Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@kvietok73 1 hlad. múky, 3 väčšie zemiaky uvariť v šupke, 1 čl rasce, 1 čl. soľ, 2 PL ocot, droždie.....zemiaky nastrúhať na jemnom strúhadle a všetko zmiešať spolu....nechať vykysnúť....dať do vymúčenej formy....ja pečiem na 200C hodinu
Ahote kočky,tak veci sa pohli do predu čo sa týka malej a jej ocinka.Ododnes je pod psychologičkynim dohadom nakoľko po stretnutí s otcom odmieta jesť a spať. Takže pravdepodobne ma bude čakať ďaľší súd ohľadom úpravy styku otca a s malou.
takže dnes žiadny výletík.....celú noc sme prevrackali.....a 40tka to dorazila.....teraz má stále 38 ale už aspoň nevracká ☹ ☹ 😢 😢 😢
@crazybabenka - božinku chudatenko malé
to ma mrzí a pritom je tak krásne 😒 😒 😒 😒
držkajte sa nech to rýchlo prejde!!!
a vieš kam ste mali ísť?
takže oprava, krásne bolo ráno, už leje....
Neviem, či môžem sem napísať - mám na predja dievčenské vecičky po mojej dcérke - nepredala som ešte nič, lebo týždeň pred pôrodom sem stále nevedeli na 100% či budeme mať dievčatko, aelbo chlapček 🙂
babuľky nemáte náhodou tú odsávačku soplíkov na baterky.....musíme niečo vymyslieť.....lebo doma už ani vysávať nemôžem....čo malá hneď chytí hysák 😒
@zuzu100 neviem, či si čítala správu, čo som Ti poslala, ale úprimne, čaj na dojčenie v samotnom dojčení veľa nepomôže. Viem však aj o tom, že homeopatia nezaberá u každého...Na druhú stranu, u niekoho zaberie takmer ihneď... 🙂 neviem, či poznáš bylinky - senovka grécka a benedikt lekársky, pokiaľ sa užívajú spoločne, majú výrazný vplyv na laktáciu...na mňa to malo priam raketový účinok 🙂 rovnako sa môže užívať feniklová silica - na lyžičku medu 🙂
ale všekto nájdeš v tejto prezentácií...pani doktorka, čo ju pripravila nám s dcérenkou pomohla zachrániť dojčenie už v pôrodnici, tak si to prečítaj, možno pomôže 🙂 mne teda pomohla 🙂 pretože je to aj laktačná poradkyňa 🙂))
http://dojcenie.bigdatabank.eu/uploads/prednask...
@crazybabenka to mi je ľúto,skoré uzdravenie,my máme na baterky-vyhráva melódie,takže najprv ju namotám,potom rýchlo odsajem 😀 😀
Vecicky este nemám nafotené...ak niekto má o nieco záujem, rada nafotím a dám do inzarátu...mám toho velmi vela....
@pohodacka a si s ňou spokojná....akú značku máš???
@crazybabenka tak som ti ju nafotila,stála do 50 €,som v podstate spokojná,nesaje ako tá na vysávač,je to jemnejšie,takže je potrebné viac x,ale zase nie je taká drastická.Neluša vysávač zbožňuje,vysáva so mnou a naháňa ho,tak to nechcem pokaziť 😀 😀
tu je foto:
@pohodacka už ti niekto povedal, že si poklad 😀 😀 😀 😀
@pohodacka toto je ona? http://www.interstore.sk/e-shop/index.php?page=...
@crazybabenka óóó,no ty si zlatááá 😀 😉
jasné,mala by to byť ona,vidíš,ešte aj za dobrú cenu,my sme ju kupovali za nejakých 47-48 €.
Je fakt niečo medzi-ručná odsávačka otras-hlavy nás s mm boleli z nej týždeň a soplov nikde a tá na vysávač vraj saje super,ale aj tuto jedna baba hovorila,že jej má malá stres z vysávača,že nemôže ani zapnúť keď je doma.A ako je inak Paulínke,boli ste aj u dr?
@pohodacka už lepšie....zajtra ideme k doktorke.....teraz spinká....dúfam, že dnešnú noc prežijeme bez zvrackania 😔
@pohodacka - kukni 😉 hned som chcela ísť ale momentálne nemožem ☹ ☹ lebo chcem kúpiť autosedačku 😒
http://www.zlavadna.sk/team.php?id=8907
@sliver no ešte nájdi niečo kde môžem ísť aj ja 😀

@crazybabenka ahoj...a môžem sa opýtať, aký máš recept na chlebík?? 🙂