Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka ani nasa nema rada kalerab.........ani mne to nechutilo...........inac co nezje tak to dojem
@buba78 u nás je "dojížďák" tato....teda len zeleniny.....večerné kašičky mu nechutia 😀 😀 😀 😀
@janemari veru vela na davku jej moze sposobit bolest bruska..........raz Ti zje viac a raz menej........tak ak chce 150ml daj a urcite potom Ti zje mozno len 90ml.........len najhorsie je , ze to potom vylievas a mlieko je drahe.....a este Ti chcem povedat....neviem ci mate v meste DM obchod.....zistila som, ze tam tie mlieka su lacnejsie ako v lekarni......aj kase...skoro ma porazilo........a ja , ze to je v lekarni najlacnejsie........a mozes si tam vybavit kartu na zlavy tym , ze budes zbierat body, ktore potom vyuzijes
@buba78
@crazybabenka
@janemari veru baby,to je príspevok pre nás,by som im vedela napľuť do tých uvedomelých ksichtov.Každému dať 100 evri a nech frajerI!!!Minule,už ani neviem ,ktorý z tých primitívov,myslím,že Krajcer či kto ukazoval ,že on nenosí pri sebe veľa v peňaženke,len tak keby náhodou a vytasil 120 evri...celá naša materská,buzík.Aká som pánu Bohu vďačná,že mám mliečka zatiaľ habadej..až moc niekedy..klop klop
@pohodacka vieš čo....ja už tak hovorím.....len nech im toľko v živote chýba ....koľko nám vezmú
@crazybabenka presne tak !!!
@buba78 ved to,že tu DM nemame ☹ Ale plienky mám odskúšané a ešte mam cele 100ks balenie. Budeme musieť cestovať na väčšie nákupy,ale budem to musieť najprv prerátať či sa mi to oplatí.
@pohodacka dúfam,že to puto vytvoríme,taká je krásna ked sa na mna usmieva a snaží sa rozprávať,alebo aj teraz ju mám na rukach a uspávam ju a ona ma drží za tričko aby som jej neušla 😀
Inak čo to zas vymýšlaju s tým RP?
@janemari ani nehovor,ja vždy keď ju kojím mám zážitok-ako ma drží tými ručinami,jednou za didi a druhou trička.A keď mi vysvetľuje-dokonca si posledné tri dni všímame,že v určitom momente má inú intenzitu hlasu-kričí,sťažuje sa ..a zistili sme,že je pokakaná,Dnes sapokakala,naschvál som ju neprebalila,počkali sme5 minút a už začala.To jeúžasné,aké sú tie deti šikovné,vnímavé,bystré...strašne sa teším každý večer na ráno.Nelinka ma pozoruje(nenápadne ju sledujem),chvíľku ju naťahujem 🙂 akože spím,ale škúlim,potom otvorím oči a to ako začne trepať rúčkami,nôžkami-teší sa,smeje sa,to by som nevymenila za nič na svete.Jáááj,ako sme mohli žiť doteraz bez nej 🙂 .
@pohodacka ja som sa dnes zasmiala na malej,lebo po kupani plakala,skor revala lebo chcela uzaj jest a nie a nie si dat vysvetlit,ze ju musim najprv obliect. A ked uz bola hotova jej hovorí ešte ti dám čiapočku a je to tak na mna skrykla s tými otvorenými ústočkami,že som vybuchla do smiechu a ona na mna vypleštila oči,že čo sa smejem ona chce jest 😀 Normalne prestala plakat a na mna skrykla 😀 😀 😀
@janemari Jani keď budeš potrebovať plienky z DM....tak mi len napíšeš a donesiem ti.....teraz chodíme do Hodruši skoro každý druhý týždeň.....takže nie je problém 😉
@crazybabenka juuj to by bolo supeeeer.Teraz mám zásoby,ale ked budem potrebovať dám ti vedieť. A ked budeš tu tak sa kľudne ohlás môžme zbehnuť na kofolu a pokecať 😉
@pohodacka som sa zasmiala ako si to napísala,že bude ako oni chcú a hotovo 😀
No dnes sa mi malá ráno tak prekakala,že až 😝 a kedže mala body,kým som ju vyzliekla mala to všade 😀
@crazybabenka - k RP... stačí ked má jeden z rodičov odrobené, nie? tvoj mm pracuje, nie tak by sa to teba nemalo týkať či?
@sliver si zmenila foto???Škoda,že nie si zbližšia.Ozaj,@crazybabenka ty sa neukážeš?By som Ťa rada videla keď vyzeráš ako nasratý dirigent...si ma vtedy dobre pobavila 😀 😀 😀
@janemari no jasné,že bude ako povedia chrústy 😉 .O kakaní mi hovor,my mámekeď nie každý deň,tak každý druhý pokakané body,pančušky a všetko čo má práve na sebe...ešte že existuje vanish(či ako sa to píše),nalejem to na "škvrny".hodím do práčky a je po škvrnách.Je dobrý.
@pohodacka - musela som lebo mi moju fotku zmazali a mne sa o moc lepšie píše ked sa vidím 😀 😀 😀 teda lepšie sa mi hľadá tá časť ktorú som písala ked je pri nej moja fotka...
som bola dnes na poradni a musím ležať kvoli tým opuchom, opuchli mi aj prsty na rukách a dr. povedal že som aj v tvári... tak ma riadne vystrašil že keby mi bolo hocičo divné tak mám utekať do pôrodnice.... od rána iba ležím bez nálady....
@sliver hej....ale ak sa tých 270 dní ráta do otehotnenia.....tak v tom prípade mi chýba presne 22 dní 😒
@pohodacka zajtra alebo v nedeľu neviem ako budem stíhať dám fotky s krstín a "svadobné"
@crazybabenka - jo ale tvoj mm robil nie? lebo ja som to pochopila tak že ak mm robil tak to je OK, iba ak by ste nerobili obaja...
@sliver hej robil....ak sa to bude brať za posledné 4 roky od uzákonenia tak sme " za vodou" ....lebo teraz robí druhý rok.....ale ak budú brať tých 270 dní pred otehotnením tak nám chýba tých spomínaných 22 dní....ako nehovorím, že bez tých peňazí zomrieme od hladu....viem si celkom dobre zarobiť popri "materskej" doučujem a tak.....ale mrzí ma to za ostatné maminky....čo nemajú takú možnosť
ahojte,tak riesite tie prispevky 😠 ja uz neviem o co ide tomuto statu 😖
@janemari neboj Jani....ja už som skrytá za bránou....a čakám na toho debila....keď pôjde do Štiavnici na tom svojom bavoráčiku......radím mu....nech oddnes chodí cez Vyhne 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka držíme palčeky ,nech svadba krááásne dopadne holúbkovia🙂)
@pohodacka ďakujeme....už teraz neviem....kde mi hlava stojí 😀
@crazybabenka to ti verím,ale neboj,zmákneš to na 1 a potom budeš mať len krásne spomienky.
@crazybabenka inak ked pojde cez Vyhne nech tam aj zostane výborne by tam zapadol hlavne k... 😀 A krááásnu svadbu a krstiny 🙂
@crazybabenka tak ako?Čakáme fotočky 🙂

@janemari neboj to puto bude tiez silne......zalezi ako sa s babatkom maznas a ako casto ho beries ked place a to puto bude, lebo ked ho zoberies ked place tak vie , ze sa moze spolahnut, ze ho utisis.....ved ako by nam davali najavo ked im nieco je