icon

Tehuľky po IVF. Pokecáte?

rebeka33
24. jan 2011

Chcem osloviť dievčatá, ktoré podstúpili IVF_ka a podarilo sa im otehotnieť. A teraz by sa radi podelili o svoje pocity a problémy. Hoci ako v téme ,keď som chodila sú perfektné baby ,ale je mi ľúto tých čo im to nevyšlo ,alebo ma MA a ja tam bude rozoberať radosť s tehu knižky. A medzi prirodzenými tehuĽkami mi neodpovedia,kedy vysadili prednison a utroš. Tak sa podobne cítite- ozvite a snáď si pomôžeme ak to bude treba. 🙂 alebo len tak pokecáme.

gazovicka
28. feb 2011

@kefalinek
@balinka
@katy2 nooooooooooooo, len ste ma o trosku predbehli 🙂 ako sa dnes citite? ja mam hrozny problem s naduvanim... uz som z toho zufala,.. naduva ma stale.. je aj to priznak tehotenstva?

rebeka33
autor
2. mar 2011

@gazdovicka ahoj aj mňa zo všetkého nadúva. Keď je to zlé beriem espumisan. ten sa môže aj v tehu.

Posledné dva dni mám akoby kameň v bruchu a troch sa mi točí hlava. Zvýšila som si Mg+B6 . Teraz neviem či sa malý začína ozývať, alebo mám ísť radšej za Dr.. Ako ste cítili maternicu v týchto tt a kedy ste začali cítiť bábetko. ďakujem za info,

kefalinek
2. mar 2011

@rebeka33 babenko by si mala zacat citit tak okolo 20 tt tehu

andysok
2. mar 2011

@rebeka33 ten kamen mas ako casto v akych intervaloch a ako dlho?

rebeka33
autor
2. mar 2011

@andysok 2-3. deň vždy doobedu asi 1 hodinu a večer také 1/2 hod. Keď si ľahnem tak sa to zlepší. 9.3 mám poradňu,ale nechcem niečo pokaziť.No ani nechcem vyzerať ako panikár. 😀

andysok
2. mar 2011

@rebeka33 a to je v kuse? akoby tvrde brucho? teda druhy treti den cca hodku vecer pol hodku?

andysok
2. mar 2011

@rebeka33 a mas to od kedy

rebeka33
autor
2. mar 2011

@andysok mám to len teraz,dúfam,že sa len malé ozýva. Ak nevydržím tak zájdem zajtra za Dr. ďakujem. 😵

deinad
3. mar 2011

ahojte babule, no my sme dopadli velmi zle, MA v 8tt, cakaju ma 3 mesiace cakania, oddychu a regeneracie...vsetkym aktualnym tehulkam aj cakatelkam moc drzim palceky.

balinka
4. mar 2011

@deinad to mi je strasne luto ☹ prajem ti vela sil do dalsieho boja 😉

kefalinek
4. mar 2011

@deinad velmi ma to mrzi ☹ ☹ ☹ ☹

pimma
4. mar 2011

@deinad prajem vela sil, nabuduce to urcite vyjde

gazovicka
5. mar 2011

@deinad drzim veeeelke palceky do dalsieho boja...

balinka
5. mar 2011

Ahojte tehulky 😉 ako sa mate?prajem Vam krasny vikendik 😉 😉 😉

kefalinek
5. mar 2011

@balinka ahoj celkom fajn, aj tebe krasny slnecny vikendik

rebeka33
autor
5. mar 2011

@deidad je mi to veľmi ľúto ☹ . zažila som to 2x takže, viem aké to je. za tie 3 mesiace si vybav hematológa, ktorý ti predpíše nízkomolekulárny heparín/ claxene,fragmin/ . Mne to pomohlo a moja gyn. tvrdí,že nevedia prečo ,ale s heparínom donosia aj baby čo x-krát potratili. No a možno konzultuj aj prednison. Mne to fakt pomohlo.
Prajem všetkým pekný víkend 🙂

deinad
6. mar 2011

@rebeka33 @kefalinek @gazovicka @pimma @balinka
ahojte babulky, dakujem vam za slova podpory, aspon tu sa clovek moze zo vsetkeho vykecat, aby sa nezblaznil, verim, ze si tym presli mnohe dievcata, ze nie som jedina...je to nespravodlive, ale ide sa dalej.
Rebeka, ano som objednana na hematologiu 16.3, takze to akurat vyjde, na vysledky sa caka 1-2 mesiace, tak by som to akurat mohla stihnut.
Este raz dakujem baby a prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie 😉

kefalinek
21. mar 2011

ahojte,vidim ,ze je tu akosi pusto, ja len kratko,,boli sme na poradni a krasne sme podrastli a tu je mala foto pre inspiraciu, jedno babo je tam dva krat 😀 😀

gazovicka
21. mar 2011

@kefalinek jeje, krasne.. gratulujem.... ja som bola na prvom sone v BA, potvrdili minuly tyzden je zive a ze je iba jedno 🙂 .. zajtra mam ist uz prvy krat ku svojmu gynekologovi u nas, tak som velmi zvedava... inak som sa velmi zlakla, vcera rano a dnes rano som trosku spinila... ale snazim sa to pripisovat tomu, ze som v tomto obdobi mala mat mrchu, takze dufam, ze to nebude nic vazne... snad mi to zajtra potvrdi...

kefalinek
22. mar 2011

@gazovicka tak gratulujem a budem drzat palceky,moja

nemko
22. mar 2011

ahojte kocky, mam na vas otazocku, minuly stvrtok som mala transfer po PK a od soboty sa zhorsil moj zdravotny stav natolko, ze mi vcera museli robit punkciu vody a nalievat ma infuziami.Lekarka v CARe mi povedala, ze takto sa zhorsi stav vtedy, ked sa embryjko uchyti.Mali ste podobnu skusenost? Tento stvrtok mam kontrolu hcg, citim sa uz lepsie len brucho mam ako keby by malo kazdu chvilu prasknut jedine co ma tesi, ze uz tolko nezvraciam ani ma nenapina, ale som unavena ako by som celu noc kopala jamy.

andysok
22. mar 2011

@nemko kamoska toto mala a caka teraz dvojicky 🙂 nemala lahke tehu ale neviem ci to suviselo.........dolezitze je ze ano poznam take pripady 🙂

nemko
22. mar 2011

@andysok jezisikriste , ja som mala transfer 3 blastocyst 🙂 paneboze ja uz sa modlim aby to skoncilo a neviem si predstavit existenciu 9 mesiacov 😒 no zbohom, vo stvrtok som zvedava na krv

andysok
22. mar 2011

@nemko neboooooj pri najhorsom budes doma oddychovat a to ti pomoze.......ona mala take ze odpadavala......a grcala....ale to tak úrvy trimester 🙂

nemko
22. mar 2011

@andysok budem stastna ked sa ujme jedno dve, ale tento stav ma zabija , ked lezim zacnem sa zavodnovat ked chodim fucim ako slon, na vsetko sa mi zda skoro, ved nie je este tyzden od transferu, ale vcera mi MUDr.Lattakova povedala, ze pri PK to tak byva ☹

andysok
22. mar 2011

@nemko je to individualne......presne toto mala aj tak kamoska....... telo si reaguje ako chce...........tak su to soky pre teliiicko 🙂 DR.Lattakova to je ta uuuplne najmladsia z Iscaru?

nemko
22. mar 2011

@andysok no ta uplne najmladsia, chodim k Valkymu len ona mi vcera robila punkciu vodicky

nemko
23. mar 2011

kocky ake mate skusenosti s mamatestom 10? testovali ste s nim po ET? lebo ja ano , ale potom som nasla rozne diskusie vraj ukazuje falosne vysledky, tu su moje testiky, ten zeleny nie je mamatest len neviem znacku

kefalinek
23. mar 2011

@nemko ahoj ja som sa testovala s mamatestom a vysiel mi pravdivy vysledok, ja som takto kupila test modra sprava, a neboli nan dobre reakcie v roznych forach a vysiel mi pozitivny a aj som bola tehotna . Je ta fotecka trosku rozmazana ,ale ak su aj na tom zelenom dve ciarky aj ked slabe tak je to pozitivne. 😀