icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
27. apr 2012

@janemari to je strasne,ked je taka bojazliva........boze ved pri nasej by asi len plakala,lebo ona len krici a pisti......je hlucna.....ked placu deti diva sa na ne a rozmysla asi preco
@pohodacka chuda.......co je to za chlap.......esteze je ockovana proti rotavirusom.......i ked moze mat,ale slabsi priebeh....nevadi,ked nebude papat........staci ,ked bude dostatocne pit po troske,aby zase nevracala....najlepsie,ked das ryzu a varenu mrkvu a banan....na druhy den zemiaky a struhane jablcko....boze ved ty si tiez KO......esteze Ti chce lezat......
@sliver a ja,ze len ja mam taku stveranu........preto pri nej nevarim,lebo by som ani nedovarila
@crazybabenka Zuzi neriskujes..........neboj.......lepsie sa zotavi doma......ako Ta poznam mas zadne vratka.....vyriesili ste to 24h.starostlivostou......zabudla som Ti v telefone povedat,ze som Ti chcela dnes volat a predbehla si ma......ako sa zdala doktorke poobede....drztte sa
@renataolcakova viem,ze sa plati za prednostne,ale neviem ci sa to da aj u detskej doktorky
@janemari raz som tu pisala,ze je to najkrajsie obdobie ,ked uz beha a casto ju pozorujem co robi a ako sa snazi....uzi si to

renataolcakova
28. apr 2012

@buba78 nie u detskej ale u alergologičky 🙂 na testy

crazybabenka
autor
28. apr 2012

@renataolcakova a to idú už malému teraz robiť testy na alergo....lebo nám povedali, že sa až od troch rokov dá
@buba78 veľmi mi pomohol náš telefonát.....zatiaľ máme len výsledky, že je to hemofilus.....citlivosť a neviem čo druhé sa nepodarilo spraviť.....ale dala pamykon do nošteka.....a keď príde odsáva ona....lebo malej strašne ričí krv.....a ani ten adrenalín boh vie ako nezaberá.....sliznicu už má strašnú 😔

renataolcakova
28. apr 2012

no áno povedali nám že sa to dá zistiť z krvi tak som zvedavá.

pohodacka
28. apr 2012

@crazybabenka moja malá,je aspoň trošku lepšie?Držkajte sa..u nás Nelka očividne lepšie,ja určite tiež,aj ke´d nie som úplne fit,ale s tým včerajším otras stavom na skapatie sa to nedá porovnať.Pôjdeme aj von konečne ak sa vyspí.Konečne po 2 dňoch jem chleba,nejak extra mi neberie,ale musím na silu..už som mala skoro 48 kg a dnes sa odvážim a 46,3..ale ja to pri mojom apetíte veľmi rýchlo dobehnem 😉
@buba78 chlap dobrý,manžel ešte lepší,len ako tatík asi až moc precitlivelý 🙂

crazybabenka
autor
28. apr 2012

babule máte odomňa IP....dúfam, že som na nikoho nezabudla.....ak áno nech sa mi pripomenie 😀
@pohodacka nechcem porieknuť....ale lepšie....ráno síce mliečko nechcela......ale na obed zjedla dva kuracie krídla a nôžku.....kúsok rožteka....a vypila celú fľašku vodičky.....a vlastne celý deň pocuckáva vodičku....a konečne už máme aj pocikané plienky....tak už asi bude lepšie.....moja počúvaj.....tebe by som aj 20kg mohla poslať 😀 😀 😀 😀

tessinka
28. apr 2012

Ahojte, dievčatá, tak som k vám zas nakukla a vidím, že rastiete ako z vody.

Chcem vás poprosiť o radu: tak my teda ideme znova do ISCARu, zrejme na IVF... Ku komu sa radšej objednať, ku tej Dr. Cuľbovej, alebo k Dr. Galovi? Keďže teda doc. Tomáš tam už nie je, škoda... Alebo, máte info, je tam dobré ísť?

pohodacka
29. apr 2012

Tak a do tretice ...do rána trávil na wc mm.Chudák,ledva hľadí,ten už aj s horúčkou.Išlo z neho vrchom aj spodkom s prepáčením.Ja a malá tiež ešte nie sme úplne vo svojej koži.Neni nič lepšie ako keď je vonku 30 st. a my zavretí v byte.Aj keď na chvíľku pôjdem s malou,ale žiaden výlet sa nekoná.
@crazybabenka dúfam,že je zase len lepšie.

crazybabenka
autor
29. apr 2012

@tessinka no ja by som sa objednala k doktorke....tú zaučil doc.....tak keď už do iscare....tak k nej
@pohodacka no tak na polovičku.....dnes zase bohužiaľ zase vrackala.....ale aspoň teraz spapala sušienky a vodičku

tessinka
29. apr 2012

@crazybabenka, a mysliš, že toto Iscare, hoci možno nie je ako bývalo, je stále lepšie ako iné centrá...?

buba78
29. apr 2012

@tessinka mas tazke rozhodnutie.......ja by som volila doktorku
@pohodacka boze dobry........ved vy mate doma karantenu...tieto crevne chripky su hnus.....vela zdravia
@crazybabenka dakujem za IP.....ty si mu pisala ci sa sam ozval........citam,ze ste zas vrackali....opatrne s jedlom...zaludok je stiahnuty.drzte sa

crazybabenka
autor
30. apr 2012

@buba78 ja som mu písala 😉
@tessinka vieš čo....neviem....ťažké rozhodnutie.....ja by som už nešla do žiadneho....lebo už mám Paulínku.....túžim samozrejme aj po druhom bábätku.....ale to je už niečo iné....bola som u najlepšieho z najlepších....a z nižšou triedou by som sa už neuspokojila.....ostatné centrá nepoznám....nemôžem sa k nim vyjadrovať....ale keď už by som šla....tak by som asi chcela ísť k doktorke....ktorú zaúčal doc.

sliver
30. apr 2012

babeny Sonka od soboty chodí s rukami, taku radosť jej to robí že ju nič iné nezaujíma, tak sa s nou iba prechádzam hore dole 😀
ešte sa naučila štvornožkovať po schodoch, práve vyšla sama až na poschodie
no šikula, normálne nechápem....

zuzu100
30. apr 2012

@tessinka aj ja by som sa objednala k doktorke, u nás ona robila IVFpod dozorom Doc. a podarilo sa na 1x 🙂

zuzu100
30. apr 2012

Ahojte, máte uz poistenie pre deti? Ak áno, aké?

sliver
30. apr 2012

@zuzu100 - nie nemám a ani nejdem dávať....
ale čo viem ked som to predávala tak je najlepšie to uzavrieť čím skor...

pohodacka
30. apr 2012

@buba78 veru,máš pravdu,že hnus,našťastie to trvá ako mi aj povedala dr -24 hodín.Ale doslova 24 hodín krutých teda parádne,fúj,nikdy viac.Musím zaklopať,ja už ok,malá dúfam tiež a mm zajtra verím,že tiež bude..
@sliver no gratulujeme k šikulke,super,o chvíľu sa budete naháňať po byte 😉 ako inak bolo na rafte?

crazybabenka
autor
30. apr 2012

@zuzu100 my máme od narodenia pastelku v Allianz

crazybabenka
autor
30. apr 2012

ešte pred 2 dňami tu bol náš les 😔 😢 a v lete sme pod stráňou mali začať stavať chatu

pohodacka
30. apr 2012

@crazybabenka 😢 😢 to je smutné.

crazybabenka
autor
30. apr 2012
sliver
30. apr 2012

@pohodacka - bolo parádne, ako bála som sa, no ked som nastupila tak to všetko opadlo a riadne som si to užila, sa všetci na mne smiali ako som sa škerila, jačala, vískala, škerila sa, no proste všetko, užasný zážitok, chcem urobiť to žeby sme to opakovali každý rok 😉 boli sme super partia a možno tak po rokoch sa stretneme aspon raz za rok 😉
nakonci sme skusili ešte jedno bláznovstvo a to že som skočila do prúdu a nechala sa unášať, dole ma chytili... to bol iný adrenalín, drahý na to nemal gule 😀 😀 😀 kamoši sa rozbehli že oni idu a ja šupitom za nimi 😀 môj drahý kričal za mňou: "Ty matka si sa kam rozbehla!!!" 😀 srdce mi bilo ako zvon ešte 15minut 😀

@crazybabenka - to u vás horelo? dnes či čo?

pohodacka
30. apr 2012

@sliver úaauu,ty si teda odvážna,ale super,že sa dokážeš takto odreagovať.. a odísť od malej--myslím to v tom najlepšom slova zmysle.Ja som s ňou fakt asi 24 hodín od narodenia,ešte som ju nenechala ani nikomu strážiť teda keď nerátam manžela...vôbec to nie je dobré.Ja viem,preto uznávam ,že sa dokážeš takto super odreagovať a vypnúť,fakt..paráda.

buba78
30. apr 2012

@crazybabenka strasne.....to co vyhorel?
@pohodacka moja nie si sama....tiez som stale s nou a ked som v robote ,tak muz,ale to neratam ako odreagovanie

pohodacka
30. apr 2012

@buba78 kámoška mi hovorí,že by išla na dovolenku najradšej bez detí..reku čo???Ve´d by som umrela asi,fakt sme ako "pupočnou šnúrou spojené" 😉 😉 chcela som sa ťa ešte spýtať,do kedy mám dávať malej probiotiká biegaia?Nevieš?

crazybabenka
autor
1. máj 2012

@buba78
@sliver horí už od soboty ☹ sú tam aj 4 vrtuľníky ale horí stále viac a viac.....je to Nižná Boca.....tam máme nejaké pozemky....a v lete sme chceli začať stavať chatu 😔

renataolcakova
1. máj 2012

@pohodacka biogaya probiotika môžeš dávať už počas liečby ak berie malá antibiotiká.Ja som chcela dať malému po liečbe a mohla som dávať už počas potom by nehnačkoval a nevrackal.5 kvapiek raz na deň dávam s čajíkom a držia sa v chladničke 🙂

zuzu100
1. máj 2012

Ahojte, prosim Vás o radu...Ako obliect 1,5 mesacné dieta v takomto počasí ako sú teraz?

crazybabenka
autor
1. máj 2012

Tak Zoo v Spišskej príjemne prekvapila....je síce oproti bojnickej taká mini pidi....ale nám sa viac páčilo....lebo v bojnickej veľa zvieratiek malá s kočíku nevidela....a tu sa krásne dalo prísť aj k zvieratkám....malá bola v siedmom nebi.....potom sme ešte skočili do Tatranskej Lomnici do múzea.....síce vypreparované zvieratká....ale aspoň pred Pauluš neutekali 😀 😀
@zuzu100 hovorí sa o vrstvu viac ako máš ty....ale už aj u nás na liptove je neznesiteľne.....tak by som kľudne dala body s krátkym rukávom a ponožtičky

crazybabenka
autor
1. máj 2012

@zuzu100 naša teraz behá v opaľovačkách....a máme ich schválené od doktorky....pre dieťatko je lepšie....keď mu je kúsok chladnejšie ....akoby sa malo prehrievať