icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
30. mar 2012

@janemari - silno držím palce a budem veľa na teba myslieť, hlavu hore a ide sa! jasné že vybojuješ ved ty si bojovník a veľmi silná! treba si veriť

pohodacka
30. mar 2012

No čo babule,čo chystáte na víkend??My zatiaľ ani nemáme nejaký plán..uvidíme čo ráno povie tata.Skôr plánujeme Veľkú noc,dúfam,že vyjde počasie..

sliver
30. mar 2012

@pohodacka - my nič nieplánujeme ☹ lebo mna už druhý den tak fest bolí hrdlo že som z toho na nervy... tak radšej budeme vegetiť iba domka
a čo ste už naplánovali na tu velku noc? idete niekam?

pohodacka
30. mar 2012

@sliver bože chúďa,veď si bola nedávno chorá,držím palce,nech to rýchlo prejde!!!
Vieš čo,minulý týždeň sme išli do BA a skončili sme vo Viedni.Lenže sme nestíhali to,čo sme tam vlastne chceli vidieť-Schonbrunn,prater.Tak chceme ísť na Veľkú noc.Ale prespať tam.Lebo sme prišli domov o desiatej večer,naše dieťa sa v aute vyspalo,doma chytilo druhý dych a do pol noci lietala po byte.O pól 11 večer som ju kúpala 😀 😀 ,ale ani to ju nezdolalo.Tak by sme tam prespali,nech sme celý deň v kľude a popozeráme.MM tam niekedy robil,takže to pozná...sú tam krásne miesta,ani som nevedela.Už aj hotel máme vybratý,len stále neviem-hlásia na Veľkú noc otras počasie.A to v daždi byť zavretá na hoteli môžem byť zavretá aj doma 😒 ☹

sliver
30. mar 2012

@pohodacka - večer príde mm a spýtam sa ho na predpoved....
on pozerá predpoved niekde na nete a doteraz mu sedela lebo podla toho chodí jazdiť na motorke

baby akurát tu padaju krupy, ale aké velkéééé
za 30 sekund biela zahrada

pohodacka
30. mar 2012

@sliver jééé,ty si zlato,ďakujeeem,tu tiež otras počasie-na striedačku dáž´d a slnko,ani von nejdem,ideme vysávať.

loriana
30. mar 2012

Ahojte dievčatá, prosím, napíšte mi tie, ktoré máte v tehotenstve nejak stresovú robotu? Pýtam sa preto, lebo ja ju síce práveže nemám, zatiaľ celé tehotenstvo prežívam v kľude, ale keďže podnikáme, tak tento týždeň bol veľmi ťažký, pretože naša účtovníčka domrvila naše daňové priznanie a mali sme s tým kopu stresov, problémov, kým sme to všetko dotiahli do úspešného konca a teraz mám výčitky, či to nejak neublížilo bábätku, aj keď som sa snažila si dávať najviac pozor! Myslím ale potom na ženy, ktoré majú celkovo stresovú robotu a robia ju počas takmer celého tehotenstva, čo také ženy? Čo vlastne bábätku hrozí, keď je matka v strese?? Ďakujem!

crazybabenka
autor
30. mar 2012

@pohodacka a to ste si vybavili pre Nelku pas? Lebo dieťa bez pasu nemôžeš ísť do zahraničia....my môžeme cestovať všade len na občiansky....ale dieťa od 0-15 rokov potrebuje pas.....alebo byť zapísaný v rodičovskom pase....aby ste s tým nemali problémy ako naši známy

pohodacka
30. mar 2012

@crazybabenka čoooo???To si ma šokovala,aj keď je v EU??

pohodacka
30. mar 2012

@loriana ja som mala stresovú prácu,veľmi zodpovednú a robila som skoro do materskej.Nelka je zdravá a nič jej nechýba 😀 😀 😀 ,ale jasné,že to neprospieva,tak opatrne 😉

pohodacka
30. mar 2012

@crazybabenka kokos,teraz som to našla aj na nete,ešte že som sem napísala. 😀 😀 😀 😀 A my sme sa tam v sobotu prechádzali do večera ako keby nič,Mňa šlahne.Ale našťastie som sa aj dočítala,že zapísanie do pasu je otázka 10 minút,tak ak budem stihať cez týždeń,tak tam behnem alebo ešte mám sen ísť do Prahy.Či aj tam to je tak??? 😲 😲 😲

sliver
30. mar 2012

@pohodacka - jasné že musí byť v pase 😀 😀
My sme Sonku zapísali hned, mala asi mesiac lebo sme vedeli že nás hranice nezadržia 😀 😀 😀 bol to vybaviť mm a zobral aj môj pas tak sme ju dali zapísať pre istotu do obidvoch.... mňa to ani nenapdlo sa ťa opýtať...
tá predpoved počasia: http://www.yr.no/place/Austria/Vienna/Vienna/lo...

pohodacka
30. mar 2012

@sliver my sme išli vlastne do BA,ale keďže spala,tak sme ťahali ďalej,takže ma to ani nenapadlo riešiť 😀 😀
Ďakujeeeeeem za predpoveď,si zlatááá.Pozdravujem maj mužíka 😉

pohodacka
30. mar 2012

@janemari no čo??Dopadlo to dobre?

janemari
30. mar 2012

ahojky,nejako sa sem nie a nie dostať 😅 Tak dnes sa toneukončilo nakoľko ex nedá ani cent a myslí si,že mám polmiliona na účte.Tak teraz idú ten môj polmelonik preveriť a potom sa bude pokračovať ďaľej.

pohodacka
31. mar 2012

@janemari to je sila 😨

janemari
31. mar 2012

@pohodacka tak keby si ho počula čo tam trepal,tak neviem či by si sa udržala 😀

buba78
31. mar 2012

ahojte.... ja som Vas vcera nestihla....teraz mam chvilku.......mali sme setrinu dcerku do vecera....dnes zas,lebo upratuju.......prerabali kupelnu na vanu........mamina pomaha,lebo segra je v 35tt.takze zas tu je jej dcerka a to som dnes do zajtra sama......Olivia spi od pol dvanastej.........Nikolka pozera rozpravku po leziacky.....snad uz zaspi...stihla som ozehlit a vklude naobedovat......uz sa konecne vedia pekne hrat
boze co je to za pocasie........dnes zas nejdeme von......ani vcera......zosaliem s nimi doma
@sliver rychle uzdravenie........to som chcela v piatok,aby sme isli kocikovat,ale to pocasie a ty si nakoniec chora
@loriana neboj sa........nic sa urcite nestalo
@janemari on je fakt debil........boze keby Vam dal sam od seba pokoj

crazybabenka
autor
31. mar 2012

@pohodacka aj do ČR ju musíš mať v pase 😀

pohodacka
31. mar 2012

@crazybabenka už viem 😀 😀

janemari
1. apr 2012

@buba78 pokiaľ bude žiť pokoj nám nedá a pokiaľ mu vyrúbajú platiť mi,môžem sa pripraviť na peklo čo mi bude zo života robiť prostredníctvom malej.Aj dnes bol za ňou a vrátil mi ju doslova vrieskajúcu od strachu,mali sme s ňou čo robiť. 😖

buba78
1. apr 2012

@janemari pre boha.........on je dement.....je mi z toho zle 😢

pohodacka
1. apr 2012

@janemari pre boha..už nech je staršia a sama povie,že ho nechce!!!

janemari
1. apr 2012

@pohodacka ved počkám,ešte pár stretnutí a ked sa to bude opakovať pôjdem to riešiť.Aj ked teda nerada,ale v záujme malej musím.

pohodacka
1. apr 2012

@janemari neskutočné koľko starostí a problémov dokáže spraviť jeden "milujúci" otec.Smutné!

janemari
1. apr 2012

@pohodacka ešte smutnejšie je ,že takýchto "oteckov" chráni zákon a tak to môžu robiť s požehnaním štátu,že sú nepostihnuteľný. Lenže deti rastú,čas letí a raz sa im to vráti aj s úrokami.

pohodacka
2. apr 2012

@crazybabenka všetko naj naj naj k 14-tim mesiačikom 😀 😀

crazybabenka
autor
2. apr 2012

Ďakujeme 😀 😀 😀 😀

janemari
2. apr 2012

@crazybabenka aj my sa pripájame.Kokso ale to letí,ani sa nenazdáš a budete oslavovať 2 rôčky.Nám sa blíži prvý rôčik 🙂
A tu je výsledok môjho nočnéeho ponocovania a je tu dôkaz že aj chlapci sa môžu páčiť

janemari
2. apr 2012