Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver pane Bože
my od piatku nepouzivame cumel..prislo to samo..nedala som na spanie a vobec si nepyta..bala som sa,ze bude vyypytovat,ked uvidi bratranceka pol rocneho a dnes nic..len ma upozornuje MAMI PACE DAJ DUDU KO-Tomaskovi......vcera sme boli po dlhom case v aquaparku..najprv sa nechcela vyzliest v satni a potom vyliezt z vody...ani jest a pit nechcela...esteze tam maju detsky kutik,aby si apson trosku oddychla od vody...vadilo mi,ze nikdo to nezbiera z tych plaveckych plienok,ked su deti dlho vo vode....3 hodiny bolo dost..stacilo by kludne 1,5h......ja,ze v aute zaspi..prisli sme o 20h...a najlepsie,ze sa pytala po ceste kakat..ja hned ved mas plienku...esteze sme zobrali nocnik....keby ste ju videli ako sedela na sedadle na nocniku a tlacila...a ten vysledok...ako dobre,ze vymysleli nocniky
ozi a mame nove slovo PDZÍ-prsi
Ahojte baby,ako ste odoberali detičkám moč?Lebo od včera sa o to pokúšam a bezúspešne ☹
@janemari to ti kázali?No bože..my sme to zatiaľ nemuseli absolvovať..klop klop,ale myslím,že sa to prilepuje o riťku nejak..taký sáčok..@crazybabenka bude vedieť,v nemocnici to myslím,že robili Pauluške.
@janemari - ja som odoberala asi dvakrát, aj v nemocnici aj do poradne
a vždy len tým sáčkom, som si ho kupila v lekárni pre istotu tri 😀 lebo nie vždy sa to vydarí...
tak odober sáčkom a potom im to prelej do skúmavky
ja by som aj teraz isto odoberala sáčkom, veď ona neciká do šerblíka na povel... a keby som tam isto držala nejakú skúmavku tak by ma vysmiala a chcela by vedieť čo to je, nie cikať do nej 😀
@janemari zlatino...my sme vtedy mali zobrať stredný prúd....ja som to mala vtedy "ľahšie" lebo malá nevládala nič iba ležať...tak som ju mala rozbalenú....stála som pri nej a čakala kým nezačne cikušať....keď trošku odcikala....tak vtedy som podložila skúmavku.....ale ako píše @sliver tak keď sme mali doniesť k doktorke....tak som nakúpila sáčky a lepili sme....kým sa nepodarilo.....resp. vtedy stačilo pár kvapiek
@sliver
@crazybabenka dakujem vám babenky za radu,skúsim ešte ráno a ked sa nepodarí,zbehnem do lekárne a kúpim tie sáčky a budeme sa musieť s tým vyhrať.No neviem si predstaviť ako jej to nalepím,ebo v nemocnici to malá strašné a ked jej to druhá sestrička odliepala,že pre Pána ako to ma nalepené,mala problém to odlepiť.
@janemari - zvládneš neboj, ja som sa tiež toho bála ako jej to nalepím ale repžili sme, no ono sa stane že to človek nalepí nakrivo a vtedy sa to vyciká bokom, preto sa kupuje radšej viac sáčkou a je to hokus pokus... no však to nerobíš pravidelne, neboj vyskúšaj párkrát a do večera to máš ;)
ozi babeny nové Spievankovo že 70MIN 😀 skoro som odpadla ale na 2DVD 😒 to mi vadí ale čo už... hlavne že je 😉 možno môj mm niečo vymyslí aby to bolo na jedno pre pokoj svojej drahej 😉
@sliver jééé,fakt?Kde ste zohnali?Už sa dá stiahnuť?Kde?Poviem hneď dnes mužíkovi🙂
Na FB na stránke spievankova písali,že bude na 2 DVD,inak,že sa to nedá.naša dieťa zase fičí na nich-aj tu človek vidí ako to dieťa napreduje.Nikedy len tak pozerala a čušala,teraz spieva,tancuje..ide ide vláčik..už dopredu spieva-ade,ade--to ona tak hovorí ide..alebo medvedku daj labku,tak tancuje ako deti..opakuje..no zlatá je...aspon sa učí..tým,že si pamätá,nech sa cvičí pomaly do školy 😀 Tak sa normálne teším a čakám na tú trojku,tam budú učiť aj deti umývať si zúbky,tak dúfam,že ju prinútim.Zubárku sme museli preobjednať-ideme až koncom novembra,lebo sme mali ísť akurát vtedy keď mala dva dni tie soplíky.Tak hádam keď opakuje po deťoch,zopakuje aj umývanie 😉
@pohodacka - nie, ešte nie je...
aj ja sa spolieham na umývanie zubov 😉
Soňa sa najnovšie borí s riedkou stolicou... to chúda moje je fakt asi mimo...nie len tie sople ale ešte toto... božinku ako ju vylízať z toho... ako nepreháňa ju že celý deň ale doobeda ked vždy kakala tak teraz to z nej vytečie... takže varím mrkvu s ryžou a uvidíme čo zajtra, ak to neprejde tak budem musieť ísť k tej dr. ☹
@pohodacka - nemá ATB, ona doteraz nikdy nemala hnačku pri zuboch ale je pravda že tri stoličky jej vyšli ani som nevedela ako a tá 4 ju trápi už mesiac, slintala kvoli nej ako divá, to už prestala... no to nové ešte nemáme a doteraz sme ani jedno nekupovali ale sťahovali 😉
@buba78 -ja stále rovnako 😒 bojujeme obidve a už strácam sily... už chcem aby bolo všetko OK, týždeň choré obidve je už aj na mňa dosť 😀
@pohodacka - no ja sa snažím fungovať normálne, ani už nie som tak moc slabá, len nádcha ako havado, čiže hlava mi duní, hrdlo škrábe ako keby som tam mala klince ale začínam byť na nervy psychicky... už chcem aby bolo potom, ako som v depke alebo čo... dnes volali z gyndy že som mala zlé stery či čo, tak si mám prísť pre recept, včera volali z roboty a mám prísť na pokec lebo chcú aby som sa vrátila... no hlavu mám ako melón ešte aj z tohto nie len z nádchy 😒
Tak ráno sme sa konečne vycikali a mohli sme odniesť vzorku moču 😉