Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Baby ja som zbytá ako kôň,dnes som bola dvakrát na výjazd s kočíkom a bolí ma celý človek. Tak som i povedala v takejto kope snehu jedine sánky,nakoľko na nové nemám,som dostala kúpiť opierku,oco zreparoval moje staré sane,namontoval opierku a domov sme už išli na sánkach,to bola paráda,Laura výskala,smiala sa ,bola som taká šťastná,že som jej to mohla dopriať.Nemáme síce ani fusák,ale zase som zaimprovizovala,zabalila do deky a našupla ju do krytu z druhého kočíka a pekne sa to dá uchytiť na opierku,skrátka parada 🙂
@buba78 zen kryt z kočíka je taký šikovný,že sa nasúva,takže bambuľke tam nohy aj s dekou nasuniem a idemééé,pod zadok som jej uhačkovala sedáčik a je tam ako vo vatičke. Inak ako som musela začať od nuly a v podstate s níčím,som zistila,že bez mnohých vecí sa dá v pohode prežiť a ked nemám na nové čo potrebujem musím pohnúť mozgom a nájsť alternatívu. 😎
no takže zázrak sa nekoná....do rána sme zase žúrovali 😒 😖 😝
@crazybabenka nemala si to vcera prerieknut...
Ahojte kocky, takze rano som zacala spinit, u dokyho vsak srdiecko krasne bilo a mame 7mm, sme tak na 7tt, predpisal mi duphaston, ascorutin a kludovy rezim. Sme sice pozadu, ale verim, ze spinenie prestane a drobec to dobehne 😉
Tak baby koncert Spievankova za nami..neboli sme úplne do konca,lebo naše dieťa nemalo problém sa na mňa prilepiť a pred všetkými by mi bola schopná zdvihnúť sveter a cucnúť si,tak sme odišli.Ale celkovokoncert super,spievanka to vie s deťmi fakt na 1..boli s nimi na pódiu,spievali,robili hada ..je pravda,že najlepšie si to užijú 2-3 ročné deti,ktoré už sú samostatnejšie,boli normálne nadšené keď s nimi spiavali a hrali sa-kolo kolo mlynské atď..Neluša len pozerala-keď spievali sledovala ,ani nedýchala a keď rozprávali,tak ju to nebavilo,chcela ísť pobehať 😀 😀 😀 samozrejme nemala šancu keďže bola hlava na hlave.Ale po pravde čakala som viac ľudí,sála bola zaplnená tak do trištvrte..tak tancovačka za nami,zajtra môže začať ďalšia-s mm sme dorobili výzdobu,zajtra o pól tretej strielame konfety a detské šampáňo 😉 😉
@tinara23 nesmierne si ma potešila,niektoré detičky sa zo začiatku vyvíjajú pomalšie ,ale potom to hravo dobehnú ved majú na to 9 mesiacov 😉
Nás trápa zúbky,už včera začali Laure tiecť soplíky,slintoší o 106,dnes mala zvýšenú teplotu a častejšiu stolicu.To by bolo ok,dali by sme čípok,alebo nurofen,len ked bola na šerblíku prehnalo ju a kým som ju balila do plienky mi padlo oko do šerblíka a že čo sa to tam hýbe?A červíky 😖 pravdepodobne mrle.Pozeram na hodiny ešte hodinu ordinuje dokina,tak som malú obliekla,nabalila do kočíka a hajde k dokine,to boli iné behy. Hrdielko má v poriadku,dýchanie tiež takže to budú soplíky a na parazity dostala tabletky.Za mliečko hami sme dostali penové puzzle
@buba78 tak stretávala sa teraz s detmi,ked sme chodili na stretká materského centra,ale chodili sme po doktoroch a aj tam sú kadejaký ľudia.Ešte ma napadlo,boli sme na tom krste a tam boli tiež deti a asi chodia do škôlky a jeden do školy tak ešte ta by to mohla nachytať.A ideme sa aj mi preliečiť,mám viacej tabletiek,tak si zoberieme aj mi dospelý.Myslím,že to boli mrle,boli to úplne maličké červíky a stál s išuchá noštek,čo tiež poukazuje na mrle. Puuzle môžeš získať vo vybraných lekárňach kde za výrobky Hami dostávaš body a ked máš 16 bodov dostaneš puzzle.Ja ešte ničo dokupim a budeme mať ešte jedny a sú naozaj krásne.
@pohodacka Nelke prajeme všetko najlepšie k jej prvým narodeninám....veľa zdravíčka....šťastíčka a lásky....nech ťa Boh žehná zlatinko
@buba78
@crazybabenka Ďakujemeeee babuľky,Zuzi,od Spievankovcov,resp.od KDH kov balón KDH a odznak-budúca poslankyňa 😀 😀 😀 😀
Taaak oslava za nami,bolo krásne,dojemne..aj sme si poplakali..mm pustil video ke´d sa narodila keď sme pripíjali..bože,už rok,ako to letí,potom dám foto..
Nelinka všetko najlepšie!!!!
Kopec všetkého... zdravíčka, šťastíčka, lásky, papaníčka a hračiek 😉
Nech si stále šťastná a krásne vysmiata.
Posielame pusinkyyyyyyy

@tinara23 - aké hádam ma kukne sonom, ved nech niečo robia... budem silno myslieť zajtra na teba a čakať správy...