icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
7. feb 2011

V inej teme caka kocka po ivf dvojicky a je to parik chlapcek a dievcatko,takze jej to super vyslo 🙂 Aj ja som uz netrpezliva kedy sa ohlasy crazy s Paulinkou. 😎

sliver
7. feb 2011

@janemari - jo aj ja poznám kočenu čo čaká párik po IVF 😉 ožno je to aj tá istá 😀 jej to krásne vyšlo....
ja sa v piatok možno dozviem čo to bude, teda ak to bude vidieť 😉 už som strašne nedočkavááá a tiež som nedočkavá na prvé kopance 😀
ale máme vybratý kočík po víkende 😉 teda ja som vybrala typ a drahý vybral farbu, len su dve sfarbenia, iba sa rozhodnúť či hnedo-oranžový alebo zelený
http://www.kocik4u.sk/fotky541/fotom/DANNY_SPOR...
http://www.kocarkydorjan.cz/katalog/katalog/koc...
Už len pozisťovať kde ho predávajú lebo v ZA nie ☹ ale na to je ešte čas 😉

bbtina
7. feb 2011

Ahojte kočky 🙂

Tak zajtra ideme konečne na sono, už od včera som taká nervózna, už som myslela, že zahrám nejaké bolesti (klop klop) aby ma manžel odviezol na pohotovosť a tam by ma hneď museli pozrieť sonom a hádam aj HCG hneď zmerali, ale asi by to bolo nefér keďže mi nič nie je a som len netrpezlivá 😠 . Akosi vôbec sa stále necítim tehotne,okrem únavy vôbec nič, pochopitelne som si včera pre istotu robila ešte test, či mi nezmizla druhá čiarka-no je tam. Len občas sa mi stane tak 1 x za deň že ma pichne vo vaječníku, ale raz v pravom, raz v ľavom, takže som tomu až taký význam nepripísala. To je strašné, najskôr človek tŕpne, či bude mať 2 čiarky, potom sa teší, potom zase tŕpne, čo povie sono, potom zase potvrdenie srdiečka....večný kolotoč. Ale teda nervózna som riadne to musím povedať, už som ja plakala, že to môže byť mimomaternicové, potom som sa ukľudnila, že keď je HCG 710, že je normálne že v 4tt+3 nebolo nič videť, ale už som zase klbko nervov, zase nebudem spať celú noc....

pohodacka
7. feb 2011

@sliver podľa mňa ten oranžovo hnedý je krásny,aj keď obidva sú pekné.
@bbtina nechoď nikam na pohotovosť,to už do zajtra vydržíš.A to pobolievanie je dobré znamenie.Tiež ma to tak pobolievalo a občas dokonca pichlo až tak,že ma ohlo.Všetko bude super,zajtra budú bublinky ako svet.Hlavne sa nestresuj,lebo to bábenko všetko cíti z maminy.A máš pravdu,tehotenstvo je krásne,ale deväť mesiacov strachu či je malinká v poriadku,či dýcha,rastie,vyvíja sa...
@crazybabenka no halooooooo.

sliver
7. feb 2011

@bbtina - neboj sa!!! plne ťa chápem že si nervózna, ved kto by nebol... každá z nás by bola, musíš to nejak vydržať a uvidíš zajtra aká budeš happy keď tam uvidíš tu (tie) bublinku (y) juj to bude krásne, nebud nervozna ale teš sa na zajtra úsmev a radosť!
Isto si nervozity ešte užiješ, ja som z časti nervozna doteraz.... lebo som bola na sone pred mesiacom, malinké ešte nekope, zle mi nebýva, vlastne okrem trošku viac napapaného brucha ako keby som nebola tehotná... tak som nervozna či je všetko ok a tak.... ale stále si opakujem že nemôžem byť aby som neškodila maličkému..... tak aj ty na to mysli 😉
zajtra budem čakať správy!!!

tinara23
7. feb 2011

@bbtina nebojkaj sa všetko je určite v poriadku 🙂
@pohodacka a kočky máte pravdu večný kolotoč strachu a to nielen v tehu, ale stále. Či už je bábätko v brušku, alebo na svete, či už je to veľká baba ako tá moja, proste ten strach už neprejde, proste mama má strach stále 🙂

bbtina
7. feb 2011

@pohodacka
@sliver
@tinara23
Juj diky baby, to tak dobre človeku padne ke)d ho niekto ukľudňuje 🙂 Už aj ja mám pocit, že mi zo všetkého šibe, zbytočne sa až práliš človek sleduje, no ale ako to nerobiť, keď po takej dobe si človek nájde dve čiaročky 😀 No do zajtra už musím prežiť či chcem, či nechcem 🙂

pohodacka
7. feb 2011

@tinara23 veru,začínam chápať obavy mojej maminy keď som išla na diskotéku a ona mi povedala,že nespí až kým sa ráno nevrátim...mne to bolo vtipné,niekedydokonca urážajúce,že veš ja som dospelá.Vždymi len povedala-veď ty zbadáš keď budeš mať vlastné deti...

sliver
7. feb 2011

@pohodacka - jojo presne a ešte som vykričala mamine že mi neverí, že veď ma pozná tak prečo mi neverí.... ale aj ja už teraz viem že ak budem mať kočku tak nebudem spať celú noc
ináč môj drahý ked sa ho spýtam čo by chcel, tak chce dievča ale bojí sa lebo že o dievča sa bude veľmi báť keď pôjde hocikde, že o chalana toľko nie ako o babu....

janemari
7. feb 2011

@sliver ten tvoj kocik je podobny mojmu 🙂 ja mam vybraty Camarelo Q12.Budem musiet stiahhnut obrazok a dat do albumu.

janemari
7. feb 2011

Tak pridavam obrazok kocika

pohodacka
7. feb 2011

@janemari kočík je super,ja mám skoro na ten istý spôsob,dokonca aj farby podobné.Najlepšieje to takto cez net,kuriér mi ho dal až do bytu.Tie obchody to majú predražené.
@sliver môj mm to isté,najprv povedal,že pôjde prvý krát na discotéku v 18,a potom že v 25No chúďa,a to že nech sa žiaden na ňu nepozerá,lebo už aj kupuje guľovnicu 😀 .

bbtina
7. feb 2011

@janemari aj mne sa páči tento, alebo ešte EL-jot Vesper na www.e-kociky.sk tam su fakt super ceny, ale na www.lacnejsienekupis.sks som nasla tiež červenočiernu kombináciu Babyapple a len za 224-ide o uvádzaciu cenu a je k tomu aj vajíčko

pohodacka
7. feb 2011

Baby mrknite na bess.skaké super čiapočky smenami sa dajú robiť.Nopokukám to a už aj objednávam 😉 .

sliver
7. feb 2011

@janemari - jo poznám ten tvoj kočík, je veľmi podobný môjmu, ono je veľa kočíkov teraz takých rovnakých typov a presne ten typ sa mi páči 😀

sliver
7. feb 2011

@bbtina - ja budem objednávať bud z e-kočiky alebo svet kočíkov, ešte uvidím, jeden z týchto dvoch e-shopov, len ma trošku hnevá že som si chcela kuknúť ten môj aj naživo a oni ho u nás nikde nemaju ☹
tak aj ja priložím foto, som ju dnes toľkokrát pozerala až som sa doňho zamilovala, neviem ako to vydržím, už by som ho chcela mať doma, no je to ešte skoro...

janemari
7. feb 2011

@sliver su skoro rovnake,ja som ten moj aj odskusala a videla na zivo.A baby na nete ho maju tiez a odporucaju ze su velmi spokojne s nim. Hlboky+sportovy+vajicko+plastenka do dazda+sietka proti hmyzu+taska ma vyjde cca 330€

sliver
8. feb 2011

@janemari - super!!! no vidíš nakoniec všetko postíhaš.... si sa bála že nemáš nič kúpené 😉 ale kočík je top! ostatné aj na nete objednáš 😉 ešte ti veľa vecí chýba pre maličké? ja by som už tiež chcela začať ale stále akosi váham... a neviem od čoho začať keď toho je tak veľa.... ale keď začnem nik ma nezastaví a poštárka bude u nás každý den s balíkom 😀 😀 😀

janemari
8. feb 2011

@sliver pomaly kupujem,vecicky do porodnice mam,nedavno som kupila zavinovacky,sklenenu flasu,umelu malu mam,postolky,plienky platene tie mam tiez aj osusky.Este mi chyba myslim deka,fusak,odsavacka mlieka,nejake cumliky,vanicka,posielka+vybavenie,kocik a to je asi vsetko z toho zakladneho. 😎

sliver
8. feb 2011

@janemari - super šikovná šikovnica 😉
počúvaj a ideš si dávať robiť tie DNA testy? a čo ho tak napadlo že mimčo nie je jeho... ked ho ešte ani nevidel....

bbtina
8. feb 2011

@sliver
@janemari

Dvojičky 😀 😀 😀

janemari
8. feb 2011

@sliver co ho to napadlo,lebo mu to maminka povedala,nie 😠 On chcel dat teraz v tehu robit testy d...l 😠 A pokial viem testy robia potom az vo veku myslim 3 rokov dietata a ked ich chce dat nech da stoji to cca 10 000sk,tak nech si plati ked veri maminke 😠

janemari
8. feb 2011

@bbtina gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 a ty si mi neverila ze su to dvojicky,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a konecne nejakeho chlapca poprosime,medzi tie nase krasavice 😉

bbtina
8. feb 2011

@janemari tak tvomu tvojmu fakt riadne šibe, to je hrozné ako s a človek dokáže zmeniť.

No ja skúsim nech je tam aj chlapec, aspon jeden 🙂))) aj keď je mi to úplne jedno, len nech sú zdravé 🙂

sliver
8. feb 2011

@bbtina - supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
gratulujeeeeeeeeeeeeem
však sme ti to tu všetky hovorili, krása, to je radosť!!!!!!!!!!
boli krásne vidieť?

bbtina
8. feb 2011

@sliver áno🙂 hneď sme to zbadali, teda ešte len vačky viac menej, o 2 týždne ideme potvrdiť srdiečka a potom už budem chodiť ku svojemu lekárovi. A to som klasika celú noc nespala, lebo som bola nervózna ako pes, že to bude mimomaternicové keď vtedy nič nebolo vidieť, a že sa necítim tehotná,a ni zle mi nebýva ani nič, že to bude dáky pruser, pripravila som sa na najhoršie o to krajšie bolo, oznámenie, že čakáme dvojičky 🙂

kosodrevina
8. feb 2011

@bbtina veľmi, veľmi gratulujem aj ja
chodím Vám sem iba občas pokukať, čo nového a teda máte nového dosť.... 🙂
budem referencie na Iscare MT posúvať ďalej...

janemari
8. feb 2011

@bbtina som ti povedala,ze su dve a preto si rozlozili sily aby rovnako rastli,preto ich nebolo vidiet 🙂 A neboj tak ti bude rast brusko ze ich budes vidiet az az az 😀

sliver
8. feb 2011

@bbtina - presne, možno v tom brušku predbehneš ešte aj mňa 😀 😀 😀
veď si mala tak skoro také krásne testy!!!!
už sa iba šetriť, kluď a moc by som nepracovala 😉

pohodacka
8. feb 2011

@bbtina výborne!!!Gratulujeeeeeem.Teraz už žiadne stresy,len sa pekne opatruj a neboj sa,bruška si ešte užiješ.Ja som včera večer myslela,že budem plakaťmako ma bolí lonová kosť.Malinká je už dole a kosť sa vraj rozostupuje.A to je teda bolesť..ale vydržíme,nech nás aj režúúúúúúú.