Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
No čo babule,čo chystáte na víkend??My zatiaľ ani nemáme nejaký plán..uvidíme čo ráno povie tata.Skôr plánujeme Veľkú noc,dúfam,že vyjde počasie..
@sliver bože chúďa,veď si bola nedávno chorá,držím palce,nech to rýchlo prejde!!!
Vieš čo,minulý týždeň sme išli do BA a skončili sme vo Viedni.Lenže sme nestíhali to,čo sme tam vlastne chceli vidieť-Schonbrunn,prater.Tak chceme ísť na Veľkú noc.Ale prespať tam.Lebo sme prišli domov o desiatej večer,naše dieťa sa v aute vyspalo,doma chytilo druhý dych a do pol noci lietala po byte.O pól 11 večer som ju kúpala 😀 😀 ,ale ani to ju nezdolalo.Tak by sme tam prespali,nech sme celý deň v kľude a popozeráme.MM tam niekedy robil,takže to pozná...sú tam krásne miesta,ani som nevedela.Už aj hotel máme vybratý,len stále neviem-hlásia na Veľkú noc otras počasie.A to v daždi byť zavretá na hoteli môžem byť zavretá aj doma 😒 ☹
Ahojte dievčatá, prosím, napíšte mi tie, ktoré máte v tehotenstve nejak stresovú robotu? Pýtam sa preto, lebo ja ju síce práveže nemám, zatiaľ celé tehotenstvo prežívam v kľude, ale keďže podnikáme, tak tento týždeň bol veľmi ťažký, pretože naša účtovníčka domrvila naše daňové priznanie a mali sme s tým kopu stresov, problémov, kým sme to všetko dotiahli do úspešného konca a teraz mám výčitky, či to nejak neublížilo bábätku, aj keď som sa snažila si dávať najviac pozor! Myslím ale potom na ženy, ktoré majú celkovo stresovú robotu a robia ju počas takmer celého tehotenstva, čo také ženy? Čo vlastne bábätku hrozí, keď je matka v strese?? Ďakujem!
@pohodacka a to ste si vybavili pre Nelku pas? Lebo dieťa bez pasu nemôžeš ísť do zahraničia....my môžeme cestovať všade len na občiansky....ale dieťa od 0-15 rokov potrebuje pas.....alebo byť zapísaný v rodičovskom pase....aby ste s tým nemali problémy ako naši známy
@crazybabenka čoooo???To si ma šokovala,aj keď je v EU??
@crazybabenka kokos,teraz som to našla aj na nete,ešte že som sem napísala. 😀 😀 😀 😀 A my sme sa tam v sobotu prechádzali do večera ako keby nič,Mňa šlahne.Ale našťastie som sa aj dočítala,že zapísanie do pasu je otázka 10 minút,tak ak budem stihať cez týždeń,tak tam behnem alebo ešte mám sen ísť do Prahy.Či aj tam to je tak??? 😲 😲 😲
@pohodacka - jasné že musí byť v pase 😀 😀
My sme Sonku zapísali hned, mala asi mesiac lebo sme vedeli že nás hranice nezadržia 😀 😀 😀 bol to vybaviť mm a zobral aj môj pas tak sme ju dali zapísať pre istotu do obidvoch.... mňa to ani nenapdlo sa ťa opýtať...
tá predpoved počasia: http://www.yr.no/place/Austria/Vienna/Vienna/lo...
ahojky,nejako sa sem nie a nie dostať 😅 Tak dnes sa toneukončilo nakoľko ex nedá ani cent a myslí si,že mám polmiliona na účte.Tak teraz idú ten môj polmelonik preveriť a potom sa bude pokračovať ďaľej.
ahojte.... ja som Vas vcera nestihla....teraz mam chvilku.......mali sme setrinu dcerku do vecera....dnes zas,lebo upratuju.......prerabali kupelnu na vanu........mamina pomaha,lebo segra je v 35tt.takze zas tu je jej dcerka a to som dnes do zajtra sama......Olivia spi od pol dvanastej.........Nikolka pozera rozpravku po leziacky.....snad uz zaspi...stihla som ozehlit a vklude naobedovat......uz sa konecne vedia pekne hrat
boze co je to za pocasie........dnes zas nejdeme von......ani vcera......zosaliem s nimi doma
@sliver rychle uzdravenie........to som chcela v piatok,aby sme isli kocikovat,ale to pocasie a ty si nakoniec chora
@loriana neboj sa........nic sa urcite nestalo
@janemari on je fakt debil........boze keby Vam dal sam od seba pokoj
@pohodacka aj do ČR ju musíš mať v pase 😀
@crazybabenka už viem 😀 😀
@crazybabenka všetko naj naj naj k 14-tim mesiačikom 😀 😀
Ďakujeme 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka aj my sa pripájame.Kokso ale to letí,ani sa nenazdáš a budete oslavovať 2 rôčky.Nám sa blíži prvý rôčik 🙂
A tu je výsledok môjho nočnéeho ponocovania a je tu dôkaz že aj chlapci sa môžu páčiť

@janemari - silno držím palce a budem veľa na teba myslieť, hlavu hore a ide sa! jasné že vybojuješ ved ty si bojovník a veľmi silná! treba si veriť