icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
24. okt 2012

@pohodacka natuším,bola som po kartu a dostala som skumavku,nikto mi nič nepovedal.

pohodacka
24. okt 2012

@janemari no pekne..my nič..

janemari
24. okt 2012

@pohodacka ved uvidíme,pôjdem sa opýtať na výsledky 😉

pohodacka
24. okt 2012

@janemari určite budú na jedotku,uvidíš 😉

janemari
24. okt 2012

@pohodacka ved uvidíme,nestresujem sa,malá je v pohode,živá až až príliš a konečne sa aj rozpapala /klop klop klop/

sliver
25. okt 2012

@buba78 - bola som len na kontrole a robil mi stery a krv, on to robí vždy raz za rok min. a volali včera že tam mám nejakú baktériu, tak preliečiť... ale ja o ničom neviem ani teda necítim 😀

@pohodacka - nám už kázali moč len tak preventívne a keď som sa vtedy pýtala tak mi dr. povedala že ti treba občas len skontrolovať...

pohodacka
25. okt 2012

@sliver no pekne..asi jej ho vyšetrím sama.. 😖

janemari
26. okt 2012

Ahojte tak ďaľšie vyšetrenie za nami a všetko ok.A konečne už má aj moja hviezdička zimné topánky,zatiaľ aspoň tieto,neskôr ešte dokúpim.A asi je najvyšší ča,lebo sa to už tvári na zimu 🙂

sliver
26. okt 2012

@janemari - super že je všetko OK
krásnučké sú tie čižmičky, kde si kúpila a za koľko?

janemari
26. okt 2012

@sliver v tescu je 30% zľava a stáli cca 14€

pohodacka
26. okt 2012

@janemari jéé,no,ja som ich tiež pozerala v tescu,aj superr sedeli na nožičke,boli teplé,ja som ich chcela ,ale mm,že ešte behnime do adidasu,tam samozrejme o ničom,potom sme sa už nevrátili do tesca,lebo bolo neskoro.To boli v druhom meste,u nás ich nemajú,tak dnes sa tam chystáme znova a asi ich kúpim.Tie linky čo som sem dávala..z nich bud nemajú také číslo,alebo ich nemajú vôbec.Normálne problém zohnať dieťaťu snehule 😒

janemari
26. okt 2012

@pohodacka ja som jej skušala ešte jedny,ale tie sa zaliepali na boku a tie ani neobula.Mám strašný problém jej kúpiť topánočky,má hrubú nôžku a vysoký priehlavok.Takže ked aj konečne niečo obuje nemôžem pozerať na cenu,lebo viem,že iné nezoženiem.A cena bola naozaj dobrá,rátam,že už lacnejšie ako 25€ druhé nekúpim.snád sa ešte dostanem do Deichmannu 🙂

pohodacka
26. okt 2012

@janemari jasné,to je perfektná cena..v tom adidase boli za 48 €,som šuškala mm,že nech sa nedíva len na značku,ale že ešte aj otrasné boli,sama predavačka mi povedala,že asi premoknú..hlavne,že za to pýtajú majland..no mne sa tie tescové hneď pozdávali,ešte bolo hello kitty a minnie,ale tie boli také nepraktické.Tieto jej aj sedeli-22ky.Dúfam,že ešte nebudú vypredané.

janemari
26. okt 2012

@pohodacka no ja som brala 23,lebo 22 sú jej len tak tak a ked jej dám do toho aj ponožky tak by ich neobula.A kupili sme jej aj ten kočík s bábikou,to je radosti,už v obchode som jej ho musela rozbaliť a jazdila s ním o 106.šete aj teraz vozí bábu hore dole 😀

sliver
26. okt 2012

@pohodacka - ináč som bola včera kuknúť v Lidli a mala taký výber že som skoro odpadla, všetky možné veľkosti a farby asi 4, vobec nie ako v letáku iba jedny... som bola prekvapkaná riadne...

pohodacka
26. okt 2012

@janemari mne sa zdalo,že 23 nevie chodiť,že sú nejaké veľké,uvidím,ešte poskúšam..to mi hovor,malá má doma čo dostala na 1.narodky taký pekný kočiar..ale včera ma kámoška stiahla do čínskeho,ja tam nechodím vôbec,tak som mala šok z tých cien,teda z ceny takého malého detského kočiarika,taký podarený,kriklavo ružový,nízky,proste detská buginka pre bábbiku..Nelka ho samozrejme schmatla,pozriem a že 4,50 €!!!!Som myslela,že odpadnem,že zle vidím,ty kokos,v dráčiku by bol za 34,50..no nekúp to,,tak si ho niesla v kočiari a doma vozila všetky bábiky na striedačku,aj ona sa tam uvelebila.Večer ho chcela brať aj do vane 😀

pohodacka
26. okt 2012

@sliver hej?Tak si aj vybrala? U nás boli už len zbytky,tmavo modré .také čudné 😒

sliver
26. okt 2012

@pohodacka - nakoniec nie, lebo som sa rozhodla že jej budú stačiť tie Protetika... Sonka bude mať iba 1,5 a nenabehá toho až tak strašne vela... pre istotu som jej kupila z bazarika za par ečiek jedny snehule ale to len fakt pre istotu... na budúci rok to bude úplne iné... my aj kamoška povedala že ona ešte nie je taká veliká aby sa toľko hrala v snehu, stavala bunkre a neviem čo ešte, že jej všetko stačilo po jednom kuse... ona má o rok staršiu, no na tuto zimu jej kupuje všetko skoro trojmo 😀 že to je už iné 😀 😀 😀

sliver
26. okt 2012

tip na darček http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14926516&tab=2
kamoška to má a Sonka to miluje... sú rôzne veľkosti...

janemari
26. okt 2012

@pohodacka mi niečo hovor,ja som jej chcela kúpiť už skôr a tiež som v Dráčiku pozerala,že 44,90€ no nechajte si.A toto sa kúpilo uplne neplánovane.Mali vystavený rozbalený kus,tak sme jej dali ,že vyskúšaj či sa ti bude páčiť a potom bol problém vysvetliť,že má svoj v krabici 😀
@sliver že 1,5r a nenabehá veľa 😕 my máme problém ,aby som ju dostala do kočíka,lebo len na pešo už chce chodiť. 😀

pohodacka
26. okt 2012

@sliver veď jasné,snehule a jedny protetiky ti úplne stačia,ja tiež budem mať nakoniec asi len tak..mali sme troje+snehule,ale dvoje boli síce pekné,ale absolútne nedržali patu,šmantlala v tom a ja nebudem riskovať,že si poškodí nožičky len preto,že sú to kráásne topánky a neviem ako coolové.Pri topánkach je dôležité,aby mala nôžku tak ako má mať.Takže dvoje mala na sebe jeden krát a idú preč.Takže teraz bude mať jedny tie kornecki,tie sú tiež ortopedické,certifikované a jedny snehulky do snehu.A keď si premočí,nech je doma 😀 😀 na radiátore vyschnú.Už som si povedala,že to nebudem s topánkami preháňať po skúsenosti s teniskami,mala štvore+jedny topánky a väčšiu blbosť som nemohla spraviť.Keď mne sa niečo zapáči,hneď to kupujem a potom to dopadne tak ako teraz,že sú ako nové,lebo nemala šancu to vynosiť..okolo domu stále nosila jedny,keď sme išli niekam,tak druhé,aj tak sme všade autom,takže ani nezničila..a ďalšie sú nevynosené a malé..takže škoda peňazí..

pohodacka
26. okt 2012

@sliver uááuu,aké super,večer ukazujem mm.To by ju bavilo,teraz celkom rada kreslí,aj včera v aterskom centre sadla za stôl a kreslila.Len tá voda..bože..to ona miluje,všade len vodu hľadá,celý bat by mi pošpliechala najradšej🙂
ale vyzerá to supeer pre deti,dobrý nápad 😉

janemari
26. okt 2012

@pohodacka si ma normálne zneistila,s tou veľkosťou 😀 som jej ic hobula a behá v nich bez problémov,predvádza sa ako modelka 😝

pohodacka
26. okt 2012

@janemari no naša fakt nevedela v 23,chodila jak keby má na sebe gumáky o 5 čísel väčšie 😀 ved odmeraj vnútro ak máš chvíľku čas,aj mňa by to zaujímalo,by si mi pomohla.Ak sa ti tam nedá dostať metrom,minule som čítala taký grif,že špajdlou.Tak keby si zmerala...potom Laurinke nožku na papier,obkresli prsty,pätu a porovnáme 😉

sliver
26. okt 2012

@pohodacka - fakt je to super, kamoška má také trošku iné kde sa štetcom maluje a tuto je pero... no môžeš aj štetcom, mokré ruky otláčať hocičo...
moja Sonka sa s tým hrala u kamošky a keď som prišla k nej po dvoch týždňoch tak hned to hladala, z kooooopy hračiek to vyhrabala a hladala štetec... no nebolo vody, to boli nervy 😀 😀 😀 jačala za mnou, stále behala a ja som nevedela čo chce, až potom mi to došlo, nechápem ako si to zapamätala ked to u nej videla len raz, odvtedy sme boli u nej 4krát a nič iné nechce...

sliver
26. okt 2012

@pohodacka
@janemari
ja merávam vnutro topánky pásikom papiera a ten potom odmeriam....

pohodacka
26. okt 2012

@sliver deti si veeeeeeľmi dobre pamätajú..naša tiež..jedna príhoda..mm rýloval záhradu a my sme sa s Nelkou hrali s hlinou..nikde nikoho a susedia hrozno..tak sme s Nelkou išli a ukmínili si strapec.Potom sme tam prišli cez víkend,prvé čo bolo,tak ma chytila za ruku,že tuto,poď,ham..ja že kde ma ťahá a ona do susedov na hrozno..no ale susedia tam,to bolo vysvetlovania prečo vtedy sme mali ham a teraz nemôžeme 😀 😀 ale celkovo,veĺa si pamätá,veľa krát som prekvapená aj s mm.Neboj,deti sú až mooc rozumné.

pohodacka
26. okt 2012

@sliver nekrčí sa ti to?

sliver
26. okt 2012

@pohodacka - no trošku sa pomordujem ale lepšie ako metrom...

pohodacka
26. okt 2012

@sliver najlepšie keď sa dá celá stielka vybrať a pekne odmerať.