icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
30. aug 2012

@crazybabenka oprava stretko zo strednej...boze ja fakt som uz blba

pohodacka
30. aug 2012

Len mne by skôr vyhovovalo niečo typu veľká lúka 😀 😀 lebo naše dieťa mi neobsedí v cukrárni alebo v kaviarni..ja by som rada zavelila,že teraz program vymýšľam ja,ale na jednu oslavu už máme pozvánku dva mesiace a ostatné budem musieť vyhrešiť mm šéfa nech ho neposiela na tie debilné pracovné cesty 😠

crazybabenka
autor
31. aug 2012

@buba78 my sme flexibilní a prispôsobíme sa...ja by som aj v septembri....ale začíname konečne s tou prerábkou....dnes konečne príde veľavážený majster murár na obhliadku.....a mal by konečne začať.....ak nie od pondelku....tak od toho 17teho určite.....do konca septembra by sme mali byť hotový aj s spätným nasťahovaním.....a potom už budem len oddychovať..... 😀

crazybabenka
autor
1. sep 2012

piekli sme buchty :D na ľavo sú moje výtvory :D na pravo sa Pauluška snažila :D

renataolcakova
1. sep 2012

Paulínka je šikuľka 🙂 mňam dala by som si 😉

crazybabenka
autor
1. sep 2012

@renataolcakova veru je....len mi kradla surové cesto a lekvár 😀 😀 😀 ale zase pekne guľkala buchty....nestíhala som fotiť....ale sústredenie jak neurochirurg.....múka až za ušami.....jazyk vonku....no proste na spapanie 😀

renataolcakova
1. sep 2012

@crazybabenka zlatá to môj by akurát tak všetko rozhádzal ale každé dieťa je iné. Malá je podarená to vidieť na fotkách a ešte som si všimla že s ňou často chodíte na turistiku aspoň mne to tak príde z fotiek a to zrejme aj kvôli zvýšeniu imunity,že? Možno sa mýlim ale aj ja to tak riešim u malého aby mi tak nechorľavel lebo minulý rok to bolo na nervy každú chvíľu niečo teraz už je to lepšie ale prestala som ho držať v sterilnom prostredí a nepanikárim hned ked chytí niečo špinavé nech si organizmus tvorí protilátky a ono to funguje aspoň zatiaľ 😉

crazybabenka
autor
1. sep 2012

@renataolcakova u nás je to aj aj....tato poľovník....prírodný mužíček....teda ani mňa to nejak v paneláku nedrží.....tak má muž voľno ideme niekde k vode alebo využívame náš tatranský vzduch 😅 ale aj malá to má rada.....vyšlape taký kopec že až....niekedy sme už takí zničení, že ledva dýchame.....a ona má ešte energie na rozdávanie.....ale aj to sa jej páči....že tatino jej ukazuje všeličo...všelijaké stopy v blate....kvietočky.....dokonca sa nám už podarilo vidieť srnky.....malá sa išla zblázniť... 😀 😀 😀

renataolcakova
1. sep 2012

@crazybabenka tak to je pekné hlavne že ju to baví a my tu máme prírodu pod nosom a nechodíme len tu na dvor a na naše ihrisko provizorne ale taká prechádzka do kopca by bodla aj na kilá len keby sa mi tak chcelo šľapať s malým na rukách.To je taký lenivec ked sa mu nechce hned sa pýta na ruky 🙂

crazybabenka
autor
1. sep 2012

@renataolcakova no to máme ten nosič....keď nevládze....tak ide tatinovi na chrbát.....práve zháňam nejaký lepší aj so strieškou 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
1. sep 2012

@renataolcakova a u nás je aj to....že nemáme dvor.....a pred panelák sa ju bojím pustiť.....u našich je celý deň na dvore a mám ju problém nahnať dovnútra 😀 😀 😀

renataolcakova
1. sep 2012

tak ako u nás je dvor pred bytovkou veľký ale stále je otv orená hlavná brána tak som spravila ihrisko na záhradke aby sa mal kde vybehať ale inak všetky prechádzky končia stejnak mame na rukách ale ja si to už teraz užívam lebo to nieje tak často ako ked bol malý a nechodil ešte.Teraz sa už ani túliť nechce zbojník 🙂 Nad tým nosičom som aj ja uvažovala ale to v prípade že by sme chodili na nejaké túry do prírody či na hrad inak mi je zbytočný.Ja zase chodím s malým všade autom a kočiar už máme len pre prípad.Bez auta by som kvôli jednému papieru v meste alebo návšteve u lekárky strávila pol dňa.autobusy k nám chodia veľmi málo ☹ žiaľ no ked ide auto a vodičák je v ruke tak nieje problém 😀

crazybabenka
autor
1. sep 2012

@renataolcakova ja mám to super, že to všetko vybavím aj s kočíkom.....keď sa už nedá....tak volám svokrovi.....vodičák síce mám....ale neznášam šoférovanie.....a teraz sa aj bojím sama niekde ísť......tak radšej s kočíkom

crazybabenka
autor
1. sep 2012

baby tak Vám napíšem jednu pikošku čo mi vyviedla moja vlastná mamina....mamina mi volala....že sa mojej kamarátke narodila dcérka......ale že má nejaké "SPROSTÉ" meno.....tak si ho nezapamätala.....tak že fajn.....tak som sa aspoň potešila....že viem, že to už má za sebou......teraz som jej volala....že ako sa majú....že ako maličká....ako sa volá....aaaaaaaaaaaa......malá sa volá ZUZANKA...... 😀 😀 😀 😀 tak teraz neviem....čo si mám myslieť o vlastnej matke 😀 😀 😀 😀 😀 😀

renataolcakova
1. sep 2012

@crazybabenka žeby moderná babka? 🙂

pohodacka
1. sep 2012

@crazybabenka mamina podarenáááááá,po kom to si s tými hláškamii 😀 ?
Inak ty si nakupovač ako ja,benetton má pekné baretky aj so šálikom sú..a vlastne celkovo super novú jesenno-zimnú kolekciu,my sme dnes Nelušu vybavili už aj na zimu páperkou,tú baretku,gate,nejaké tričká.Cho´d mrknúť,ak tam máte značku benetton 😉

crazybabenka
autor
1. sep 2012

@pohodacka no veď som jej to aj poriadne vytmavila.....tak sa "vyhovorila" že naša klebetná suseda jej povedala úplne iné meno 😀 😀 😀 ďakujem za tip....musím poobzerať....kde je tu najbližšie benetton

pohodacka
1. sep 2012

@crazybabenka keď budete mať cestu do Podhájskej,tak v Nite je v obch.dome centro celkom veľký..len upozorňujem vopred,výber na 1,rodičovkský príspevok stačiť nebude,musí ísť povinne aj ocinko 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
2. sep 2012

@pohodacka nemusí....máme spoločný účet....takže mám prístup aj k jeho výplate 😀 😀 😀 😀 ale v tomto je tatino na jednej lodi s nami....ani on neodolá niečomu peknému pre Palku 😉

pohodacka
2. sep 2012

@crazybabenka no to keby mám s tatom účet..pane bože..ve´d ja som "psychopat" na nakupovanie...by som mu ho vybielila len taký fukot 😀

crazybabenka
autor
2. sep 2012

@pohodacka my máme spoločný.....všetky peniaze idú tam....a každí máme svoju kartu k nemu.....financie mám na "starosti" ja......mm tam dá celú výplatu....a ďalej ho nezaujíma....teda.....že čo kedy treba platiť....to je na mojej hlave.....nikdy sa nestalo.....že by sme sa hádali kvôli peniazom....že by som veľa minula alebo čo.....ja som na financie pedant zase....a keď napr. vidím segru.....ako "šafári" .....tak by som jej po rukách nahádzala 😀 😀 😀 ja mám všetko pozakladané....na poriadku.....no ako inak účtovníčka 😀 😀 😀 😀

pohodacka
2. sep 2012

@crazybabenka hej?Bože,ja ani neviem poriadne koľko platíme za byt,mm si to všetko platí..minule mi akurát hovorí,že ja keby zomriem,tak ty ani nevieš kde čo poplatiť,čo?Ja mu vždy len poviem nech prestane s takými rečami a je to..on to tiež to má všetko v takej veľkej obálke..Ja mám svoj účet,chodí mi tam RP,takže ja ho mám taký dosť menej objemný 😀 😀

crazybabenka
autor
3. sep 2012

@pohodacka presne ako môj muž.....minule sa ho kamarát čo chce kúpiť byt nad nami...pýtal...že koľko platíme hypo a mesačné náklady....ten automaticky....to sa pýtaj Zuzky....ja netuším 😀 😀 😀 😀

renataolcakova
3. sep 2012

@crazybabenka dobrá debata 🙂 účty u nás mám síce ja ale teraz máme taký chaos že o poriadku nieje ani reči

crazybabenka
autor
3. sep 2012

baby čo som si ja zase za hanbu urobila.....išla som do mesta....malú zapísať na kožné.....do lekárne....na poštu a tak.....vybavila som kožnú....a že idem rovno do lekárne, aby som sa nemusela vracať.....lekáreň prázdna....obskakovali ma 2 lekárničky......navyberali mi do aleluja....keď som konečne vybrala....tak hovorím, že budem platiť kartou....siahnem do tašky.....a ups....peňaženka doma.....skoro ma porazilo.....no lekárničky sa netvárili 2x nadšene....a ja som s tade odchádzala....ešte aj uši mi horeli 😀 😀 😀

pohodacka
3. sep 2012

@crazybabenka ty si blázon..ja minule tiež,nevedela som ju nájsť,už som cítila,že horím,blížila som sa k pokladni,reku super,teraz sa nenápadne otočiť a povykladať nákup 😝 potom som ju našťastie našla,ale nebolo mi všetko jedno,hlavne ke´d viem,že peňaženka je Nekina pbľúbená hračka akonáhle nechám v blízkosti kabelku 😀

renataolcakova
3. sep 2012

@crazybabenka žiadna sranda toto ja som tiež ten hanblivý typ aj ked viem že pri malom sa mi môže stať hocičo ale pohľady tých ľudí si viem živo predstaviť.Po čase sa na tom zasmeješ ale ten pocit bezmocnosti je brrr. 😕

renataolcakova
3. sep 2012

@pohodacka Takú sitruáciu som tiež zažila a na poslednú chvíľu som vydolovala dokonca raz išiel mm s malým preč z marketu a ja pri pokladni bez peňazí lebo tie mal on.Tak rýchlo telefon do ruky a som mu volala.Smial sa zo mňa čo by som bez neho robila 😀

pohodacka
3. sep 2012

Tak lístky na Spievankovo kúpené,v októbri je ruka hore 😀 😀
To bude pre našu tanečnicu..po kom to to dieťa má,ako sa tá roztancovala,celá rodina má šou..dnes mi aj kámoška tak volala:kupujem lístky automaticky aj vám,veď tá vaša tančnica im to tam musí prísť ukázať 😀
Ak sa mi ju podarí natočiť,tak vám ukážem..ešte len zvučka ide,už sa krúti,tlieska a tou jednou nohou jak dupe,no koniec 😀

crazybabenka
autor
3. sep 2012

mne sa tiež s ňou ráno Pauluš hrala.....a hrešila som ju za to.....tak si ju skryla potvorka moja.....ale keď som už v zúfalstve pol hodinu prehľadávala byt.....tak víťazoslávne vytiahla svoj poklad zo skrýše 😀 😀 😀 😀 po kom to dieťa je 😀 😀 😀