Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka ako u nás 😒
@crazybabenka budete jej musiať dať na hranie normálny-dospelácky ako u nás 😀 😀 😀
Bože baby,ja som dnes taká nemožná ☹ nechce sa mi nič..dodobeda sme boli v detskom centre,tam ešte ok,prišli sme domov,nelk zaspala,ja s ňou,teraz som vstala,čučím tu do PC,ale keby môžem idem spať ďalej.Mala by som ísť ale niečo robiť,no ale veď som ja mŕtvou vodou obliata..bože čo je vo vzduchu??Krpaňa ak vstane,hádam ma preberie k životu,musím apon spálňu povysávať.
Pred hodinkou volala sestricka - v moci nasli krv, hlien a bacily ☹ Zajtra máme odniest moc do lab na kultiváciu, ze aké bacily sú tam....do pondelka budeme mat vysledok...dovtedy vela-vela tekutin....dobrá správa-este nemáme len 37,3 klop-klop-klop
@zuzu100 no teda ☹ držkajte sa
☹ ☹ ☹ Nie je možné, čo sa deje teraz s nami? Pred pol hodinkou sme prisli domou - s dcôrkou som bola na LSPP - má laryngitídu 😒 😒 😒 Neviete ci je nákazlivá? ......Moj maly sa citi uz trosku lepsie, vecer mal teplotu iba do 37.6... 🙂
@zuzu100 no keď sa sype tak sa sype.....skoré uzdravenie.....no neviem či je nákazlivá....hádam buba poradí 😉
No čo baby..plány na víkend?Inak je úúúúžasnéé teplo,hádam dáme nejaký výlet..Neluša našťastie chorá nie je,to bol len sopel,ktorý trval dva dni a už nemáme nič..klop klop..
@pohodacka no my sme mali plány.....ale môžme ísť do r.... nejaký ani nemôžem napísať čo nám dnes nacúval do auta 😠 😠 😠 ....takže išlo rovno do servisu.....škoda skoro 500e....a to má autíčko v nedeľu rôčik 😢
@pohodacka - my nemáme plány žiadne, ja budem asi vegetiť lebo som prechorená a mm mi slúbil že sa bude strať o malu, len nech si riadne oddýchnem, tak asi relax na terase
@crazybabenka - to fakt? to je hroznééééé, asi by ma jeb..
@crazybabenka no to by jeb.. aj mna,teda mm skor..nedávno da to stalo svokrovcom,hajzlík zoťal spätné zrkadlo a šlahal preč..dilino..
@sliver akurát sledujem leták z lídla,no to sú fakt pekné tie snehulky,super!Ja tam pre istotu pôjdem,veď tam píšu,že od 22 po 29 celkovo pod ten odstavec detské snehule..a potom až konkrétne ku obrázkom,že 29..čo ja viem..pôjdem tam pozrieť,nič za to nedám,len dôchodci už budú v rade od ráno šiestej 😠 a ujde sa mi prd ako vždy!
@zuzu100 siri sa vzduchom a hlavne vo vykurenej miestnosti...preto je casto u deti od jesene do jari...treba zvlhcovat a casto riadne vetrat...netrap sa,ked us dve deti je bezne,ze ochoreju po sebe.........dobre je dat na krk olejovy zabal studeny a pit vela vlaznych tekutin,nie teplych-izbova teplota
@crazybabenka ty kokso to je smola
@sliver chora si?..co Ti je
@crazybabenka na to nieje ani čo povedať,to akoby ste peniaze vidlami prehadzovali,že môžeš stále do niečoho vrážať 😖
@sliver skoré uzdravenie aj ja som bola od minulého týždna chorá a herpesy na ustach mám stále ☹
baby máme "šťastie" večer tu zvonil sused....a odpísal nám číslo toho debila....tak sme hneď večer volali policajtov.....všetko im povedal....dali sme im číslo....a za hodinu nám volali, že ho majú.....máme havarijnú.....ale prečo to má ísť s nášho vrecka.....nech pekne zacvaká degeš
@crazybabenka - parááááádička, no super
ja som prekonala v noci asi krízu, ráno som sa zobudila úplne mimo s horúčkou, teraz je už lepšie tak dúfam že to najhoršie mám za sebou a už bude fajn... moje chúdatenko by sa len túlikalo, ináč nechápem ako môže stále behať, ja nevládzem na nohách stáť, mám problém ísť na poschodie na wcko a ona chodí stále vkuse...
@crazybabenka no super,nie je naddobrých susedov 😉
@sliver jáj moja,drž sa,nezávidím ti,viem si predstaviť ako ti je ☹
ešte že máme domovníka na dôchodku a celú deň je zavesený na okne ....dnes sme aspoň ukradli dedovi auto a išli na výlet kúsok od nás do "krajinky" je tam úžasne....hlavne pre detičky 😀
dnes už lepšie, sople tolko netečú a ani hrdlo nie je jedna veliká guča ako včera, no som slabá ako mravec...
@sliver bože strašné..hlavne,že sme dali všetky očkovať..človek fakt nevie komu má veriť..už keď nie lekárom,veď ony majú v rukách naše životy..chuďatko chlapček,aký bol krásny ☹
inak dnes som bola v tom lídli,no otras..neviem či som prišla neskoro,ale nahádzané otrasné,ešte aj smrdeli čudne na celý lídl..včera som ešte zbadala tieto a neodolala som,tak som objednala 🙂

@crazybabenka Nelka ho dostala na Vianoce,mm kupoval v dráčiku ..myslíš,že ju zaujíma?No ani náhodou,tam je hodený medzi hračkami.