icon

Tehuľky po IVF. Pridajte sa k nám!

lucia121
3. dec 2007

Zakladam tuto temu pre vsetky,ktorym to konecne vyslo, ale aj pre tie, ktore sa na IVF chystaju, a dufam, ze nas tu bude velmi vela 🙂

hacina
5. dec 2007

🙂) to je přesné, manžel mi říká, že jsem jak prutokový ohřívač vody, skoro každou hodinu chodím čurat. a lumah, a jak dlouho jsi po ET ?

adrina
5. dec 2007

ahoj babeny...
hacina..blahoželám..ja zajtra budem vedieť, koľko machuliek je na UZV 😵

loss
5. dec 2007

lumah,hacina,adrina drzim prsteky nech je vsetko OK a malicke vam budu pekne v bruskach rast 😉

adrina
5. dec 2007

díky loss 😀 😀 😀

pecka
5. dec 2007

ahojte babule, vidim, ze som prisla neskoro a nik tu uz nie je, ale ja som sa az teraz dostala na PC. Dnes sme boli na sone a je tam jedna machulka. Ze vraj to vyzera tak ako ma, tak sme vyskereni ako take 2 leca. O dva tyzdne ideme znova, tak budeme pocut aj akciu srdiecka, dufaaaam. Mame fotku aj v albume tak kuk 😉

lumah
5. dec 2007

hacinka prepáč, blbol mi net, tak som to vzdala.
Ja som teraz 17 deň po ET.
loss ďakujem a a tebe prajem tiež to isté.
pecka normálne ti závidím, že si už mala sono-po kolkých dňoch od ET? U nás v GF robia sono až po troch týždňoch od druhého odberu krvi.

adrina
5. dec 2007

pecka..pekná fotečka..ja budem mať zajtra

pecka
5. dec 2007

ahoj lumah, v Heliku robia sono hned po KET alebo ET v den, ked sa berie krv na HCG, potom o tyzden znova - to som vlastne bola dnes, a teraz az o dalsie dva tyzdne. A dnes mam presne 20 dni od KET-ka.

adrina - zajtra uvidis 2 machulky (2 baby)!!!!

adrina
5. dec 2007

noo..pecka..nechám sa prekvapiť..xixi

kada
5. dec 2007

cafte babulky
adri hned pis ked prides od ult.

mirica
5. dec 2007

babuľky- mne doki zakázala sexík-a ja som sa tak tešila 😢 😢

kada
5. dec 2007

no moja aj mne aspon do konca tretieho tak ja uz mam narastenu blanku

pecka
5. dec 2007

mirica a to si sa na to konkretne pytala, alebo ti sama od seba dokyna povedala?

pecka
5. dec 2007

ahoj kada 😉

mirica
5. dec 2007

sama doki mi to povedala , do konca 3 ? mesiaca? - však ja sa po stene budem škriabať , 😖 😖

kada
5. dec 2007

ahoj pecula ako sa mas co nove bola si na ult. 😅

pecka
5. dec 2007

...inak kada, ty si riadna kocica!! zabudla som ti povedat 😉 .

hej bola som na UZV, videla som machulku, bolo to nadherne, dufam, ze bude rast ako treba!!!, dali nam aj fotku, mam ju v albume. Sme sa s drahym vytesovali ako male deti

mirica, nam doky po KET-ku povedal, ze mozme mat normalne styk 😕 . No po prvom KETku sme teda aj mali, a nevyslo to. Nevravim, ze prave kvoli tomuto, ......ale clovek nikdy nevie. Teraz mame celibat pre istotu aj my. ... radsej a ked vidim, ze tebe dokyna radi, ze NIE, no tak ani my radsej NIE 😕 , bude nas tu vacsina takych zablankovanych 😉

kada
5. dec 2007

no ale ked mam pravdu povedat tak mne sa ani dva krat nechce ked mi je stale zle

pecus a na ten album sa ako dostanem mozem sa tam pozriet
a dik za tu kocicku 😀 😀 to je ale zartik

pecka
5. dec 2007

kada , ziadny zartik, to je fakt!!! 😉 A na album sa dostanes ta, ze kliknes na ten fotoaparatik v rovine mojej fotografie napravo. Ty ho mas nezvyrazneny, lebo nemas v nom ziadne foto 😉

kada
5. dec 2007

ahhhhhhhaaaaaaaaaaa

ringyo
5. dec 2007

😒 Ahojte,vie mi niektorá z vás vysvetliť, že čo je to IVF, icsi, KET?Díky!

pecka
5. dec 2007

ahoj ringio IVF - je vlastne "umele oplodnenie", ISCI - vpravenie spermie do vajicka mikroinjekciou a KET - kryoembryotransfer - vlastne, transfer rozmrazeneho embryjka do maternice 😉

kada
5. dec 2007

tak ivf je umele oplodnenie icsi je ked ti spermiku pichnu priamo do vajicka

a ketko neviem teda KET

kada
5. dec 2007

pecula ty si mala aj isci ja som mala tak ty mas tiez mrazika ako ja

ringyo
5. dec 2007

A nebolí to ?Kedy sa to robí,ked nemôže žena otehotniet?Prosím napíšte mi!Ahojte a díky pecka a kada!

pecka
5. dec 2007

kada - no veru, to mame spolocne 😉 , A este mate nejakeh mrazacika? Lebo mi uz nie 😒 . Ale dufam, ze toto bude bojovat o dusu...!!! A my sme mali aj PK aj vy?

Ringio - je to relativny pojem, ci to boli..... stimulacia, pred odberom vajicok sa robi tak, ze sa pichaju do brucha injekcie, kazdy den pocas 20 dni + 7 dni, ak je dlhy protokol, takze tie vpichy mozno niekoho bolia. Niekoho vobec. Odber vajicok sa robi v anestezii, takze to tiez neboli a transfer embrya sa robi bez anestezy a ten tiez neboli. Takze ..... nie nic neboli. Akurat, ze mas nervy v kybli, lebo stale na nieco cakas, najprv ako rastu folikuly, ked narastu, kolko bude zrelych, ci v nich budu zrele vajcka, potom ci sa oplodnia, ci sa budu delit, potom ked sa vlozia, tak cakanie 12 dni, ci TO VYSLO je nekonecne, potom prvy ultrazvuk..... no a tak, proste stres ako vysity

kada
5. dec 2007

neboli to ked ti odoberaju vajka tak hajas a ked to vkladaju tak to nic len musis mat plny mechur a to ta ide porazit ked musis este pol hodku lezat

a tie inekcie trosku bolia ale da sa to vydrzat 😎

kada
5. dec 2007

peci co to je PK ja som strasny magor v tych skratkach 😀

a mrazickov mam este asi 4 alebo 3 neviem dala si si robit aj to vysetrenie vajicok za tych 360000 tisic

ringyo
5. dec 2007

😵 Díky,že si tak rýchlo napísala.Pecula musím si to aj ja dať robiť,ked ja beriem glostilbegit,duphaston,nevies mi nahodou poradiť?Prosím!Ahoj!

pecka
5. dec 2007

kada 360 tisis????? 😕 , asi si tam pridala jednu nulu, ze?
PK je predlzena kultivacia. To znamena ze ti embrya su uz v stadiu expandovanej blastocysty a vkladaju alebo mrazia ich na 5. alebo 6. den.