Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Babííííí mám novinku Laura začala loziť po štyroch.V pondelok sa naučila sadať a dnes loziť,máme naozaj veľký týždeň 🙂
@janemari gratulujem....tak mamina....len teraz si to poriadne užiješ 😀 😀 😀
@sliver no my keby sme nekúpali....tak malá ani nezaspí....keď sme išli k našim....prišli sme už neskoro....tak som nešla kúpať....len pyžamko ...mliečko a spať.....ričala ako jeleň....po 1,5hodine som to vzdala....šmarilu ju do vane.....vykúpali....dali pyžamo...a do 5 minút spala 😀 😀 😀
@crazybabenka mi niečo hovor,ako zistila že sa dá loziť ani sa nezastaví hned dolezie k niečomu čoho sa môže chytiť a už stojí a behá.Ano doobeda nespala,čo jej nedovolilo aj teraz spotená ako myš ale behá,lozí hore dole 😝 Už mám ofitnes postarané. 😀
@janemari veru veru.....keď som videla také malé bábo cupotať....tak som si hovorila.....kedy bude aj naša tak cupotať.....teraz si hovorím.....keby aspoň na 5 minút posedela 😀 😀 😀
@crazybabenka vieš,že presne som na to dnes myslela? Že najprv túžime po bábetku a ked ho konečne máme zistíme koľko stresov a starostí s ním máme/samozrejme v dobrom/,ked ešte ležia želáme si aby behali a ked behajú chceli by sme aby aspoň na chvíľu sedeli,alebo boli v kľude a tak to pôjde celý život 😀 Ale som rada,že je v poriadku,lebo vyhliadky pri mojom tehu boli katastrofálne. A a ked napreduje pomalšie tak nevadí, už teraz sa tešm ked pôjdeme na ročnú prehliadku ako sa pochválim,že si sadáme,vieme sa postaviť a že lozíme po štyroch a cupotáme popri nábytku 🙂
@crazybabenka vyzera super.........posli mi....my sme dnes zaspali o pol desiatej po hodine lezania......aj tak dosiahla svoje kupanie-je zlata
@janemari Laurinka je riadna sikovnica.....chce to robit casovo podla seba........to su najkrajsie okamihy v zivote ako dietatko napreduje
@sliver nevedela som,ze si ina......no co uz s tebou
baby nedavajte detom sladke pasty na zubky..........najlepsie tu elmex......radila zubarka mojej kamosky.....nasa ju v pohode spapa
@buba78 my len elmexku....a aj kefku elmex.....dostali sme tiež od zubárky 😀 😀 😀
recept na chlebík
1kg hladkej múky, 3 veľké zemiaky, 1/2 čajovej lyž. rasce, 1čl soľ, 1 poliev. lyž. octu, kocka droždia......klasicky urobiť kvások.....všetko spolu vymiešať.....nechať vykysnúť....dať do vymúčenej formy....a piecť.....ja som na 200st asi hodinku.....pred a po upečením potrieť vrch cesta/chlebíku slanou vodou
Baby neviete kde má to moje dieťa vypínač? 😅 Spala cez den hodinku a približne od 14.00 bola v kuse v pohybe,lozenie,chodenie,lozenie,chodenie a čo dorábala v ohrádke,čupnúť,vykrútiť postaviť a takto dookola,lozí po celom byte,nejako si neviem zvyknúť,že už ju nenájdem tam kde ju položím a otvárať zatvárať šuplíky. Musela som premiestniť lieky kedže som ich mala v šuplíku na zemi. A zaspala len teraz,ešte aj vo vani vyvádzala,ako dokáže byť v pohybe non stop toľko hodín 😨 A chcem vám zaželať príjemné prežitie veľkonočných sviatkov 🙂
@crazybabenka dik za recept,ale ja osm chcela uz hotovy
@janemari ten nikdy nenajdes...diky aj Tebe.....to pocasie ma uz serie
dnes sme boli s malou na poníkoch....normálne sme ani domov nemohli ísť.....no nebolo šťastnejšieho dieťaťa 😀
Tak mňa ešte stále prepadávajú depky kvôli kojeniu,že som nedokázala malú kojiť,že som prišla o mlieko. Neviem prečo mi to stále chodí po rozume,ale mám výčitky svedomia,že som nedokázala nejako odbúrať stres z ex,že som sa mala viac snažiť. Myslíte,že to niekedy prejde? 😔
@janemari netráp sa moja....nemysli na to...stalo sa...už sa neodstane....za to pre malú robíš všetko čo je v tvojich silách
@crazybabenka ja viem,že jej nič nechýba,je zdravá,ale z ničoho nič ma to prepadne a je mi z toho smutno.Viem,že niesom jediná,čo som nekojila,ale v poslednej dobe je v mojom okolí veľa mamičiek ktoré krásne koja aj ked už majú väčšie detičky. ale snád ma to prejde.
Čaute baby,dva dni tu človek nie je a samá novinky-jedna @crazybabenka hotová profesionálka v pečení chleba-uááu,supeer na jednotku.@janemari -Laurinka perfektné pokroky..no paráda,krásne,len tak ďalej!!
My sme dnes šťastne dorazili,Nelka no je to síce moje dieťa,ale musím ju pochváliť-hádam ani raz nezaplakala,cestu tam aj naspäť prespala,na hoteli bola šťastná ako blcha z nového prostredia,nevedela čo od dobroty,behala po chodbe a chniapala na dvere susedom 😀 😀 ,spať išla o pol 11 a v pohode,dva krát sa zobudila.napila a buvala ďalej-ako doma.Počasie nebolo najletnejšie,ale pre mňa ideálne,lebo ako sme odchádzali som mala "alergický záchvat",ani som nevidela cez krvavé,opuchnuté oči,škriabalo ma hrdlo,začalo to zliezať na priedušky..otras..bola som už na paralene.V takomto stave mi najlepšie robí dážď,tam síce nepršalo,ale vzduch pomohol,dnes som úplne ok,našťastie.
@sliver prečo si "iná"-nikde nie je napísané,že práve ty to nerobíš dobre a my zle.Ak sa to dá takto napísať-lepšie povedané my inak,ty inak.Ako uspávaš na fit lopte?
Návšteva ZOO dopadla úžasne.....malá nevedela kam od radosti pozerať....a keby ste nevedeli....tak medveď je len prerastený havo 😀
Jááá bože,tá moja milovaná firma bess....veci som sa zapovedala neobjednávam,ale tatík nám má v sobotu narodky,chceli sme šialku,nech v práci na malú myslí-s jej fotkou+nápisom že má toho najlepšieho ocinka na svete..samozrejme,že mi to nejde vložiť tam fotku,nerváčim hodinu,píšem mu na mail,že čo s tým,že to proste nejde,že či môžem poslať objednávku a foto zvlášť mailom-že nie...hmmm,tak diki za ochotu 😠 😠 😠
@pohodacka no poteší....debili sprostí neochotní 😠 😠 😠
@crazybabenka vieš čo...to je raz debilná firma..človek je ochotný dať pomaly 400 korún za blbú šialku-ktorú inak kúpiš za 60 korún a ešte bude dôležitý.Nech si nechajú.

@buba78 tak to je aj u nás....niekedy je za 10 minút v limbe....inokedy ma cvičí aj hodinu