Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka to mi je luto..........ked ma mala sopliky dava vam doktorka fenistil kvapky?.........nasa doktorka to dava pri kazdej respiracnej chorobe
tie maličké bývajú akosi často choré.... to je normálne???.... súdim to aj podla kamošky, tak jej maličká je každú chvílu chorá, každú chvílu soplí a má teplotu...... som myslela že to len jej má takú slabú imunitu či to je normálne u maličkých???
@buba78 hej dnes sme ich dostali aj my.....a ešte pamykon.......ale malá by neochorela.....len mám také nervy.....včera k nám prišiel svokor......a len stále rozprával aký je chorý......tak mu hovorím.....na čo sem chodil....či chce malá nakaziť....a on mi ešte na priek.....ju bral na ruky.....a keď som mu povedala.....nech na ňu nedýcha.....tak mi povedal, že on nie je bacilonosič.....teraz keby sa mi dostal do rúk......tak mu takú jednu vrazím 😠
@crazybabenka si riadne namosúrená,ale verím ti.Ja by som mu riež vysvetlila..No a čo ti poviem-moje dieťa ak od rána nekaka piaty krát ,tak ani raz 😀 .A to tak po chrbát.Neni nad dobré rady,ďakujemmmm 😀 .Len tem liter som asi prehnala,lebo užv tlači zase.Takto to preháňať nemusí 🙂 .Držím veľmi Paulínke palce,chúďatko,zase chorá.nebojˇdeťušky rýchlejšie bojujú s chorobami,bude to ok.
@janemari no čo,..???Sme zvedavéééé.
@pohodacka juj sme radi, že aj Nelinke to pomohlo......len tak ďalej 😀 Pokúšam sa Janemari dovolať ale nedvíha mi.....asi toho má veľa s malinkou 😅
@crazybabenka jasné,viem si predstaviť akosom sa cítila keď som prišla s malou z nemocnice.. ☹
@pohodacka poslala som jej sms.....ale ani na tú neodpovedala.....hádam sú v poriadku 😒
@crazybabenka určite sú,ale ak išli domov,tak sa vytešuju a zoznamujú 🙂 .
babule od zajtra majú Huggies plienky v tempe v akcii za 9,39 😉
@crazybabenka a taký obchod nepoznáme ☹ .
@crazybabenka janemari aj s malou sú v poriadku. Dnes sme ich boli pozrieť v pôrodnici. Dnes ich púšťali domov.
@pohodacka to je COOP jednota.....len má v názve aj tempo....to sú zväčša také väčšie Jednoty ..... napríklad u nás je v Stop schope
@crazybabenka jááj,no neviem,ale idem dnes na výbehdo mesta,tak to preskenujem 🙂 .
@pohodacka aj jááááááááááá......idem robiť veľkonočný nákup....ale s čím sa vrátim domov ešte netuším.....ale určite to vezmem cez hračkárstvo 😀
@crazybabenka ja ani nie tak cez hračkárstvo ako cez detské vecičky 😀 .Ako keby ich mala málo,mm ma
pochváli 😀.Lebo už som hundrala,že treba novú komodu malej na veci a ja prídem s ďalšími.No ale tak zase treba chápať,že už somj ejdávno nič nekúpila,tak čo..??? 😉
@pohodacka ja si vždy poviem...už nič nekupujem.....už má toho veľa....a moje predsavzatie vydrží tak za dvere obchodu 😅
juuuuj baby musím sa vám pochváliť....dnes sme po 1,5 mesiaci kojili....malá spala skoro 4 hodiny....a zobudila sa hladná ako vlk.....odsaté som nemala.......a došiel aj čajík.....do ktorého jej robím sunár......ručala ako jeleň.....a ja som nevedela čo skôr.....tak som jej už zo zúfalstva.....pichla didu.....najprv protestovala.....a keď som to už chcela vzdať.....zrazu sa prisala.....a ťahala a ťahala a ťahala......skoro som odpadla.....ale musela sa chúďatko vyrobiť.....lebo po odgrgnutí doslova odpadla....a spí ako o polnoci 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka suppper,len tak ďalej,keď sa malinká zobudí,zase skús kojiť,dlhšie mliečko vydrží.Už keď jej to išlo,bude to vedieť.A od hladu bude sať aj krk keď ju máš na rukách-moja skúsenosť 😀 ,som sa na nej smiala či mi robí cucflak.Tak kúpila som tričko peknukavé ružové a taký letný širáčik na leto.Chcela som viac,ale nič sa mi nepozdávalo.Aj mne predvčerom malá spala štyri hodiny,už som ju budila,som sa bála čo bude v noci za buntošenie a ona buvala aj v noci.Ozaj,koľko krát ste za noc s Paulínkou hore?
@crazybabenka - paráááááádička
presne dávaj jej kojiť zas a zas, keď sa už raz prisala......... to by bolo super keby sa to naplno rozbehlo
držím veľmi palce, jéééj krásne 😉
@pohodacka ako kedy....ale zväčša sa budí o 23tej .... 2hej....a 6stej.....ale niekedy jedno vynechá
@crazybabenka no,aj náš chrúst tak tri krát.A čo tá janemari...žeby mala toho toľko chúďa? ☹
@pohodacka dnes mi písala sms.....má toho chúďatko veľa....a tiež drží našu prvotýždňovú dietu 😒 nestíha ani jesť
@crazybabenka no to jej verím a presne viem ako sa cíti.Hnusná depka keď som prišla z nemocnice a zrazu na všetko sama a staraj sa...fakt ani jesť,ani piť,nič.Len malá,plienky,kojenie a dokola.A to mal mm dovolenku a pomáhal mi.Ale do toho všetkého musí tá mamina prísť.Ona chudiatko ešte aj na všetko sama.Nezávidím jej,naopak obdivujem ju.Normálne si teraz hocikedy spomeniem ako to bolo na začiatku a teraz aké mi už všetko príde prirodzené a neprežívam to všetko tak,ako na začiatku.To bolo vtedy fakt ...
@pohodacka no veď to....aké sme boli vtedy stratené.....a teraz už pomaličky rutina 😉 ale aj to si myslím....že bábo je v tých prvých týždňoch najnáročnejšie.....teraz keď dám malú do hojdačky a dám jej jej obľúbeného tigra tak aj hodinu o nej nič neviem 😀
@crazybabenka veru,ja som plakala keď som prišla z nemocky keď ma nikto neidel.Som si myslela,že ja to nemôžem zvládnuť.Sto percent sú najťažšie prvé dni,týždne,teraz proti tomu pohoda.Malá sa pozerá už hodinu na vankúš,na ktorom je vzor,ktorý jej robí obrovskú show 😝 .
@crazybabenka @buba78 a kedy vašim bambuľkám začali vypadávať vlásky?Lebo malámá už normálne taký pás nad uškom vypadnutý.A to ani nehovorím aké ich má vyblednuté,v pôrodnici čierne a teraz také bledohnedé,na slnku dokonca do ryšava skoro 🙂 .(Dúfam,že nie..)
@pohodacka presne to aj našej......v pôrodnici havranie.....a teraz bruneta 😀 a na zátylku vyšúchaný fľak 😀
@crazybabenka no,o chvíľku budú holohlávky.Ale najkrajšie sú aj tak na svete,že??? 😉 My si stále s mm hovoríme,bože aká je krásna... 🙂

@pohodacka aj mne liezlo....ale vydržala som 😉 mňa ide poraziť....zase sme choré....pre istotu aby nám nebolo ľúto tak obe....mňa bolí hrdlo....a maličká kýcha a kašle....doktorka keď ma zase uvidí....tak ju rovno vystre 😒