icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
4. mar 2012

@bbtina ony majú pekné veci.....ja som s nimi max. spokojná....len to ich objednávanie....a veľkosti....a všetko okolo....tragédia

bbtina
4. mar 2012

@crazybabenka neviem, či majú normálnu prevádzku, súdiac podľa ulice to bude nejaká malá reklamná agentúra v rodinnom dome, asi im k objednávke rovno napíšem miery a farby 🙂)))

crazybabenka
autor
4. mar 2012

@bbtina no paráda....hádam ich bratranec nájde 😀 😀 😀

buba78
4. mar 2012

nejako nam to tu zanika

janemari
4. mar 2012

@buba78 ja som cez víkend nestíhla a som totálne KO,malá dáva zabrať naplno a okrem toho zvládať ostatné veci je na hranici síl. Večer som už taká vyšťavená,že ledva vydržím do 21.00 porobiť na pc čo potrebuje a už som tvrdá.A to mála si zmenila vstávanie,budí sa už po 6.00 takže od rána nonstop na nohách. 😖

sliver
4. mar 2012

@buba78 - ale no no no
ja tiež víkendy neviem čo skor 😉
zase sme výletili jak sa dalo.... boli sme na návštevy, u nás bola návšteva, no plné dva dni... zajtra sa budem zotavovať 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
5. mar 2012

no baby máme za sebou horúcu noc.....k malej sme o druhej ráno volali záchranku.....mala strašné kŕče v brušku....až sa od bolestí zvýjala.....sme sa báli aj s ňou niekam autom ísť....tak sme radšej volali záchranku.....keď prišli....hneď nás poslali preč s miestnosti....a pol hodinu s ňou "niečo robili" najhoršie chvíle v živote.....a trvali večnosť.....keď nás pustili sp5 malá od únavy ako jej uľavili hneď zaspala.....podložku čo pod ňu dali a aj dokyna od hlavy po päty okakaná.....najhoršie je....že ani neviem čo mi povedali, že jej bolo.....len viem....že jej pichli nejaké dve inekcie....bola som úplne mimo.....spala do 7dmej.....teraz behá....akoby sa nič nedialo.....s papierom čo nám dali.....mám ísť k našej dokyne.....idem o 11tej ☹ ☹ 😢 😢 😢

sliver
5. mar 2012

@crazybabenka - fuuuuuuuuuuuu
božinku to je hrozne, to ako fakt tam s nou boli sami, božinku to si ani neviem predstaviť, že polhodinu ju nechať len tak... s cudzími ludmi.... počuli ste ju plakať ked tam boli?
aj ti dali nejaký papier alebo niečo čo máš dať dr.? možno by ti to ona vysvetlila....
to sa akože nemohla vykakať? dlhšie nekakala, či?

crazybabenka
autor
5. mar 2012

@sliver vieš čo....na jednej strane aj chápem, že "nás vykázali" ....lebo robiť niečo s hysterickými rodičmi za chrbtom sa asi nedá.....malá plačkala.....ale nie už tak strašne ako predtým....papier mi dali.....len neviem vylúštiť tie jej háky báky......dúfam, že mi to naša dokyna vysvetlí......kakať práveže kakala....hneď ráno ako vstala....teda ako vždy.....aj papala normálne počas dňa...zaspala normálne......o 23tej sa zobudila.....a už len plač a kŕče.....aj sme jej dali proti bolesti....aj sme cvičili nožičkami.....nič nepomáhalo

sliver
5. mar 2012

ináč kočky ma napadlo že ked sa tu rozoberaju kluby a darčeky tak isto ste aj v DMke 😉
ja som sa už dávno, aj Sonka dostala darčeky ked sa narodila.... ale teraz ma napadlo že minulý týžden som sa prvýkrát prihlásila cez net že si idem kuknuť kolko mám bodov a zaznačila som Sonku do Baby bonusu a zase sme dostali darčeky 😀 to vždy tak poteší 😀 😀
ináč tam nič nechcú iba napísať udaje dieťaťa, tak som sa smiala že keby som si napísala 4 deti....

pohodacka
5. mar 2012

@crazybabenka pane bože..chúďatonko malinké zlaté.Takto si vytrpieť.Keby sme to aspoň mohli preniesť na seba!!Viem si predstaviť ako ti bolo..ja by som skolabovala skorej než malá.Z čoho to mala ..to asi nevie nikto..aspoň že jej pomohli,bože strašne mi jej je ľúto keď si ju predstavím ako plače..moje zlaté..držte saaaaaaa.Nech je rýchlo v čo najlepšom poriadku.Nech sa to už nikdy v živote nezopakuje!!!!!

crazybabenka
autor
5. mar 2012

@pohodacka vieš čo....kým prišla sanitka....tak som bola pri "zdravom rozume" .... lebo mm stres a panika....dookola opakoval čo jej je a reval s ňou.....ale keď prišla sanitka....a bola pri nej doktorka.....tak to zobralo aj mňa.....a prvý raz v živote som si šupla poldeci.....úplne som sa klepala.....do rána som ani nespala....čo som sa na ňu pozerala či dýcha

pohodacka
5. mar 2012

@crazybabenka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sliver
5. mar 2012

@crazybabenka - hroza, iný horor....
a čo u tej dr.? čo ti povedala?

crazybabenka
autor
5. mar 2012

@sliver silná kolika a reakcia na jedlo....že musela zjesť niečo....nejaký alergén....ale nič nové nejedla....papala ....čo mi dokyna....povedala...že to mohlo byť s toho....len jabĺčko so šupkou....a že mohlo byť zle umyté....no uvidíme....dúfam, že sa to nebude opakovať

buba78
5. mar 2012

@crazybabenka chuda....zvlastne,ze vas dali prec.......ja by som z nich oci nespustila..supka dost nafukuje.....nikdy nevies na co zareagujes,tak nech Ta nenapadne si nieco vycitat

crazybabenka
autor
5. mar 2012

@buba78 vieš čo...ja som sa im nečudovala....keby si videla mm tak by si sa ani ty......najhoršia hysterka bola oproti nemu šuvix......

janemari
5. mar 2012

@crazybabenka uff tak to ste si užili,radšej si ani predstavovať nebudem,hlavne že je maličká v poriadku. Laura tiež nič nové nepapala a strašne ju nafukuje,nechápem z čoho. Inak sestrička dnes volala tak ideme už zajtra na poradňu a na posledné očkavanie 😖 A dnes sa mi krpaňa prvýkrát sama posadila.

crazybabenka
autor
6. mar 2012

@janemari gratulka....vidíš aká je šikovnica 😀 😀 😀

sliver
6. mar 2012

@janemari - paráda šikovnica, vidíš stále si hovorila čo dokáže Sonka, toto nedokáže tak je Laurinka šikovnejšia 😉 😉 neboj sa daj jej čas a dokáže všetko, parádička

janemari
6. mar 2012

Tak baby a dnes ma Lura znova prekvapila,ráno sa postavila sama v postieľke a tak sa jej to zapáčilo,že sadala a vstávala dookola kým vládala a teraz spinká,takže som v pohode uvarila a poobede ideme na to očkovanie.

pohodacka
6. mar 2012

@janemari no vidíš,už to pôjde..držte sa na očkovaní..daj vedieť..

buba78
6. mar 2012

@janemari drzte sa na ockovani

crazybabenka
autor
6. mar 2012

dnešná prechádzka 😀 😀 😀

janemari
6. mar 2012

@pohodacka
@buba78 tak očkovanie úplne v pohode až som sa čudovala.Teraz už spinká dala som jej čípok a octanové zábaly. Po očkovaní však nechcela ani za nič sedieť,len vyskakovala a behať,tak dúfam,že jej to neubliži,že tie nôžky zaťažila. Veľký šok som však zažila po odchode od dokiny,volala mi dobrá kamoška,že sa priateľ tragicky zahynul.Doteraz sa neviem z toho spamätať.Ona je tak super baba,toľko smoly má v živote a teraz ked konečne našla toho pravého tak sa stalo toto.A kedže jej pred rokom zistili endometriozu čo mám aj ja,sa tešila,že je po liečbe a budú sa čím skôr snažiť o bábetko a teraz toto. Niektoré veci v živote nepochopím 😔

pohodacka
6. mar 2012

@janemari pane bože..strašnééé.chudiatko...fakt sú naše problémy v týchto prípadoch malicherné...
a koľko vážite a meriate?

janemari
6. mar 2012

@pohodacka nemrala nás,ale máme cez 9800g neviem teraz presne 😅

buba78
6. mar 2012

@janemari neboj to chodenie nevadi....strasna tragedia.........niekdo ma cely zivot smolu......aj my dnes konecne spime o 20h a hlavne,ze zaspala za 10minut vklude po tyzdni..........dala som jej nurofen....davam uz tyzden denne vecer......tie zubky su hrozne

pohodacka
6. mar 2012

Baby,akú máte autosedačku?Tú polohovateľnú??Myslím poloh.nie len opierku na hlavičku,ale aj tú časť chrbátika,nech si skoro až lažká?Taká by bola asi najvýhodnejšia,keďže najčastejšie to plánujeme tak,aby Nelka v aute spala.

crazybabenka
autor
6. mar 2012

@pohodacka my máme Kiddy energy pro...má dve polohy....sed a poloľah.....je to taká s pultíkom....nie s popruhmi....ja si ju neviem vynachváliť