icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
22. apr 2012

@crazybabenka a tuto prečo nemožeš?

pohodacka
22. apr 2012

@sliver uááu,super,normálne sme sa nažhavili,ale asi prd veľký,lebo je to platné až od 10.5.,a my zháňame budúci víkend,keďže čo sa týka Prahy 3 apartmány,ktoré som vybrala sú v tom termíne obsadené.. ☹ ale perfektnéé
@crazybabenka tak sa držte!!

sliver
22. apr 2012

@pohodacka - škoda, lebo my sme sa už skoro rozbehli 😀
len škoda že potrebujem prašulky teraz na autosedačku, gril a iné "drobnosti" na záhradu 😒

pohodacka
22. apr 2012

@sliver autosedačky pozri na českých stránkach,sú tam oveĺa lacnejšie.Ja som pozerala,aby spĺňala základné parametre,aby bola polohovateľná,lebo spachtoška väčšinou v aute spí a to stačí.Podľa mňa je zbytočnosť nejaká 300 eurová a podobne.

sliver
22. apr 2012

@pohodacka - už mám vybratú Romer King plus...
drahý ide zajtra na služobku do PL tak ju kukne tam a ked nie tak ju objednám na nete....
takže som celý týžden sama :(((( bojim bojim

pohodacka
22. apr 2012

@sliver júúj,nezávidím,ale aspoň si potvrdíš aká si super šikovná,dobrá mamina 😉 😉

crazybabenka
autor
23. apr 2012

@sliver lebo na dovolenku sa nechodí za kopec 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
23. apr 2012

takže k nám zase zavítala stará známa teta Herpa Angínová....očkovanie nám posunuli o mesiac

pohodacka
23. apr 2012

@crazybabenka mojaaa,skoré uzdravenie !!!!

buba78
23. apr 2012

baby od stvrtku som tu nebola........nejaka mrcha sa ma drzi uz 1ľ dni....mam jej plne zuby.....rada by som ju uz posunula......v nedelu sa mi pridruzila uz aj nadcha...dnes som volala Dr,lebo mam stale teploty do 37,5.....uvidim co zajtra povie..inac mam dobry recept na herpes a kutiky....za tri dni sa skoro zahojil......mozu aj deti a tehotne zeny.....vola sa to Konopny pripravok-ma 4ml-stoji 6,66
@sliver to by ma nenapadlo ist to hlasit......snad mam vsetko v poriadku
@pohodacka my sme boli a Olivia ani nemukla....to bolo pohodove ockovanie

buba78
23. apr 2012

@crazybabenka konecne som si ten recept napisala,ale kedy budem piect je vo hviezdach
@janemari bozinku mas to strasne.......nech to konecne skonci a mate pokoj.....vela stastia a sil
@crazybabenka ty kokso,ze 40.....to sme este nemali.....skore uzdravenie...ja mam len na vysavac....chuda,ked sa tak boji
@zuzu100 v nasom kalendari nie je a sranda je na otm,ze nasa je vtedy narodena....uz budem pamatat......tak nafot...kuknem inzeraty.....kludne davaj a upozornuj
@pohodacka zaujimava odsavacka...taku som este nevidela.......je ticha?

buba78
23. apr 2012

@sliver ty si sama?..preco som chora..........my mame tu britax najnovsiu od 9 do 36kg

buba78
23. apr 2012

vsetko precitane............ani ste si nevsimli,ze som tu nebola tri dni

pohodacka
23. apr 2012

@buba78 no pozor pozoor,ja som už včera pozerala čo je s tebou a dnes by som už písala 😉 😉
hej hej,odsávačka super,úplne tichučká a vyhráva,takže to nepočuť vôbec 🙂

sliver
23. apr 2012

@buba78 - ja som si všimla že si tu nebola ale som si povedala že sa liečiš 😉
pekne oddychuj a načerpaj kopec nových síl
jojo som sama 😒

crazybabenka
autor
24. apr 2012

@buba78 no nebudeš mi veriť....ale presne ma večer napadlo....že si už dávno nepísala....a ani na fb som ťa nevidela.....že ti idem písať 😀
no dnešná noc zase katastrofa....pregrckali sme ju zase celú....potom už aj plakala od hladu....ale nedalo sa jej kvôli tomu hrdielku papať......po dlhom čase som bola zase zúfalá....a nevedela čo robiť....ale jej pomôcť.....našťastie teplotku mala "len" 38C ....potom som jej dala aj na prázdne bruško ibalginový sirup.....viem že sa nesmie na prázdne bruško.....ale už som nevedela čo robiť.....hneď zaspala na pol hodinku.....a potom jej už dalo vypiť aspoň 50ml.....do rána sme potom naveľa vypili 240ml 😔 😢 😢 😢

pohodacka
24. apr 2012

@crazybabenka bože chudatenko malé,viem si predstaviť,aký si mala stres.Ja by som mala ešte väčší ☹ ☹ a to nehovoriac o "nápomocnom" vystresovanom mm..vtedy keď vracala v aute,musela som ju chytiť na ruky a zvyšok cesty držať na rukách,pozerať na ňu,lebo on nebude riskovať,že sa zadusí zvratkami,keď zaspí a zakloní hlavu,tak som ju držala a išli sme hádam 30 tkou nech ju nenatriasa,že ho vôbec netrápi prípadná výška pokuty,hlavne,nech už nevracia.A on sa otáčal dozadu asi tak 1000 krát za minútu či dobre strážim 😀 😀
skorééé uzdravenie Pauluške..

sliver
24. apr 2012

@crazybabenka ☹ ☹ ☹
držkajte sa, nech to máte čo najskor za sebou...

pohodacka
24. apr 2012

Tak akurát nám prišla predvolanka na očkovanie 25.mája ideme na to.Som strašne zvedavá či zachováme "svoju tvár" a pri prvom očnom kontakte s dr spustíme veeeľký rev,alebo už z toho vyrástla 😉

pohodacka
24. apr 2012

Opravujem 21.5 ideme 😀 😀

pohodacka
24. apr 2012

@crazybabenka no čo ,ako je malej?
Už si dostala ms?Ja normálne dnes,len 20 dní meškali,aké prekvapenie 🙂

sliver
24. apr 2012

@pohodacka - to ti chodí poštou či ako tá predvolanka?
ja netuším kedy mám íst do poradne 😀 asi v deviatom mesiaci 😀

pohodacka
24. apr 2012

@sliver jasné,poštou pekne kartička ,kde je napísané čo budú Nelke robiť..tento krát očkovať+ komplet preventívka..to ti vôbec takto nechodí?

sliver
24. apr 2012

@pohodacka - nie, kedysi mi písala sestrička na kartičku že vtedy a vtedy no od decembra tam je nová sestra taká staršia pani ktorá mi len povie prídite 6-7m, no teraz neviem či mi povedala 8-9 alebo 9-10 😀
tak pôjdem 9m a bude to akurát 🙂 🙂 teda asi 😀

pohodacka
24. apr 2012

@sliver 😀 😀 😀 no to tam potom nemajú bordel?Že sa naraz dovalí veľa detí a tak?My to tam máme podelené na hodiny,poobede nech nie sme medzi chorými a na každé dieťa je vyhradená nejaká pol hodinka nech nás tam nečaká veľa naraz.Napríklad teraz sme na 13.00,a na tú hodinu sme tam len my..a tak..samozrejme,stane sa,že tam niekto je,že chce napr.predpísať lieky alebo tak..ale inak fajnovo 😉
ako to zvládaš bez drahého?

sliver
24. apr 2012

@pohodacka - no oni maju poradnu vždy v štvrtok poobede a nie su tam choré detičky ale len takéto poradnové ;)
ide to tam celkom rýchlo a je to sranda ked sa tam stretneme tak 5 detí, hrajkaju sa tam a džavocú, vždy do hodky odchádzam...
no dá sa aj ked dnes som mala trošku krízu že sa mi to vlečie ale zajtra by som mala ísť ku kamoške tak mi to trošku ujde....

pohodacka
24. apr 2012

@sliver dnes aj mne bolo dlho,počasie o ničom,pršalo,fučal vetrisko...ale neboj nič,vynahradíme si to cez víkend,na markíze hlásili 29st ,na jojke 30st.Tak som zvedavááá

sliver
24. apr 2012

@pohodacka - jo presne, vonku bolo dnes tak hnusne, také vetrisko že po dlhej dobe sme išli dnu preto lebo mne bola zima... tu teraz leje ako koniec sveta
hádam bude krásne, my ideme v nedelu raftovať 🙂))

pohodacka
24. apr 2012

@sliver bude určite,ja už sa tak vytešujem,až sa bojím,že sa niečo udeje..lebo keď sa niekde tešíš..vždy sa musí niečo dohúkať.

renataolcakova
24. apr 2012

tak až teraz som našla túto tému baby som ja ale prešikovná,nie?Malý sa narodil 23.septembra.2010 samozrejme bez docenta by to nebolo možné.Aj ked je mi veľmi ľúto že docent už nieje v centre v Martine.Vidím že táto téma stále pokračuje a to je to najkrajšie.Malý sa nám podaril na druhý pokus IVF ICSI pod rukami docenta Tomáša,prvý pokus sme absolvovali v Bratislave v Iscare.Docent ma operoval v Ružomberku a bol pri mne stále až po najkrajší okamih môjho života,je to už tak dávno a predsa sa nedá nikdy zabudnúť na jeho prístup a celé prostredie,ktoré bolo naokolo som už nikde inde nezažila.Chodila som na liečenie v decembri 2009-v januári 2010 takže som patrila medzi prvé úspešné pacientky jeho nového centra 🙂 Dúfam že v Londýne vedia aký poklad tam majú 😀 😀 😀