icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
10. mar 2011

@buba78 uz spomalim,teraz ked je vsetko najhorsie porobene,mozem zacat upratovat bytik,poprat veci do porodnice a chystat sa na porod. 😉

pohodacka
10. mar 2011

@buba78 aj jasa tešííím,diki.No prehupli sme sa cez 3 kg,čo je úspech,lebo popôrode sme išli na 2500 gr.Takžedr pochválila.Len som sa od radosti neopýtala:keď v nedeľu na hodinu,potom už každý deň môžme? 😕

crazybabenka
autor
11. mar 2011

@pohodacka jasne, že potom už môžeš každý deň a postupne pridávať 😉
Juj taká som nahnevaná.....idete s plačúcim dieťaťom na pohotovosť....prvé čo ich zaujíma je kartička poistenca.....potom pani "doktorka" skonštatuje, že je to kolika....a dnes teploty a angína ako vyšitá.....asi by teta mala vrátiť diplom.....ale ja som bola sprostá....lebo som jej povedala, že malá trpieva kolikami.....tak už nič iné nesplietala len koliky.....a preto mi nespí....lebo som ráno vypila kávu....a pri tom každý vie, že ja kávu nepijem....ale nedala si to vysvetliť....tak sme išli domov o polnoci s plačúcim dieťaťom.....o nič múdrejší.....a dnes u našej doktorky..... výsyp a boľavé hrdielko.....a že už pekne rozvinutá angína....ja neviem....na koho by už tí doktori mali dávať najväčší pozor ak nie na bábätká.....ešteže máme takú dobrú obvodnú doktorku

pohodacka
11. mar 2011

@crazybabenka no mám dosť.To je prístup!By som sa sťažovala!!!!!!!!!!!!!!!!!!A keď už,ja ráno pijem kávu.Ja som sa pýtala detskej dr či sa to smie a povedala doslova,že dva kofeínové nápoje nemôžu ublížiť a najmä vtedy keď som ju pila počas tehu,lebo že bábenko si na ňu zvyklo.Ja si dávam jednu vždy ráno a to len kôli tomu,že ma bolí hlava z nevyspatia a bolela by ma celý deň.A neviem o tom,že by malá nespala.Jasné,spomenula si koliky,a už sa toho chytala:To sú doktorky.Potom salen odpsravedlňujú keď je neskoro,že niečo zanedbali.Potom by už mohli akurát tak...!!!

pohodacka
11. mar 2011

@sliver tak čo?Budeme mať konečne fešáka pre tie naše fešandy?inak tá moja má dne "svoj" deň.Je jak sto čerov 😀

pohodacka
11. mar 2011

@crazybabenka a Paulínka má aj teplotu?aj máte nejaké lieky?Už sa môžu dávať?

janemari
11. mar 2011

Ahojte tak ja uz mam kocik,autosedacku a prebalovaci pultik doma 🙂 Nakoniec je ten kocik ruzovy a nie cerveny 😅 ale co uz hovorim si aspon budem jedina a neprehliadnutelna v meste 😀 Ale aj tak som stale v soku s tej mojej "sesternici" ze prisla o babo ☹

pohodacka
11. mar 2011

@janemari kto prišiel o bábo?A čo sa stalo pre boha?

janemari
11. mar 2011

Jedna z mojej rodiny je mladsia odomna a prisla on v 6 mesiaci ☹

sliver
12. mar 2011

tak kočky
velikánska radosť: budeme mať kočenu 😉
ja som veľmi chcela dievča, no stále som to akosi cítila že eee ale dr. povedal včera že sa prikláňa k slečne 😉
tak sa radujeeeeeeeeme

PS: ale verím tomu žeby sme sa rovnako radovali aj keby to bolo naopak 😉
drahý by mal malého motorkára ale povedal že toto mu tiež nevadí, že bude malá motorkárka 😀

pohodacka
12. mar 2011

@sliver supeeeeeer,gratulujem!My to tu hádam ani neprelomíme 😀 .nebojte,druhéhé budem mať chlapčeka,len neviem v ktorom roku 😀 .
@janemari strašnéééééééé ☹

crazybabenka
autor
12. mar 2011

@sliver no teda....pôjdeš klačať do kúta....my sme chceli chlapčeka 😀 😀 😀 😀 ale nie.....gratulujem....len nech ste zdravé

crazybabenka
autor
12. mar 2011

@pohodacka už nie....ale mali sme sledovať....liečiky žiadne....lebo ešte nemôže

pohodacka
12. mar 2011

@crazybabenka veď práve.To je hrúza ,že lieky sa nesmú.Chúdiatka moje zlaté tie detičky ,tomusia byť v bolestiach 😠 😠 😠 ☹ ☹ ???

crazybabenka
autor
12. mar 2011

@pohodacka no musím si poklopať....už nám je lepšie....uvidíme v pondelok na kontrole.....to zase bude plaču....lebo ideme aj na očné 😢

janemari
12. mar 2011

@sliver gratulujem k babenke,no ako to tu vidim tak sa tu ziadneho chlapa nedockame 😀
@pohodacka je to strasne,ale ked som sa dozvedela vcera dalsie skutocnosti tak sa mi nozik vo vrecku otvara 😠 Dufam,ze sa ona da do poriadku a potom nech kona....

buba78
12. mar 2011

@janemari veru oper cim skor.............ja som uz o takom case mala poprate lebo osm sa bala, ze pojdem zas do nemocnice ked som bola v 30tt.............vela sil............joj ako som si vtedy vychutnavala zehlenie a vonu toho miminkovskeho oblecka...........aj teraz to rada robim

buba78
12. mar 2011

@pohodacka jasne chodievaj uz denne

buba78
12. mar 2011

@crazybabenka chudatko malinke............tak kratko na svete a uz zas chorucka..........hrdielko vie velmi boliet pri angine

buba78
12. mar 2011

@janemari tak sa vytesuj z kocika...........pultik je super vec........vyuzivam naplno........mame ho na mieru a potom sa vrch odoberie a bude to komoda...........malinka ma v nej veci............vsetko mam po ruke...........vela sa toho tam zmesti............boze tej sesternici mi je velmi luto............v takom mesiaci prist o babatko je sok na cely zivot

buba78
12. mar 2011

@sliver gratulujem.........velmi pekne mena

janemari
12. mar 2011

@buba78 ved konecne finisujeme aj s bytikom takze sa uz coskoro nastahujem.Vecicky su oprate takze uz len pozehlit a nachystat do tasky. V pondelok idem na poradnu tak som zvedava ako dopadnem.Nejako ma trapi zaludok,pobolieva ma 😒

pohodacka
13. mar 2011

@janemari tak držíme palce na poradni,dones dobé správičky 🙂 .Žalúdok bolieval aj mňa ,vraj malinká tlačila.Ten koniec tehu už bude taký nemotorný,boľavý,nervózny.Ale ešte si uži posledné chvíľky kľudu.Myslím to v dobrom samozrejme.@crazybabenka super ,že ste lepšie.Hrozné keď sa dívaš na malinké,plačká a nemôžeš jej pomôcť ☹ .
@buba78 už sme nevydržali ani včera,boli sme na hodinku,dnes dáme hodinku a kedy môžme pridávať?A kolko?

janemari
13. mar 2011

@pohodacka ja sa len musi smiat,ked mi niekto povie,uzi si este klud co mas 😀 😀 😀 Pretoze keby si ma videla tak si myslis ze mam do porodu najmenej 3-4 mesiace. Rano zavcasu vstavam a cely den lietam,vybavujem,robim a nestiham sa ani najest a dojedam vecer,potom sup troska na net a padnem do postele a na druhy den zase to iste.Dnes som vstala uz o 6.00,ranajky,kavicka a sup vyriadit kuchynu,potom obyvacku,moju izbu /vcera sme boli cely den prec/ potom dat varit obed,samozrejme este ani hotovy nebol a uz sme utekali na nakup dveri a zariadenia a prisli sme domov skoro pre 14.00,dovari obed,najest sa,trosku oddychnut a sup do bytu az do vecera.A zevraj klud,oddych,vyspi sa 😀 A to rano vstavam pred 5.00 a idem na bus na poradnu 😎

pohodacka
14. mar 2011

Nejako ticho po víkende 😵 .Ja som mala nie najlepšiu noc.malá bola ako hodinky každú hodinu hore.Trošku sme papali,prebalili a o hodinku zase.teraz spinká a začína brať aj mňa.Asi si k nej idem ľahnúť,len najhoršie je,že keď už zaspím a som riadne rozospatá zobudí ma veeeľký plač 😉
@janemari tak je dobre keď máš frmol,aspoň nevídeš z cviku po pôrode
😀 ,ako na poradni?Kedy sa budeme tešiť z Laurinky,či ešte je čas?

pohodacka
14. mar 2011

@buba78 @crazybabenka čítala som,že keď sa malej nedá prdkať alebo kakať tak sa kľudne má dať do fľašky prevarená teplá voda a normálne sa dá vypiť bábenku?To som dnes čítala. 😲

crazybabenka
autor
14. mar 2011

@pohodacka môže byť.....ale moja mrkva by to nepila.....včera sme skúšali bebu a sunár.....a vyplúvala.....ani čajík nechce

pohodacka
14. mar 2011

@crazybabenka a aký čajík dávaš?Tiež som jej chcela dať,lebo niekedy má suchú pusinku a dr povedala,že materské mlieko má slúžiť nielen ako jedlo,ale aj ako pitivo 😖 .Tak žiadne čajíky.Hrozné s tými doktormi,potom nevieš čo je fakt dobré.

buba78
14. mar 2011

@janemari to su asi uz nervy alebo záha...........drzte sa

buba78
14. mar 2011

@pohodacka uz chodievajte na kolko chcete.............hlavne, ze malinka bude spokojna.........my sme chodili uz aj na dve hodinky a niekedy som sa zabudla aj na tri