Tehuľky po IVF. Pokecáte?
Chcem osloviť dievčatá, ktoré podstúpili IVF_ka a podarilo sa im otehotnieť. A teraz by sa radi podelili o svoje pocity a problémy. Hoci ako v téme ,keď som chodila sú perfektné baby ,ale je mi ľúto tých čo im to nevyšlo ,alebo ma MA a ja tam bude rozoberať radosť s tehu knižky. A medzi prirodzenými tehuĽkami mi neodpovedia,kedy vysadili prednison a utroš. Tak sa podobne cítite- ozvite a snáď si pomôžeme ak to bude treba. 🙂 alebo len tak pokecáme.
@vika34 podla ceniku...a lieky teda inekcie su drahe..o ty kde si bola v care??
@petuska123
ALE ja som mala KET nie celú stimuláciu,neviem či si dobre rozumieme
ET pri platení cez poisťovnu ma stálo /jan 2010 /cca 150 eur
isci +pk bolo v cene platila som iba doplatok za lieky a na moje vyslovené želanie som stimulovala s tými najlacnejšími/bolo to už tretie IVF a vedela som že veľmi dobre reagujem na stimulku/pri prvom som mala až 21 vajok/
tak mi stačilo keby sa vytvorili iba polovica ,takže som nepotrebovala drahé lieky ,mala som nakoniec 12 vajok a na zamrazenie mi napokon ostalo 7 ,ale zamrazili iba 4 lebo vo FERTICENTE mrazia iba A kvalitu a tie 3 boli že vraj bečkove
@vika34
Prepáč, až teraz som si prečítala, že si po Ketku. No to neviem, ako doktori rátajú. Ja z môjho laického pohľadu by som rátala samozrejme v tomto prípade aj PK. Takže stimulka po OPU + dĺžka PK+ počet dní od Ketka.
@maciatko31
dakujem za odpoved
@martini
v pondelok večer som ležala pri telke azacítila som také teplo medzi nohami,ledva som dobehla na WC a prúdom išla zo mňa čerstvá krv,už som sa rozlúčila s bábom,ale nič ma nebolelo a pri potratoch som mala predsa len bolesti ,tak som išla na pohotovosť,tam zistili ,že mám v matrenici krvnú zrazeninu 1 krát 1 cm a preto som krvácala,bábo bolo o.k.,takže si ma tam nechali dokiaľ som neprestala krvácať a špiniť a teraz ležím doma
@martini jejej, ty si bola na ultrazvuku dalsom? jej, ako ti zavidim,..... predsa len mas vyhodu, ze ta doktor chce castejsie vidiet, nemusis sa tak stresovat, ci je vsetko v poriadku.... krasne cm 🙂 rastie.... drobec... ktovie, kolko ma to moje... sme tak priblizne rovnako, .. no, ja si musim pockat ...
ahojte baby tak piatkova navsteva v centre dopadla tak ze ziadost mame podpisanu a ide sa nam robit ICSI.predpokladana cena bude 34 000 sk. uz len cakat kedy sa nam ozvu ze ziadost je shvalena a ide sa do toho
@petuska123
v ktorom CAR si bola?
@vika34 v martine v iscare
@petuska123
drzim palce aby ti to vyslo hned na prvy raz
@martini
vieš ja som bola už sedem razy tehotná a mám iba jednu dcéru,tak ešte to nechcem tam napísať aj ked nikdy doposiaľ/okrem dcéry/som sa nedostala až k akcii srdiečka ,skončilo to v 7tt krvácaním bez akcie,teraz som už 3 razy videla biť srdiečko,ale ešte to aj tak nechcem zakríknuť,to preto 😕
@rebeka33 radsej ostan lezat, ono nie je velmi dobre, ked sa krcek skracuje a este ti tvrdne brusko. ja som kvoli tvrdnutiu bola v 20tt tyzden v nemocnici a tiez mi hovorili,ze ak sa bude skracovat krcek,tak daju pesar. ale nemuseli, vraj je to ok. tiez som brala 2x3 denne magnezko. teraz mi tvrdne, len ked chodim a to uz asi tak bude do konca. priznam sa,ze cez den nelezim. ale ty lez 🙂 drzim palce
pozdravujem vsetky baby, tehulky aj snazilky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@rebeka33 mna uz boli chrbat skoro kazdy den.mam s nim problemy uz par rokov a teraz sa to zacina stupnovat ☹ uz teraz po nociach nespim, neviem si predstavit tie 3 zvysne mesiace. no ale musime to vydrzat za kazdu cenu... ved sa tesime na malicke 🙂 vy uz viete co to bude? prezdrad,som zvedava 🙂

@maciatko31
JA som transfer mala na 14 deň,len neviem či sa teda pripočítava tých 5 dní /PK/,lebo na prvom UTZ som mala byť podľa menzes 5+4 a už bola aj akcia ,ale ukázalo mu 6+0 a večer som sa rozkrvácala a utekala na pohotovosť a tam to bolo 6+2 ,velkosť vychádzala aj s pripočítaním PK