Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@bbtina neboj nič,jasom tiež normálne robila do 7.mesiaca a to som chcela až do MD,čož je 34.TT len som musela na týždeň do nemocnice a tam ma vypísali na PN.Veď tehotenstvo nie je choroba,takže kým máš v pohode robotu,myslím si že byť doma a stále sa sledovať je sto krát horšie.Kolegyňa robila do polsledku čo sa dalo,už mala problém vísť po schodoch,ale cítila sa ok,tak robila.
@crazybabenka to je zlatunké dieťatko,krásne ,ešte aj dobručké.Čo viac si si mohla priať 🙂 ?
@sliver ono je to asi ozaj individuálne.Moja známa má tesne po pôrode druhého syna.-pri prvom malacelkovú a teraz spinál a spinál si nemôže vynachváliť.Že trtí krát by išla len so spinálom.Jediná nevýhoda,že jej tesne po pichnutí zostalo na 5 minút na vracanie a potom už všetko v pohode.Neprišla o zážitok vidieť hneď malinkého.
no som si poriekla....cez deň spala strašne máličko....len sme mrnkali a chceli byť pri tatovi....dúfam, že v noci budeme búvať
@crazybabenka jééj,moja malinká,tak sa chce trošku aj polúbiť 🙂 .Tatinko musí byť hrdýýý...crazy,ešte ťa bolí rez či v pohode chodíš aj dvíhaš Paulínku?
akurát som prišla od dr. z kontroly 😉
veľkosť máme 16+4tt podla stehenej kosti čo je dokonca o jeden den viac 😉 lebo podla IVF som dnes 16+3tt tak som rada!!!! veľkosť ako má byť
trošku dr. riešil že nepriberám ale bruško rastie len váha nikde.... ale hlavne že maličké je také veľké ako má byť....
pohlavie nám nechcel povedať, že on to hovorí až v 20tt lebo že teraz by to bol tip a on si chce byť "istý"
tak či pribudne baba alebo tu bude junák sa dozvieme o mesiac 😉
juuuuj ale tá veľkosť má ako potešila!!!!!!!!!!
@sliver jej tak si este pockas ten mesiac budes mat prekvapko 😉 no ja som 4 den po iui ziadne zmeny necitim akokeby ani iui nebola 😀 a bazalna teploty vcera 36,8 a dnes klesla na 36,7 krava jedna teplovska ☹ 😠
@petuska123 - klud, ved to je len trošičku, to mohlo byť hocičo ;)
nech sa len drží aspon na 36,7 stále 😉
zmeny nemusíš cítiť prvé mesiace 😀
nestresuj sa, moc sa nesleduj a bud v klude, pohladkaj bruško a dnešná dávka 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@sliver dik snazim sa byt v klude
aj toto je riešenie 😉
http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/8694/tretia-ses...
@pohodacka rez bolí.....keď dlhšie chodím alebo sedím....inak je to v pohode.....maličkú dvíham aj nosím v pohode....to na ranu nemá žiadny vplyv.....najprv som nadávala, že ma na JISke....stále nútili aspoň sa pretáčať s jedného boku na druhý....ale teraz som rada.....že som to tak rýchlo "rozchodila"
@crazybabenka tak ešte že tak.Lebo ja som presvedčená,že ma to čaká.Ale nevadí,nech už sa deje čo chce,mama vydrží,len nech je slečna nebezpečná v poriadku 🙂 .Kŕmiš stále z fľašky?A ozaj,koľko kg si nechala len v nemocnici?
@bbtina , no vidíš, bude to fajn. 🙂
@crazybabenka, to už ako sa ty cítiš. HLavne, aby si bola v pohode. Náhodou toto poznám, my sme mali po narodení trochu žltačku a malá dosť spala, a nechcela veľmi ťahať, a ja som dostala mlieko dosť neskoro, na tretí deň, ale nám radili v pôrodnici nepoužívať fľašku, ani sme nepoužívali, a ono to potom pekne šlo. Ja som sa práve preto dala na to poradenstvo, lebo som videla, že stojí za to vydržať a niekedy od kojenia odradia maminy vyslovene malichernosti, na to bolo práve super to poradenstvo po telefóne. U nás v rodine nikto nekojil, rekord držala moja babka, ktorá tetu kojila 3 mesiace. Nemal ma to kto naučiť tak prakticky. Ale ja som veľmi chcela - a podarilo sa nám, až do 2 rokov, ale tak úplne pohodovo, žiadny závislák a jedla krásne aj všetko ostatné. Ja som nechcela používať ani fľašku, hneď v 7 mesiacoch sme prešli na pohárik a pekne to šlo... Nerada som odsávala, mne to nešlo, nikdy som "nevycedila" veľa mlieka, tak som mala najprv veľké mindráky, ale malá krásne priberala, tak mi došlo, že je zbytočné si robiť s týmto starosti...
Tak držím palce. 🙂
Ako kocky,co mate dnes nove 🙂 Ja som unavena ako kon,ale aspon dnesne usilie stalo za to.Troska pobeham po nete a sup do postele 😎
ja si momentálne lámem hlavu aký kočiar kúpiť. mám troch favoritov tak sa neviem rozhodnúť. vyberám medzi jane slalom 2011, casualplay a mako vanička, alebo teutonia spirit s3. nemáte niektorá s týmito kočiarikmi skúsenosti?

@bbtina - tak už iba doma si to zariadiť ;) lebo to bude dosť namáhavé keď budeš chodiť do práce... a ešte k tomu dvojičky 😉 isto ti to dá zabrať!