icon

Tehuľky po IVF. Pridajte sa k nám!

lucia121
3. dec 2007

Zakladam tuto temu pre vsetky,ktorym to konecne vyslo, ale aj pre tie, ktore sa na IVF chystaju, a dufam, ze nas tu bude velmi vela 🙂

mirica
12. dec 2007

ja sa neviem dočkať piatku- chcem vidieť či machuľka rastie ... ešte dva dni 😖

adrina
12. dec 2007

mirica...ja nestresujem..ja len udržiavam paniku..ak ma ráno doki videl..skoro ho vyvrátilo..xixi..že zasa ja...predpísal mi dufaston,dala som si vziať krv na HCG a začal,že UZV nie je potrebné robiť..na čo som ja patrične vyvrátila oči a už som aj bola v polohe ležmo na lehátku pri UZV... 😉 😉 😉 😉

adrina
12. dec 2007

mirica..rastie...nebojkaj...v januári dokvitnem do BA...a nakupujeme..xixi 😉

mirica
12. dec 2007

adri 😀 😀 😀 aj ja som už včera rozmýšlala koho obvolám , kto má známeho gyndoša , škoda ža sa sono nedá prenajať 😅

adrina
12. dec 2007

mirica..veď to,že sa nedá... 😠 😠 😠 ináč ani do práce nechodím..a sledujem miminko na monitore

mirica
12. dec 2007

adrina- myslíš že tie tehu testy ktoré predávajú v Anglicku ( tie čo určia aj pohlavie) sa dajú nejako zohnať aj na Slovensku?

adrina
12. dec 2007

že vraj na nete..zatiaľ som po tom nepátrala..ja chcem v 14tt ísť na 4D UZV..a skúsiť kuknúť,že či uvidím malú cikulku..xixi...ale nebolo by zle sa pokukať...po tom teste..ale mužova sesterka je v Londýne..žeby sme si dali kúpiť testíky??? 😉

mirica
12. dec 2007

adri- myslíš , že by nám mohla poslať?

lumah
12. dec 2007

kočky toto dala do fora lauritka a ja som na nervy, či bude moje embryjko v poriadku
http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id...

adrina
12. dec 2007

no miri...ona chodieva aj domov...skúsim pozisťovať...dám vedieť
a nečítaj články...lebo sa budeš musieť v kuse strachovať

lauritka
12. dec 2007

ahojki....este opravujem lumah ..to bolo venovane tym, ktorym IVF nevyslo ;)
su tam dovody, preco to nevyslo, lebo lekari mnohokrat nepovedia nic. 🤐

lumah
12. dec 2007

lauritka ja viem, že si to tam dala kvoli tým, čo im to nevyšlo, len boužiaľ je tam aj téma, čo sa týka môjho veku a normálne mám strach-som ani netušila, čo všetko sa môže stať do kelu, dúfam že ja som výnimka a utešujem sa tým, že to nie je moje prvé dieťa.

lauritka
12. dec 2007

zlatik neboj, tebe sa to uz uchytilo a nepusti ta 🙂

adrina
12. dec 2007

čaves lumi a lauri 😵

lumah
12. dec 2007

adrinka ahoj-ty nedočkavec-ten tvoj gyndoš musí byť už z teba na nervy 😀

adrina
12. dec 2007

lumi..on je v pohode..čo už..je súkromník,musí sa snažiť..teraz mu dám až do 2.1. pokoj..ešte mu aj chýbať budem..xixi 😉

lauritka
12. dec 2007

adri takze dalsi uzv mas aj ty po novom roku ? 🙂

lumah
12. dec 2007

adrinka normálne ti závidím, ja idem až na buduci piatok a zdá sa mi to večnosť, že sa nič tak dlho nedeje. 😠

adrina
12. dec 2007

no..idem 2.1. dúfam,že nebude mať voľno..xixi..lauri..ale mne povedal,že je to taký 6-7tt

adrina
12. dec 2007

lumi..teraz si sa mi smiala, že musí byť moj lekár zúfalý..xixi..ale čo už,ja som hodne netrpezlivá 😉

lumah
12. dec 2007

adri však aj ja, ale je mi to prd platné, skor ma nevezmu 😠 , to idem ešte do centra, mojmu lekárovi ešte nechodím, jedine že bysom to nevydržala a poprosila ho, či by mi tam nenakukol na sono 😝

adrina
12. dec 2007

veď ja už nechodím do centra...ale ku gyndošovi

lumah
12. dec 2007

adri však ja viem, u teba je to všetko rýchlejšie, tu majú na všetko zas časuuu...

adrina
12. dec 2007

ja som si to troška urýchlila..xixi...

lumah
12. dec 2007

adrinka keby som chodila k mojmu dokimu, tiež ho uháňam 😀 . Inak je sranda, že moja dcera si k nemu chodí pre antikoncepciu a ja kvoli tehotenstvu 😀 😀

adrina
12. dec 2007

lumi..je to krásne...byť tehu... 😵 😵 😵 😵

lauritka
12. dec 2007

u nas posielaju k obvodnemu, az ked je potvrdena akcia srdiecka 😅

adrina
12. dec 2007

len ja by som mala ďaleko fúrikovať v kuse do KE..tak sme sa dohodli,že budem chodiť už ku gyndošovi u nás... 😉 😉

lauritka
12. dec 2007

😀 tak to jasne

adrina
12. dec 2007

joj..ja by som už najradšej bola domenka na MD..xixi 😉