak som sa cez víkend ukludnila, začali ma bolieť viac prsia a aj som mala tri dni ťažobu na žalúdku, tak si hovorím, že snáď ten drobec rastie. Snažím sa veriť a myslieť pozitívne 😉
@lenrom - krásnučká je, buclatá kočena, juuj by som ju povyťahovala za tie líčiska 😉 😉
nech len dalej tak krasne spinka a nech máš stále kooopec mliečka
@pohodacka - ja som dopadla podobne, svalovica dovi dopo... ale krásne je ked je toľko snehu... ako u nás boli chodníky odhrnuté len jeden dom je fest dlhý popri chodníku a vchod maju z opačnej strany tak neodhadzuju sneh a tam som nemohla pretlačiť kočík ani keby... zaborený v snehu...
ty máš také koneksie so zahrajkom? a to čo.... si to riadne užite zajtra, vyjašte sa 😉

U nás sa spalo od trištvrte na 7,ale cez deň držala rekord-nechápala som,že vládze.Bola hore od pol 11 rána-spala pol hodinu od desiatej.A ťahala do večera tej trištvrte na 7,v noci 3 x jedla.
Ďakujeeeeeeeem za srdiečko,potešilo ma 😉