icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@pohodacka dobre ti to vysvetlila....no ale čo ty vieš....bračeka môžno nechce....ale sestričku....by brala .....ja už dnes cítim celé kríže.....takže to vidím, že dnes ....zajtra dorazí

sliver
18. apr 2012

@buba78 - my sme boli druhýkrát takto sami von odkedy máme Sonku, prvý krát ešte v septembri ked sme boli u našich tak dávali bacha a teraz druhýkrát, božinku ako bolo super, mali sme ísť na romantikuš večeru ale mm zorganizoval stretko s kamošmi a fakt ma to potešilo viac ako keby sme sedeli niekde v reštike, nasmiala som sa ako dlho nie....
ale popravde som mala srdce v krku ked sme odchádzali, trvalo to asi 20 min a potom v poho 😉

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@pohodacka.....stal sa zázrak....s bess.sk mi prišli veci skôr ako tých 10dní....a dokonca aj veľkosti sedia....gaťušky sú o kúsok väčšie.....ale tak že sa už dajú teraz nosiť.....ale vydržia nám do jesene.....prvý krát nič nepos.....li.......jedine čo budem musieť spraviť.....je na trakoch prešiť gombíky.....ale to nám na žiadnych nesedia.....takže to nepovažujem za ich chybu 😉

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@pohodacka objednali sme tieto....ale v limetkovej farbe.....tie sa už ale nedajú objednať http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@pohodacka ....a ešte takto....tie kraťasky si objednávala 80 alebo 86

sliver
18. apr 2012

ako vidím že tu stále bessujete...
ja som v tomto nekompromisná a keby mne takto pototo objednávky tak by som už nikdy nič neobjednala, som hnusná v tomto... nemala by som na nich nervy
ale zase aspon viete čo máte čakať 😀 😀

zuzu100
18. apr 2012

Ahojte. Pomôžte mi !!!!! Straaaaašne mi bolia bradavky pri dijčení, až slzy mi tečú...čo mám robiť? čitala som že o može byť aj kvasinková infekcia...

sliver
18. apr 2012

@zuzu100 ☹ ☹ ☹ ja som si dávala také náplaste čo sa daju kupiť v lekárni, síce boli trošku drahšie ale vydržalo mi jedno balenie ale bol to úžasný pocit ked som si ich dala... ale nezávidím teraz ked si spomeniem ako ma to bolelo tak som bola tiež hotová... mala som nepár kríz z kojenia, no kojím doteraz, nejak som to vždy prekonala 🙂

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@zuzu100 presne ako píše sliver....ja som síce nedojčila ale odsávala....ale tie náplaste mi pomohli.....alebo rovno ku gyndošovi....určite ti na to niečo dá

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@sliver ja si neviem pomôcť...keď vidím tie vecičky ...neodolám 😀 😀 😀

zuzu100
18. apr 2012

@sliver
@crazybabenka
aké náplaste?

zuzu100
18. apr 2012

Takéto u nás v lekárni urcite nemajú 😒

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@zuzu100 presne tieto.....alebo ak je to infekcia.....tak si kúp normálne canesten.....po dojčení natri.....najlepšie na noc......zase pred dojčením poriadne umyť.....a po každom dojčení natrieť napr. calciovou mastičkou aby sa netvorili regady....či ako sa to povie.....tak mi to dal môj gyndoš

crazybabenka
autor
18. apr 2012

@zuzu100 ale môžu ti ich objednať.....u nás ich tiež nemali.....a objednali mi ich

sliver
18. apr 2012

@zuzu100 - jo presne tie náplaste, možno ich maju ani nevieš... u nás v jednej lekárni nič moc a mali ich.. alebo povedz mm nech ti ich zoženie niekde v lekárni, nech obehne zo tri a nájde 😀 😀 fakt stáli zato, no alebo potom ten canesten...

pohodacka
18. apr 2012

@crazybabenka 86 tky 😉 😉 a tak máme dlhé na jar 😀 😀 odfoť Paulušku v nich..

buba78
18. apr 2012

@zuzu100 ano tie naplaste su zazrak....neboj objednaju Ti ich urcite.........je to pre nich biznis
@crazybabenka ragady......si podarena

crazybabenka
autor
19. apr 2012

@buba78 no vidíš....ešteže ťa tu máme 😀 😀 😀

sliver
19. apr 2012

@crazybabenka -tak čo stále nič? božinku toto je presne ako ja predtým, polycysticke vaječníky je svina... mrcha nechodila a nechodila a najviac ma naserie ked teraz začne chodiť pravidelne ked by mi aj celkom vyhovovalo keby prišla raz za čas 😀

Sonka už lepšie, ešte trošku tečie soplík ale už je to iba štvrtina z toho čo mala tak som rada

@buba78 - ako sa cítiš?

@zuzu100 - nebojkaj to zvládneš, ja som si kojenie začala užívať na konci štvrtého mesiaca, dovtedy stále niečo bolo... sa teraz sama sebe čudujem že som to vydržala a nevzdala ale mala som párkrát namále 😉

crazybabenka
autor
19. apr 2012

@sliver stále....ani po injekcii nič.....no uvidíme....má prísť do týždňa....hádam ešte nie som v prechode 😀 😀 😀 😀

sliver
19. apr 2012

@crazybabenka hádam nie 😀 😀 😀 😀

sliver
19. apr 2012

@crazybabenka - mne raz prišla po 6 dňoch, to som skoro už utekala druhý krát že stále nič a ráno prišla v ten den ked som chcela ísť k dr. 😉

crazybabenka
autor
19. apr 2012

@sliver my ideme v sobotu výletovať....tak dúfam, že príde až v nedeľu 😀

pohodacka
19. apr 2012

@crazybabenka ja som veľa krát nedostala ani po tej injekcii..tak nech vydrží do nedele!A kde idete ?My chceme ísť ten víkend pred 1.5.do tej Prahy,keď už má naša slečna pas,nech sa využíva 😀 😀

sliver
19. apr 2012

@pohodacka - dobrý dovod na cestovanie 😉

@crazybabenka - buducu nedelu ideme na ten raft no neviem ako urobiť návštevu u teba lebo ideme štyria v aute 😒 kam idete na výlet? my ideme blahoželať svokre božinku ☹

crazybabenka
autor
19. apr 2012

@pohodacka neviem...tatík pre nás chystá prekvapko 😀 😀 😀

sliver
19. apr 2012

kočky vaše princezné pijú čajík alebo čistu vodu?

pohodacka
19. apr 2012

@sliver doteraz pila čaj hipp,ale je to sladké ako cecok,takže teraz pije Lucku-ochutenú-vždy zriedim s vodou a velice jej chutí,pije aj keď neni smädná
@crazybabenka fíííjha,tak supeeer,tak nech výjde výletík 😉 😉

buba78
19. apr 2012

@sliver diky.........lepsie....chodim aj tak von,lebo by som zdivela.......ides na raft?.....aj Sonka?
@crazybabenka mne raz tiez pichla injekciu a povedala do 10dni..........kde sa chystate...nech mi napise tatik......som zvedava