Tehuľky po IVF. Pokecáte?
Chcem osloviť dievčatá, ktoré podstúpili IVF_ka a podarilo sa im otehotnieť. A teraz by sa radi podelili o svoje pocity a problémy. Hoci ako v téme ,keď som chodila sú perfektné baby ,ale je mi ľúto tých čo im to nevyšlo ,alebo ma MA a ja tam bude rozoberať radosť s tehu knižky. A medzi prirodzenými tehuĽkami mi neodpovedia,kedy vysadili prednison a utroš. Tak sa podobne cítite- ozvite a snáď si pomôžeme ak to bude treba. 🙂 alebo len tak pokecáme.
ahojte babulky 🙂 mozem sa pridat? 😉
@katy2 ale ten v 20tt je v podstate akoby nadstandart, ci nie? mna zaujima, ci ma nemaju castejsie pozerat aj na na poradni, predsa, mala som aj OHSS, som na PN a nikto nic, aj som sa na to pytala a odpoved bola, ze ked ma nic neboli, ASI je to ok. je to cudne.mam pocit, ze ma beru len ako zdravu tehulku a ocakavala by som viac starostlivosti. pocula som,ze poistovna preplaca 3x uzv na poradni.
katy,.. tesim sa z teba 🙂 nech je vsetko v poriadku.. velmi ti to prajem 🙂 jupi
@pimma v 20tt nie je nadstandard, je povinny... robi ho kazdy dr. ale u dank. je odbornejsi, vlastne podrobnejsi, preto je to drahsie.... ten v 20 tt patri do toho, co preplaca poistovna... ale ja si to tiez dam urobit radsej za priplatok u dank.
Mne sa pocas tehu tiez moj dr. nevenoval, v 13tt som skoncila s krvacanim v nemocke, tam ma ratoval dr. Boszormenyi a potom som chodila pravidelne raz do mesiaca na uzv k nemu az do konca tehu, okrem 20 a 30tt - to som bola u dank. Nakoniec som u Bosz. aj rodila.... Nezavidim ti tu starostlivost. Teraz toiez planujem po 12tt zavolat Bosz, aby sa o mna staral....
ved urcite sa vsetko da....

@rebeka33 som rada, ze vysledky su super 🙂 aj moje babo v 12tt skakalo a riadne sa vrtelo 😵 inak kolko krat robia standartne ultrazvuk na poradni? mne zatial robili len 1x asi v 9tt.