Tehuľky od Clostilbegytu. Pridajte sa
Tehiulky od Clostilbegytu - pokračovanie od Léčba Clostilbegytem .. a // pro všechny 🙂 Otvaram novu temu lebo sa nam po liečbe množia aj tehulky 🙂 kto sa este prida? 😀
toto bolo 3 balenie, ale minulý mesiac to bolo zbytočné, lebo som mala cystu. to sme vedeli, že určite neotehotniem.
clostyl je moc dobrý a účinný, len by bolo dobré aj nejaké iné sledovanie cyklu
leni,
este som zabudla, mimi sa ma zatial dobre (klop-klop) 😉
mne uz prestalo byvat zle, sem tam ma to prepadne, ale vacsinu dni je to OK 🙂 Obcas picha v podbrusku, ale to je vraj v prvom tehu normalne. Buduci tyzden v utorok idem na utz, tak sa tesim na mimi 😵
No a ci to bude dievcatko alebo chlapcek si asi dame zistit, manzel je zvedavec 😀 😉
afrika,
ja som okrem clostilu brala aj take bylinne kvapky - Gynex, tak trosku verim, ze ucinna bola kombinacia clostil+gynex 🙂
Man, děkuju a dýchám hooooooodně zhluboka a bacílků mám plnou pusu 😵
A taky děkuju za držení palečků 🙂
A je fajn, že už ti není špatně. A v úterý uvidíme tvé miminko na fotečce? Určitě ano, už se těším 🙂
mannerka já beru femigard, tak snad to bude mít taky účinek. A ty jsi měla před clostylem MS pravidelnou?
Man, představ si, že Prdeček přišla o miminko. Dneska byla na kontrole a miminko se přestalo vyvíjet. Zítra jde na revizi. Je mi z toho hrozně, život je tak nespravedlivý 😢
Ahoj Afrika a a1211 odporucam temu kde asi anjdete viac tipov na riesenie problemov..
V oddeleni snazilky : Liecba Clostylbegytom....a // pro vsechny zacinali sme tam vsetky skoro co sme tu..
afrika a12111 drzim vam palceky aby sa to podarilo ..lebo obcas je to s timi niektorimi doktormi na palicu.. spravaju sa k nam ako k telatam ktorim netreba nic vysvetlovat..
booooze leni, to vazne? 😢
Az mi zimomriavky prebehli po tele, to je hrozna sprava ☹ som strasne smutna...to sa nemalo stat 😔
leni prave som to citala.. az ma mraz presiel po chrbte.. preco prave ludia co velmi chcu.. a taky co ani nechcu ani nevedia ako rodia bez problemov.. nerozumiem tomu 😖
Ahoj, děkuji za odpověď byla bych ráda kdby nám to vyšlo hned první cyklus s clostylem. Brala jsem ho 5-9 DC a OVU jsme podle testu měla 17 DC a asi ještě 3 dny po jsem cítila v podbříšku takové píchání jako před MS. je toto normální?
Katuska15 gratuluji k dvojčátkům. mě doktor řekl že při braí clostilu je větší pravděpodobnost dvojčat? nevíte o tom něco? Sama jsem z dvojčat tak by mě to nevadilo 🙂
Man, je to tak, bohužel. Já taky brečela, když jsem to četla 😢
Hýčkejte si vaše miminka, ať se jim nic nestane.
Prdečkovi přeju hlavně hodně síly do dalšího boje a taky ať to brzy přebolí, i když vím, že v srdíčku děťátko zůstane navždy. Ale věřím, že se najde příčina a odstraní se a brzy se bude těšit z nového děťátka 😵
Amisko, i tobě díky za bacílky. Dneska už jsem tolik nakažená, že to prostě už musí vyjít 😉
Krásnou dobrou noc vám přeju 🙂
saxana,
je to pravda, pri brani clostilu je o nieco vacsia pravdepodobnost, ze budu dvojicky 😉 Ale je kopec bab, co otehotneli po clostile a cakaju / maju iba 1 mimi, neboj nic 🙂
Dobré ráno.
Prdečku, slova útěchy asi moc nepomůžou. Ale ono to přebolí a budete bojovat dál.
Tak já dneska razím na UTZ ojbednaná jsem na 9:15, dnes bych měla být podle min.UTZ 11+5. Snad bude všechno jak má být 😅 . Mám docela nervíka 😕
Až budu u PC písnu. Musím se jít podívat po krámech. Začíná mi rašit břuch 😀 , tak ať tam prcka moc netísním.
ahoj luuca 😉
drzim palceky, nech utz dopadne na jednotku 🙂
Co sa tyka bruska, ani nehovor, mne nejako cez vikend narastlo 😕 Tak som bola vcera pozerat nejake tehu riflicky, lebo tie co mam, ma uz pekne tlacia ked sedim 😉
Prdecek je mi to fakt strasne luto,a viem co teraz prezivas,lebo ja som uz 2 krat prisla o mimi,a tiez sa kazdy den modlim,aby sa moje deticky zdravo vyvijali a kazdu kontrolu u lekara trpnem ci bude vsetko v poriadku....Ale neboj,musis bojovat dalej,vsetky ti tu budeme drzat palceky,nech ti coskoro pribudaju znova tie tt...
Saxana ja tiez cakam dvojicky po clostile...a to som rada,ze su to len dve,lebo mi hrozili 3 😀 Ale dakujem panbozku,ze mi dal tieto dve, lebo ja si hovorim,ze je lepsie mat hned dve naraz ako nikdy v zivote a ziadne.... 😵
Saxana pri clostile ti moze dozriet viac vajicok,ako mne dozreli 3 krasne a sli sme do toho,vies ako som trpla,aby sa vsetky tri neuhniezdili,ale vidis vyplatilo sa trosku risknut... 😵
Nie Amis vobec mi nie je lepsie,kazdy den som nad zachodom,cely den jem len malinko aj to na 5 krat 😅 vobec mi nechuti jest a tie kila idu stale dolu... 😠 A ty ako?Uz si bola na tom sone???
katuska nie az zajtra doobeda 9,25.. bojim sa po tom cos a stalo prdeckovy..
nevedia ti nieco dat na zaludok? asi nie..to je blbe..ale zas pozri ale apson nepriberies tolko ako vetsina z nas 🙂
amisa,
drzim palceky aj tebe na sone, nech to zajtra vsetko dobre dopadne a uvidis malu chutnu fazulku 😉
a ten strach je normalny, ja mam tiez vzdy taku malu dusicku ked idem na utz...vselico sa stava 😔
Mna sono caka buduci utorok...
katuska,
ja som kdesi citala, ze pri velmi velkych nevolnostiach sa davaju nejake lieky - dava ich gynekolog.. ten tvoj ti nic nehovoril?
Jsem tady. Děkuju, že jste na nás myslely 😀 .
UTZ dopadl podle mudry dobře. Měřila šíjové projasnění NT 0,9mm. Vše se zatím vyvýjí dobře. Od hlavičky po zadeček měříme 48 mm. Ale je to lenoch. Nehejbal se a když mudra štouchala do břucha tak já teda pohyb neviděla, ale prý na to reagovalo. Mám 2 fotečky 😀 , jednu grátis. Nějak nešlo pořádně vyfotit, jednou je tam celé mimi, ale není tam toho tolik vidět. No a ta druhá fotka je fakt bomba. Máme vyblejsknuté jen nóóžičky 😀 . Fakt se povedla. A podle UTZ z 12.5. bych měla být 11+5, ale z dnešního UTZ vylezlo 12+1 a termín porodu ne na původního 23.12. ale na 22.12. což vůbec nic neznamená 😉
Objednávala jsem se na další genetiku 9.7., kde mi budou brát krev na vývojové vady a 15.7. jdu ke svému DR na kontrolu a další UTZ.
Jinak výsledky z té první krve vše v pohodě. Akorát se musím ještě optat na toxoplazmozu, jestli ji dělali z téhle krve nebo ne.
Jsem fakt šťastná jak blecha 😵
Ahoj holky,
katuska15 d+kuji za info. jen jsem se chtěl ještě zeptat podle čeho se pozná kolik ti dozrálo vajíček? Já jsem dnes 24 DC a občas během dne cítím takové píchání v pravém podbřšku. Nevíte čím to je?
A ještě se chci zeptat 17.6. jedu na dovolenou k moři, tak se chci zeptat jestli to nemůže popř uškodit plodu. kdyby mi to náhodou vyšlo hned po 1. cyklu s clostilem. A pokud to nevyjde tak mi mrcha dorazí na dovči 😒
luuca,
no super spravicky 😵 Takze drobcek je spachtos najvacsi co? 😀 😉 A to len tak niekto nema iba nozicku odfotenu 😀 😀 😀 Das si tie fotecky aj do albumu? Ja som hrozne zvedava na tvoje malinke 😵
Ja idem na utz buduci tyzden utorok , tak dufam, ze tiez bude vsetko ok.
Tiez ma tam uz budu cakat nejake vysledky z krvi, ale teda vobec netusim na co mi robili testy 😅 , musim sa spytat. Dalsie testy mi budu robit 29.06. ked pojdem na poradnu 😉
saxana,
kolko folikov mas a ake su velke ti zistuje Dr na folikulometrii cez ultrazvuk. Chodievas na utz tak zhruba v strede cyklu?
A co sa tyka tej dovolenky, ako cestujete? letecky, alebo autom?
Ja som tiez bola na dovolenke, ked uz som bola dva tyzdne tehu, len som samozrejme o tom nevedela - my sme boli autom a tam som mala dostat MS, ale neprisla a doma som testla a zistila ako sa veci maju.
ahojte baby.. hlasim jednu zubrienku 9mm 7+0tt s najkrjasim srdiecom na svete 🙂 a sme zdravy..foto sa mi neda naskenovat blbne mi skener sakra

zajtra sa vám ozvem ako som dopadla