icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

petuska123
28. jan 2011

ahojte baby tak dnes som bola na krvy v MT poobede budem vediet vysledky..

janemari
28. jan 2011

@petuska123 cakame s tebou 🙂

sliver
28. jan 2011

@janemari - však pomaličky... u nás je nádherne, tiež som bola vona ešte pôjdem poobede keď budem mať vychádzku...
nad e-shopmi si neuvažovala, keď si doma tak si takto nakupiť?

sliver
28. jan 2011

@petuska123 - mne niečo ušlo???
alebo som už zabudla???
tehulka, či???

petuska123
28. jan 2011

@sliver ale kdeze..mna to vsetko este len caka 😀 vysledky testou z krvy sa mi dnes opakoval kvoli tomu ze som mala naposledky zle vysledky

crazybabenka
autor
28. jan 2011

tak a poslali ma domov....zase..... 😒 ak ja už neporodím s týchto nervov tak už neviem.....skoro som sa tam rozplakala ☹ mám prísť v nedeľu

sliver
28. jan 2011

@crazybabenka - ty si iná telenovela.....ja by som sa už asi bála.... ved nemali ti dávať vyvolávačku? dokedy chcú čakať???

@petuska123 - jáááj tak ako dopadli?

petuska123
28. jan 2011

@sliver no neviem nestihli ich spracovat tak az vpondelok budem vediet

pohodacka
28. jan 2011

@crazybabenka to je sila,to čo je za doktorov?Vidieť,.že nevedia čo je to tie poosledné týždne..akokeby bolo také ťažké dať ti vyvolávačku a majú ťa z ktrku 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
28. jan 2011

@sliver
@pohodacka veď ja už mám nervy ..... obrovský strach.....a všetko čo sa len dá....som brutálne nervózna.....ja už neviem, čo robiť.....v nedeľu mám CTG.....v utorok poradňu.....a že vraj až tam sa dohodneme čo a ako....až mi je do plaču......ja idem asi do rána behať po schodoch....aby sa to už rozbehlo.....lebo sa už zbláznim 😔

pohodacka
28. jan 2011

@crazybabenka to ti verím,chudiatko,skús tie schody,mojej mamine to pomohlo a horúcu vaňu,to by mohlo vraj vyvolať kontrakcie.Ale tie schody skús určite,ale také minimálne šieste poschodie.

crazybabenka
autor
28. jan 2011

@pohodacka to asi bude s tým 6tym poschodím prúser....lebo ja bývam len v 5 poschodovom 😉 horúcu vaňu už nemôžem....lebo som otvorená....aby som neschytala nejakú infekciu....ale dávam si horúcu sprchu.....doporučili mi v pôrodnici tonic....ale ten nevypijem....ani keby čo bolo....

pohodacka
28. jan 2011

@crazybabenka tak dva krát hore dole schody na piate poschodie 😉 .A potom ľahnúť na manželíka a ráno ste v pôrodnici 🙂 .

janemari
28. jan 2011

@crazybabenka no moja na teba to pride asi ked sa na vsetko vykasles 😎

pohodacka
28. jan 2011

No bola som baby moje ešte dokúpiť plienky kým chodím-aj keď chôdzou by som to teda nenazvala,ale ťahanie muža za rukáv 😀 ,no ale kúpila som,len teraz riešim či dobre.Že pampers mini 3-6kg.Ak chrústica nebude mať ani tri kilá,tak neviem.. 😲 .Inak to je tiež zdieranie.Že 400 korún jeden balík. 😠 Dúfam,že moje dieťa nebude mať výberavú prdelku a znesie aj nejaké iné 😉
@crazybabenka dúfam,že už máš za sebou schodový tréning...

crazybabenka
autor
29. jan 2011

@pohodacka schody boli....ale bolo to prd platné 😒

pohodacka
29. jan 2011

@crazybabenka no tej Paulínke je veeeľmi dobré u tej maminy.Neboj,tento týždeň to istí..
Inak baby,zase mám nervy.Som sa vážila ráno nalačno ako vždy keď idem na poradňu a nemám ani deko viac oproti minulému piatku čo som bola na poradni.No to ako znamená,že malinká nepriberá?Čo mám ešte jesť,klince?????

crazybabenka
autor
29. jan 2011

@pohodacka neboj moja.....ja som naposledy pribrala samozrejme na vianoce.....a odvtedy ani deko....ešte išli 2 kg dole......a malička od utorku do piatku pribrala 100g.....takže sa nemusíš báť.....keď maličká potrebuje ....tak si zoberie 😉

sliver
29. jan 2011

@pohodacka
@crazybabenka
tak to bol asi zakliaty január, lebo čuduj sa svete ja som celý január tiež nepribrala ani kilo 😀 😀 😀
V druhom mesiaci som nabrala 3 kg a odvtedy nič.... ale hádam sa to rozbehne, síce nechcem byť moc veliká ale zase aby maličké len rástlo, kvôli nemu!!!

pohodacka
29. jan 2011

@crazybabenka diki moc,normálne si ma upokojila.Ja už som fakt na nervy z toho...

crazybabenka
autor
29. jan 2011

@pohodacka
@sliver tak to asi bolo potom vo vzduchu 😀 😀 😀

pohodacka
29. jan 2011

@crazybabenka a pritom nejem,ale žeriem 😵
@sliver neboj,teba to ešte len čaká..ja mylím,že najviac mi išli šiesty,siedmy mesiac.

janemari
29. jan 2011

@crazybabenka ja som ta uz necakala,asi ta tu budem cakat kazdy den aby si uz Paulinku porodila 😉

crazybabenka
autor
30. jan 2011

@janemari
@pohodacka takže ideme dnes zase vyskúšať do pôrodky čo a ako.....ale tipujem, že večer vám napíšem, že som stále doma 😀

sliver
30. jan 2011

@crazybabenka - mne sa sa dnes ráno zdala, keď som sa zobudila tak prvé čo ma napadlo bolo že či si už náhodou neporodila..... takže možno dnes..... beriem to ako znamenie 😉

crazybabenka
autor
30. jan 2011

@sliver síce ešte nie je večer, ale som doma....takže že vraj konečná verzia.....v utorok poradňa....v stredu nástup do pôrodky a vyvolávačka 😒

pohodacka
30. jan 2011

@crazybabenka takže v stredu to vidím už na 100%.Jedna pozitívna správa-budeš mať veľmi pekný dátum-2.2.
Ja ak dovtedy malinká vydrží by som mala mať 3.3.

janemari
30. jan 2011

@crazybabenka no na vyvolavacku si uz isla 😀 takze to beriem z rezervou,ale snad si to mala rozmysli,skus ju presvedcit 😉

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@pohodacka no dúfam, že sa bude pýtať skôr...ale neverím tomu.....len ak mi už v utorok povedia niečo iné....tak neviem neviem
@janemari ja som už aj rozmýšľala, že kašlem na LM a idem do RK, že čo mi tam povedia

lulu10
31. jan 2011

zdravim vas tu vsetky, chcem sa spytat ci je tu niekto v teme, kto bol na fragmentacii DNA spermii v ISCAR v Martine? mate s tym niekto skusenost? chystame sa na toto vysetrenie pretoze manzel ma zlu morfologiu spermii, dakujem za kazdu odpoved 😉