icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
4. jan 2013

Ahojteeeee kámošky,tak sme doma,Nelka už po zápale stredného ucha ani stopy,tak sme išli..bolo super,to je jedna nádhera tie Tatry,to štrbské pleso,skalnaté..super,Nelke sa aj lanovka páčila,sánkovačka ani nehovorím,čím strmejší kopec,tým väčšia zábava..hodím pár foto na fb,mám ich veľa,ale nie veľmi kvalitné,keďže väčšinou snežilo a riadne,vetrisko brutálny,takže rosilo foťák..čo sa mi podarilo pofotiť ked bolo pekne,tak dám..ešte tam určite pôjdeme,tri dni sú málo,ale odreagovali sme sa a decká,bože to bolo revuuuuu,ked o 23.00 sme sa snažili ich od seba dostať,čo sa hrali.do skrine schovávali,no proste malé šidlá.. 😀
po troch dňoch musím do reality..už som ňurila po byte,kde čo treba upratať,kde je smeť hodená a podobne 😀 😀 tak zajtra pekne pri hrnce a idemeeeee..
@sliver krááásne rodinné fotečky,Sonka je kráásna,už má aké vlásky pkné,vyrástla,dlho si nedala fotky,tak som ju skoro nespoznala 😉 čo sa týka súkromnej témy absolúúútne súhlasím,môžme sa pobaviť "intímnejšie" 😉 super nápad,som za..
@buba78 nemali sme priamo na izbe internet,preto som ti neodpísala,jedine na recepcii,len som nestíhala 😎
@crazybabenka že fotku pokazil 😀 😀 presne ako Zuzka navrhla,na30 tku som aj ja kúpila mm víkendový welnes v tr.tepliciach s bazénom,vírivkou a tak..no len to sme boli sami dvaja,tak sa dala užívať romantika,ale aj s Palkou by bolo dobre,by si trošku oddýchol,vykuríroval sa 😉

sliver
4. jan 2013

@pohodacka - ahoooooj
si mi tu chýbala...

pohodacka
4. jan 2013

@sliver jééééééééééj,to bolo milééééé ,moja zlatááá 🤐

buba78
4. jan 2013

@sliver ja som tiez za sukromnu
@crazybabenka preco chces cakat

crazybabenka
autor
4. jan 2013

už som nad tým uvažovala že rozbijem tajný fond "keby niečo" a nejaký víkendík ešte som rozmýšľala nad niečím poľovníckym, len všetko je to kurňa drahé ako sľak a kúpim nejakú somarinu a porazí ma

sliver
4. jan 2013

taký tajný fond by sa aj mne zišiel ale my nič také nemáme, máme všetko spoločné a to ste mali vidieť ked som mu chcela kupiť raketu pod stromček ako som vymýšlala 😀 našťastie mal toľko roboty že si to nevšimol 😀 😀 😀 a to bolo potom prekvapenie!!!
mne chce kupiť v máji na narodky nejaké prekvapenie a už teraz si pýtal prachy 😀 😀 😀

ozi vo februári plánujeme dovolenku, teda predlžený víkend... riešim kam... asi pôjdeme do Krakowa 😉

crazybabenka
autor
5. jan 2013

@sliver ale to je taký tajný fond....že čo mi zostane euro dve s nákupu....tak to hádžem do "pokladničky" sem tam zmením za papierové....a už sa tam za 5 rokov nazbieralo....na nejaký rodinný víkendový výletík 😉

crazybabenka
autor
5. jan 2013

@sliver počúvaj ty si mi čítala myšlienky.....ja akurát pozerám Krakow v polke februára 😀 😀 😀 😀 ale to nie ako darček....ale Michal chce ísť niekde na výlet 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
5. jan 2013

@pohodacka všetko najlepšie moja 😀 😀 😀

pohodacka
5. jan 2013

@crazybabenka ďakujeeeeeeeeeeeeeem zlatíííčko 😉 😉
@sliver ja by som rada Prahu..tú ešte chcem vidieť..tak na veľkú noc..

crazybabenka
autor
5. jan 2013

baby okrem iného....že asi budem musieť znovu postaviť stromček...lebo reve ako tur :D ma dnes tak prekvapila...že som oči "očila".....naukladala som si krabice a triedila ozdoby....prišla malá....a mami daj....a ako som jej ich podávala....tak sama krásne triedila tvary a veľkosti.....skoro som z nôh spadla....nikdy ju nebavili tie vkladačky...krúžok ...štvorček ...trojuholník....normálne som si musela sadnúť.....tak síce rozprávame stále svahilsky ....plienkujeme o 106, ale šikovní sme ajajaj 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
5. jan 2013

môj prvý a posledný pokus.....nemám na to nervy ani trpezlivosť....ale musela som to dokončiť....už to radšej nechám na profesionálov 😀 😀 😀 😀 ale na von pred panelák stačí 😉

sliver
5. jan 2013

@crazybabenka - však je bombová tá čiapka, ja by som taku isto privítala!
to je super ako ukladala tie ozdoby, to ja mám doma opak, našu to fest baví, ona vlasnte skoro nič iné nerobí iba vkladá a ukladá, všetko do všetkého 😀 najnovšie sa začala hrať s legom, tatíno skladá veže a ona ich rozoberá do poslednej kocky...
my chceme ísť do Krakowa tiež niekedy vo februári, lebo Jožko vtedy chce zobrať dovolenku lebo sa mu najviac oplatí kvoli 13.platu 😀 😀

@pohodacka - všetko najlepšieeeee
nech ťa tvoji dvaja beťári poslúchajú a robia ti iba radosť! a potom zdravíčko vám všetkým lebo to je veľmi dôležité...

Prahu som tiež zvažovala, teda v ponuke bola Praha a Krakow ale mm povedal že Prahu radšej ked bude krajšie... pred letom alebo tak... tak vyhral Krakow 😉

pohodacka
5. jan 2013

@sliver ďakujeeeeeeeem pekneee...
bože,som si spomenula,ja som bola v Krakowe na výlete zo ZŠ -to vždy po 2 z triedy s najlepším prospechom chodili na výlet..ja si pamätám,že mi v autobuse bolo strašššne zle na vracanie,ale hanbila som sa to povedať,tak som trpela,slzy na krajíčku a modlila sa,nech už sme na mieste 😀 😀 😀
Prahu by som tiež riešila v teplejšom počasí,na takú príjemnú jarnú prechádzku by som to videla,keď nie je ani moc horúco a ani veľmi zima...inak čo hovoríš,už zima skončila či ako??

sliver
5. jan 2013

@pohodacka - akurát dnes som sa rozčulovala mm že to počasie je hroznéééé, že jeden den predpoved tak a druhý den inak... neviem čím to je ved to do teraz sedelo... či zrazu chodia akési divné fronty či čo... nechápem...
napr. ešte včera hlásili dážd dnes aj zajtra, zatial to sedí, u nás prší ale ked teraz kuknem predpoved na zajtra tak sa u nás dážd zmenil na sneh, takže asi bude ešte snežiť a zatial predpoved ukazuje celý týžden pod nulu tak by to mohlo aj vydržať... teda hádam, lebo sa fakt môže stať že to kuknem zajtra a bude úplne inak... zatím zajtra a vo štvrtok sneží, teploty pod nulu, nie ako včera +6° 😀
to bol asi celkom naprd výlet.... ty si bola tak dobre učila? to ja som mohla iba snívať... ako neučila som sa zle ale vždy boli lepšie 😀

pohodacka
5. jan 2013

@sliver no na základnej áno,celých 8 rokov som bola vyznamenaná,ale prišla stredná a ja som začala byť veľká herečka,v inom meste,spolužiačky parťáčky,do baru a tak..zmaturovala som síce 2,2,2,2,ale aj štvorečku z matiky som mala jeden rok na vysvečku, 😀 😀 ako milujem gramatiku a slohy,tak nenávidím matiku..
a ďakujeme za predpoveď počasia 😉 😉

pohodacka
5. jan 2013

Pošlem tie moje dve deti na zemiaky do gulášu a s takýmto čeče meninkovým prišli 🙂

sliver
5. jan 2013

@pohodacka - krááááásna, milá jarná kytička, v zime isto poteší!!!
jo stredná robí divy... teda najmä puberta 😀

crazybabenka
autor
5. jan 2013

jaj baby moje.....ja 1-9 čisté jednotky.....stredná rovnako....zmaturovala som s jednotkami....na vysokej "hrozil" červený diplom.....a čo mám s toho? dieru s koláča a s opice r.ť ako sa u nás hovorí 😀 😀 😀 .....s pohľadu dnešný "zamestnávateľov" som nezamestnateľná.......málo praxe....malé dieťa....nič o čo majú záujem.....a do telky sa vrátiť asi nechcem.....vlastne už ani nemôžem 😒

crazybabenka
autor
5. jan 2013

@pohodacka krásna bukréta 😀 😀 😀

pohodacka
5. jan 2013

@crazybabenka jááááj,ty bifloška jednaaaaaa 😀 😀 😀
veru,presne,dnes je to o šťastí a o známostiach,neverila by si koľkí u nás vo firme majú gympel,dokonca nájdu sa aj VŠ-vzdelaní a sú tí "najpodradnejší robotníci"-nechcem ich uraziť,ale makajú jak mule a majú ledva minimálne mzdy chdáci..a niektorí mantáci-česť výnimkám majú vysoké posty...je to tak,dnes máš dieťa,si nezaujímavá,lebo pravdepodobne budeš stále na OČRatd atd,smutné,nespravodlivé,ale je to tak...asi môžem byťšťastná,že mám robotu,aj ked radšej by som niečo kľudnejšie brala.

crazybabenka
autor
5. jan 2013

@pohodacka nikdy som nebola bifľa....a ani som nejak nesedávala nad knihami.....vždy mi to akosi prirodzene liezlo do hlavy 😀 😀 😀 teraz ľutujem....že som si nedorobila pedagogické minimum.....veľká škoda.....bola som sprostá...no čo už....možno....ak sa pošťastí druhé.....tak by som ho aj dokončila.....a keď už nič iné....išla by som niekde učiť.....lebo tá naša telka....no je to tam všelijaké

pohodacka
5. jan 2013

@crazybabenka ja som sa tiež nikdy nebifľovala,stčil mi učiteľský výklad a dokázala som si zapamätať..nolen som sa zlajdáčila a bolo..prečo sa už nevrátiš do televízie?

crazybabenka
autor
5. jan 2013

@pohodacka ono je to zložitejšie.....telka prešla transformáciou....a je tam "strašné dusno" ....človek sa tam aj bojí niečo povedať.....a tá čo prebrala moju reláciu....moju srdcovku....tak pokazila čo sa dalo.....a zrušili ju......ako to je posledné riešenie....poistka aby som nesedela doma

pohodacka
5. jan 2013

@crazybabenka inak ja až teraz sledujem Palkinu čiapku..to myslíš vážne,že si to robila sama????!!!No počkaj,takto nás tu klamať,že si na toto antitalent!!Veď jej nič nechýba,parádna je,no bodaj by som ja vedela takú spraviť,tak som happy!!Mne sa strašne páčia také velikánske brmbolce na čiapkách,svokra zostala na dôchodku,tak ide trom vnúčatkám štrikovať a háčkovať..jednu zimnú už urobila,len Nelke stálepadá,je trošku veľká,ale pri ďalšej aspon bude vedieť už veľkosť 100%,hačkovať sa teší na jar viac,že to je ľahšie..
Komu hľadáš tortu,mm alebo už Pauluške?Už máš pre ňu aj šatky na oslavu?Ja vôbec neviem,nemám nič,dvaš aj tento rok z bess-u?

pohodacka
6. jan 2013

No..a je po troch kráľoch,takže aj po Vianociach..stromček zbalený,všetkyozdoby s ním..tatík zajtra do práce a zase začína stereotyp 😖 ..už teraz rozmýšľam čo budeme zajtra celý deň samé robiť..vonku úžas počasie,jedine sa tak po blate prejsť..paráda...tak ale hlavne,že sme všetci zdraví..a nech to tak je celý rok 😉

crazybabenka
autor
6. jan 2013

@pohodacka hej...ja som robila....len vzorku mi spravila mamina....to ja neviem....viem len hladko obratko pridať a ubrať a ukončiť....bombula bola väčšia....ale musela som ju zostrihať....lebo sťahovala čiapku 😀 😀 😀 Pauluške chcem tortu....lebo tá babula čo nám piekla min. rok...teraz porodila....tak nepečie....šaty ešte nemám....ale určite budeme mať s bess "mám dva roky" 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
6. jan 2013

tak bambule na 90% máme kiahne "jupí" máme tu naokolo "epidémiu"..... máme zatiaľ pár púčikov....ja som si nebola istá čo to je....ale všetky detičky majú kiahne....tak my asi tiež nie sme len tak vysypaní....uvidíme čo bude ráno....asi sa mám na čo tešiť 😒 😒 😒 😒 idú jej stoličky...a do toho kiahne

janemari
6. jan 2013

@crazybabenka na jednej strane strašiak kiahne a na druhej si povieš konečne to máme za sebou. Vás sa tie choroby nie a nie pustiť,strašné.Ale snáď si to odchorobuje v týchto prvých rokoch a potom už bude zdravá ako ryba 😉

crazybabenka
autor
6. jan 2013

@janemari ale musím si poklopať teraz sa držíme.....teda okrem toho nepodareného ekzému....ale s toho len vyrásť....len sa mi to nezdá....lebo to nevyzerá....ako tie na foto čo som našla na internete....tak či tak...idem zajtra k doktorke....vrátiť kartu...tak nech ju pozrie