Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka - kam ten svet speje.... to snad nie je možné.... iný debil.... to je hrozné na tomto SR, aj ja sa stretávam s takými hlúpymi ludmi až niekedy nechápem ale mávnem rukou a poviem si že on má svoj svet, nech si trhne, nebudem si kaziť den takým....
@crazybabenka to nemyslíš vážneeee 😖 😖 😖 😖 no ja by som mu hneď vysvetlila,mudrlantovi,s malými deťmi sa odjakživa chodí dopredu,ony čakať nebudú ako dôchodca,ten inej roboty nemá,nech si tam posedí chlapec aj celý deň...kokos,zbožňujem takýchto umelcov 😠 😠 😠 😠 😠
A čo Pauluška,už nemá tie fliačky od zimy?
Baby pomóóóóóc,ako "priviažem" Nelke o nohu papučky?Nenechá si ich ani 5 sekúnd,okamžite z nohy dole,už na ňu kričím,ale má ona veľký strach..
@pohodacka práveže má....preto chodíme ku kožnej.....na ručičkách a nožičkách jej už krásne zmizli.....len ešte líčka
s papučkami máme ten istý problém.....ale ortopéd mi povedal....že aj tak je lepšie keď sa deti učia chodiť na boso 😀 😀
@crazybabenka ja jej obúvam také "našuchovačky" s protišmykovým spodkom,len neviem kde je protišmykový ke´d je 10 krát denne na zemi 😀 😀
Akurát tu čítam,že sa dnes v televíznych novinách o 12 tej hovorili o novom zák.že už aj malé dieťa musí mať vlastný pas-od júna-nestačí zapísať do rodičovského.No aká som ja bola múdra minulý týždeń 😉
@pohodacka - tak ja som z toho debil, ujo povedal: ak máte dieťa zapísané vo svojom pase môžete nadalej cestovať so zapísaním v pase ale po tomto dátume bude dieťa potrebovať vlastný pas..."
čo je madar??? tak môžem dalej cestovať alebo potrebuje vlastný???
ináč aku tam máš platnosť? lebo že je ten detský pas platný iba dva roky, však ma prcne jej stále vybavovať pas....
do riti, to my chodíme stále niekam 😒
@sliver do toho dátumu môžeš cestovať....potom už ee
byby čo ja mám dnes za deň???? v nedeľu sme riešili pohotovosť....lebo malá narazila čelom na roh skrine....nemala rozbité....len tak "štrajchnuté" ani nemala steh.....len ten elastický steh či ako sa to volá......a dnes tlačila pred sebou tú detskú buginu....vypadla jej bába....a keď ju dvíhala....trésk hlavou o stôl a modrina cez celé čelo.....ja asi oblepím molitánom celý byt ☹ ☹ ☹
babeny dokedy ste dávali Kanavit?
akurát mi došiel a neviem či mám utekať k dr. ak nám ho už netreba....
@sliver určite treba,mne dr kázala minimálne do 1,5 roka a to je až v lete-stále dávam.
@crazybabenka moje zlaté,malé,bože tie deti sa doudierajú.Naša tiež mala modrinu tesne-hádam 2 mm od očka,mi bolo zle keď padla,som sa bála na ňu pozrieť,večer ju idem kúpať a zase na nohe modrina jak svet..
chudatenko malé,nech ju rýchlo prestane bolieť..
ahojte baby -maminky ako sa mame??
@petuska123 - ahojkaaaaj
jéééééj 32tt ten čas letí, ked sa tu ukážeš po dlhšej dobe tak normálne čumím ako ti pribúdajú tt
tak už je isté že je to chlapec? jéjda budeme tu mať Matúška, to je perfiš
@sliver ano je to iste pondelok mam poradnu tak hadam vse bude ok este to sice doki moze zmenit tie tt no uvidime podam spravu 🙂
@petuska123 - a ako sa cítiš?
už nepracuješ? nepamatám si... viem že ti to tu isto písala ale vypadlo mi to...
http://aktualne.atlas.sk/od-leta-si-uz-rodic-ne...
netreba mi ten pas?
@sliver citim sa vyborne len mam problem vecer zaspat ale tak zato si rano dlhsie pospim kedze som uz doma 😀 dnes som vstala o 11:30 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@petuska123 presne to som mala aj ja,pomaly do jednej hore,aj viac,proste nedalo sa spať.Normálne som sa tešila,že sa unavím pri malej a budem chodiť skôr,no máš vidieť,chodím o pól noci.Ale tak som si zvykla,v pohodemi to stačí,Nelka včera vstala o 9,dnes o štvrť,tak som vyspatá.Už sa ti to kráti,sa tešíš,čo?Matúško kopká? 🙂

Babule moje....dnes som sa o5 presvedčila, aká sme ľudia háveď.....boli sme s malou u kožnej.....aby nevystrájala zobrala som jej DVD so spievankovom.....pustila som jej ho naozaj potichúčky....a taký UJO....čo by som mu ešte CH pridala....sa hneď na mňa oboril.....že či je on povinný takéto škriekanie počúvať.....tak som jej to naozaj pustila na 2jočku....v tom vyšla zlatá sestrička.....a zavolala nás dnu.....a keď sme vyšli....tak sa do mňa pustil znovu....že to je tak ...keď má niekto protekciu....že kde by sme došli.....keby to takto každý.....tak som mu povedala, že každý lekár vezme takéto malé dieťatko skôr....že je to normálne....že čo rieši....že aj tak by išiel až po nás....mali sme 4 a on 6ku....a vnútri sme boli max...3minúty.....potom ešte za mnou niečo kričal....ale už som mu nerozumela