icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
1. feb 2011

@crazybabenka Myslime na teba a drzime palceky,nech je vsetko v najlepsom poriadku.A mas zdvojenu podporu kedze sme tu 2v1 a same baby 😀 takze drzime palceeeeeeeeeeeee.

janemari
2. feb 2011

No tak cakame nejake spravy o Paulinke 😎 ,dufajme ze crazybabenka ju uz ma pri sebe a vytesuju sa aj s muzikom 🙂

sliver
2. feb 2011

@janemari - jasné že sa vytešujú..... to je krásne, sa radujú......
už len čakať, dokonca týždňa máme isto prvé správy 😉

bbtina
2. feb 2011

@sliver a potom ďaľšie...a ďaľšie....a ďaľšie 🙂

sliver
2. feb 2011

@bbtina - kedy ideš do MT na potvrdenie tehu?

bbtina
2. feb 2011

@sliver zajtraaa 🙂 V utorok sa mi nedalo, dneska je tam vraj vela báb, čoje nastavených na stimulku,t ak sme sa dohodli na štvrtok 🙂))))

pohodacka
2. feb 2011

@crazybabenke je teraz najlepšie,tá má veľký strach o koníka 😀 keď objíma Paulínku.Baby zajtra na mňa myslite,idem na poradňu.Som zvedavá,či moja malá žabka narástla,resp.pribrala.Ale pri pohľade na moje brucho verím,že hej. 😉

janemari
2. feb 2011

@pohodacka jasne ze budeme drzat palce a vsetko bude v najlepsom poriadku 😉
@bbtina cakame krasne hcg 😉

sliver
3. feb 2011

@pohodacka - no jasan že narástla, neboj

@bbtina - čakáme prvé sono kde budú dve bublinky 😉

bbtina
3. feb 2011

@janemari
@sliver

ahojte kočky, tak už čakám na výsledky HCG, lebo na sone sa nič nedalo nájsť, keĎ som priššla docent povedal, že by už malo byť plodové vačky, ale nenašli sme ich ☹ Mám ísť na sono ešte 08.02. tak uvidím či dáka zemna, dúfam, že tam už budú a nebude to mimomaternicové alebo ja neviem čo. Hádam to zistia aj podľa hodnoty HCG, takže o 14.00 si volám 🙂

petuska123
3. feb 2011

@bbtina tak budeme netrpezlivo cakat stebou

sliver
3. feb 2011

@bbtina - fu tak tuto správu som nečakala..... koľko dní si po vklade? lebo mne vačok bolo vidieť dosť skoro... síce nič v nom ale taká prázdna bublinka tam bola...
budeme čakať s tebou!!! už aby bolo 14,00 ale HCG tam bude isto, ked ti test ukázal dve paličky lebo keby nebolo HCG tak by neboli ani paličky, asi bude rozhodujúce to sono 8.2.

bbtina
3. feb 2011

@petuska123 juuuj ani mi nehovor, ma to dosť zarazilo, že sa nedali ani len tie plodové vačky nájsť, ale vraj ich môžebyť vidieť zo dňa na deň. No nič čakám na HCG, ale zatiaľ mije fajn, ani nešpiním, nemám ani žiadne bolesti, tak hádam boli len schované

bbtina
3. feb 2011

@sliver dneska som presne 14 dni po vklade ☹ a vieš oni to tak blbo počítajú, teda od poslednej menštruácie by som mala byť v neukončenom 5 týždni, od oplodnenia som v 3 týžni tehotenstva - 3 dni presne...🙂. Ty si bola koľký deň po vklade na sono?

sliver
3. feb 2011

@bbtina - no mne odber robili 2.11., vklad bol 7.11. a prvé sono som mala 22.11. čiže 15.den po vklade a bola bublinka, no testy som mala slabšie ako ty...
jo s tou menštruáciou to poznám preto lebo ja som mala neskoro ovu tak keď si rátam tehu podľa MS tak som o týždeň viac tehotná, preto si to rátam podla ovulácie, aj veľkosť mimča tomu nasvädčuje...
Kedy si mala presne odber?

bbtina
3. feb 2011

@sliver no veď toto je to, ja chcem tiež vidieť bubklinku aspon jednu ☹. No odber som lala 17.01. a ET 20.01. Ja už neviem

sliver
3. feb 2011

@bbtina - ja používam toto http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28...
podla toho si v 4+3tt
len tam dávam ovuláciu ale den vopred pred odberom, čiže tebe som dala ovu 16.1. lebo vlastne aj v tele ked nastane ovu tak oplodnenie je tak den potom ked sa stretne vajko so spermiou. A tebe sa vajko so spermiou stretlo 17.1. ale to je také moje vysvetlenie, rátam to podla toho a zatial mi to sedí aj s doc. v MT a aj s mojim dr. v ZA

bbtina
3. feb 2011

@sliver ahaaa, takže relatívne na budúce sono tam už musí byť niečo vidieť, teraz bola zrejme malá prevdepodobnosť, lebo tú malú špendlíčkovú hlavičku čo mohla a nemusela byť gestačný vačok nerátam. Tak sa nejdem nad tým ešte zamýšlať. Možno už zajtra by sa tam dačo našlo 🙂)))

sliver
3. feb 2011

@bbtina - jojo 4+3tt je dosť skoro, počkaj si na to sono to bude najdôležitejšie... to už budeš 5+1tt čiže v 6týždni
😉 😉 😉

janemari
3. feb 2011

@bbtina nebojkaj vsetko bude ok a ked su nahodou dve tak si rozlozili sily a tak su este malicke,ale na buduce uz bude vidiet dve krasne bublinky,teraz je podstatne hcg,ktore bude urcite krasne.Tak cakame na vysledky a neboj urcite ti zavolaj uskor ako o 14.00 😉

sliver
3. feb 2011

jojo presne ako píše janemari, zase to krásne vystihla, ako vždy 😉
HCG bude isto super, keď si mala pekné tehu testy a potom v utorok si domov odnesieš sono s bublinkami 😉

janemari
3. feb 2011

@sliver dakujem 😔 Niekedy sme az prilis nedockave a ked nam povedia ine ako chceme pocut sme sklamane a hadzeme flintu do zita.A pritom sa casto krat vobec nic nedeje,len este neprisiel spravny cas 😉

sliver
3. feb 2011

@bbtina - čakám tu pecku 😉

bbtina
3. feb 2011

@sliver
@janemari

710 😀 😀 😀

sliver
3. feb 2011

@bbtina - supiššš
ja som mala 470 a potom o 4 dni ked som bola znova na sono tak 1400
parádička!!!

kosodrevina
3. feb 2011

@bbtina srdečne gratulujem aj ja 😀

bbtina
3. feb 2011

@sliver tak som v norme, toto mi ale teda nevychádza na 2 a ni na jedno asi to bdue 1,5 🙂 No uvidíme ešte v utorok čo sa ďalej dozvieme 🙂
@kosodrevina ďakujeeem 😀

Už mi trochu odľahlo, teda trochu viac...najviac 🙂

sliver
3. feb 2011

@bbtina - nie nie, u každej to je inak!!!
vklude, máš krásne HCG, len tak ďalej, hladkaj bruško a je jedno či to bude jedno alebo dve, či??? 😉
pre istotu TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a klud, uvidíš v utorok budeš mať asi 4krát také možno aj viac, ved to bude o 5 dní
raduuuj sa 😉 a oddychuj, čaká ťa dlhá cesta

bbtina
3. feb 2011

@sliver úúúplne jedno, už som sa veru poprivavovala aj na dve, hoci som spočiatku pindala, že aké sú dvojičkovské kočíky nemožné 🙂 🙂....už mi je to úplne jedno, aj dve by sa mi páčili. Radšej dve ako žiadne, taká som rada, že ej to HCG takéto super, tak potom bdue bambula guličkovská len niekde dobre ukrytá, už sa teším na utorok 🙂
ĎAkujem za TTTTT veruže sa ešte zídu

tinara23
3. feb 2011

@bbtina takže už môžem gratulovať, supeeer 🙂