icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
31. jan 2011

@lulu10 - ahoj, je mi luto ale my nie, aj keď môj drahý mal zlú morfologiu takéto vyšetrenie mi nikto ani neponúkol, popravde ani neviem čo to je 😉

sliver
31. jan 2011

@crazybabenka - ja ťa aj tak obdivujem, ja po toľkých naťahovačkách by som už isto išla skúsiť inú nemocnicu.....

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@sliver uvidíme, čo mi povie zajtra primár.....ak ma zase odsunie....idem do RK

lulu10
31. jan 2011

@sliver ahoj a otehotnela si prirodzene alebo po IVF? lebo ja s otehotnenim nemam problem len sa to vzdy zle skonci 😔

sliver
31. jan 2011

@lulu10 - otehotnela som na prvom IVF, ale zase je pravda že až doteraz som si pichala Fraxiparin a brala Utrogestan aby som plod udržala. Teraz mám akurát prvý týžden bez liekov a čakáme čo sa bude diať... ak mi bude zle alebo hocičo mám hned prísť a daju mi ich až dokonca tehu....
moja to mi je lúto.... ☹

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@sliver zlatino....ja som otehu prirodzene a utroš som tiež mala asi do 16tt.....to je na udržanie najlepšie

janemari
31. jan 2011

@lulu10 ja ti bohuzial neporadim 😔
Tak dnesna poradna prebehla v pohode,vsetko zatial v norme.A zbehla som aj do obchodiku a malej kupila zavinovacky,flasku na papanie,postolky a vybrala kocik 😉 Dufam,ze bude spokojna 🙂

sliver
31. jan 2011

@janemari - super, blahoželám len tak ďalej až do apríla!!!
len pomaličky a opatrne 😉

janemari
31. jan 2011

@sliver jasne pomalicky,aj ked dnes som chodila trosku viac,ale stalo to zato 😉 A ja budem stastna ked to vydrzi aj do polovice marca 😎

sliver
31. jan 2011

@janemari - neboj vydržíš, veď kukni na crazy 😉 ona ti dá školenie ako vydržať. Ináč čo je to tá poštolka?
to ti verím že to stálo zato, je to krásna radosť keď niečo pekné kúpiš maličkému, krásny pocit, ved vpodstte si mamička robí radosť nakupovaním lebo tomu maličkému to je jedno 🙂

janemari
31. jan 2011

@sliver postolky su tie pogumovane nohavicky ked balis do klasickych plienok.Ale kedze na zaciatku sa balia deti na siroko,tak na pampersku sa dava platena a kedze ju potrebujes niecim prichytit davas este tie nohavicky,byvaju aj pogumovane aj platene s nejakou specialnou upravou.

sliver
31. jan 2011

@janemari - juj bože, ved čo malinké potrebuje a to všetko je normálne vysoká škola.... odkial to maju mamičky vedieť?
to kým prídem na všetko.... najhoršie je že sa mi to na nete nechce hľadať, lebo neobsedím za PC, tlačí ma brucho a nebaví ma to.... a to som predtým na nete presedela hodiny 🙂 teraz radšej v klude ležím a čítam knihu

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@sliver
@janemari no a ležanie a šetriaci režim je najlepší predpoklad na úžasné prenášania ako mám ja.... 😀

bbtina
31. jan 2011

a myslíte, že už aj ja môžem nenápadne nakúkať aj do tejto témy 😀

sliver
31. jan 2011

@bbtina - ale jasaaaaan 😉 nakúkaj a aj píš vklude

bbtina
31. jan 2011

nooo, vo štvrtok idem na krv a na sono, tak som zvedavá čo povedia 🙂

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@bbtina no čo iné by ti mali povedať.....ako to, že sú tam krásne dve bublinky....minimálne jedna 😎

bbtina
31. jan 2011

@crazybabenka nooo veď o totoide 😀 Dve či jedná? Jedna či dve? 😀

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@bbtina to nie je podstatné....hlavne, že je to tu 😀

pohodacka
31. jan 2011

@crazybabenka neboj,do toho druhého to bude určite.fakt ak máš možnosť by bolo dobré spojiť sa aj s inými lekármi.Veď toto je už trápenie,nech sa nehnevajú,ale...
@lulu10 tak to prvý krát počujem,veľmi rada,ale sama neviem.Skús na nete.

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@pohodacka uvidíme zajtra.....ale som solídne natankovaná.....tak hádam už ma nepošlú domov

pohodacka
31. jan 2011

@crazybabenka no povedz im normálne,že už máš toho plné zuby!!Myslíme na teba..

crazybabenka
autor
31. jan 2011

@pohodacka som solídne nasr.....dená.....lebo som prišla o obrúčku a prstienok po starkej.....tak mi opuchli ruky, že sa nedali dať dole.....a keď mi už začali prsty fialovieť.....tak mi ich mm prestrihol.....takže zajtra budem mať dlhý preslov

crazybabenka
autor
1. feb 2011

takže babule....od polnoci....síce nepravidelné....ale za to silné kontrakcie.....zátka fuč....a už aj s časťou krvi....takže z najväčšou pravdepodobnosťou dnes rodíme.....myslite na nás.....nech je to rýchlo za nami

petuska123
1. feb 2011

@crazybabenka super tesime sa a nech to ubehne cim skor

sliver
1. feb 2011

@crazybabenka - myslíme na vás a isto to rýchlo ubehne, pri toľkom čakaní....
tešíme sa ked tu budeš aj s Paulínkou!!!

tinara23
1. feb 2011

@crazybabenka tak sa držkaj a teším sa na info a fotečky maličkej 🙂

bbtina
1. feb 2011

@crazybabenka držím palce, hlavne nech to prebehne bez komplikácií 🙂 a tešíme sa na infošky

pohodacka
1. feb 2011

@crazybabenka no super!!!Konečne!Verím,že v tejto chvíli je už Paulínka na svete.Držkajte sa,myslíme na vás,nech je zdravučká ako rybka a tešíme sa na info a foto.

sliver
1. feb 2011

@crazybabenka - moja nakoľko si tu od ráno nebola čižeeeee.....................
tešíme sa na maličkú!!!