Tehuľky po IVF. Pridajte sa k nám!
Zakladam tuto temu pre vsetky,ktorym to konecne vyslo, ale aj pre tie, ktore sa na IVF chystaju, a dufam, ze nas tu bude velmi vela 🙂
Dráčik som ti písala v IVF, že tá fotka vyzerá ako huhuhu strašidlo. Strašne to je super 😀 Ako je to možné, že máš bábätká s dvoma termínami? to akože budeš rodiť na dvakrát 😀 😀
dracik, nejak mi vravela dokyna v gf ze postupne, brala som 2-2-2, po koniec 10 tt, potom 1-2-2, 1-1-2, 1-1-1, 0-1-1, 0-0-1 a tak. ale, mne moj gyndos kazal brat utros az do konca 12tt, a to mi potom tak vyslo, ze som s nim prestala zo dna na den.
a ano 20tt, a aj ten koncim zajtra 😀 , v stredu mame morfologicky utz, tak dufam ze povedia co cakame, lebo moj manzel sa uz asiaj z 😀 blazni🙂
Ahojte 🙂 ,
konecne ste sa dnes rozpisali.
Dracik, ty chodis na utz stale do GF? Ja nemam svojho gynekologa, nevies mi poradit, ci mozem chodit cele tehotenstvo do GynFivu?
Lumah, mi sa v piatok stretneme 😉 . Tiez sa nevies dockat? Este tri cele dni ... Nevies, ci sa berie pri prvom utz aj krv? A dostaneme aj tehu knizku, co myslis?
Babulky, bol s Vami na prvom utz aj manzel /drahy/?
Mne nie je vobec zle 😒 , jest mi chuti vsetko ako doteraz, akurat mam podvecer stale chut na slnecnicove semienka, kešu a para oriešky ....
Trosku citim len prsia, podbrusko uz skoro vobec. Este krize, ak dlhsie stojim.
A este ma napadlo, mam totalne vysusenu pokozku, stale sa kremujem, normalne som supinata a svrbi ma casto brusko, prsia + okolie. Ma niektora aj taketo svrbiace zmeny?
Dakujem Kada, ja tam draheho urcite chcem, len som nevedela, ci uz ho mozem zavolat na prvy utz. Vecer mu to poviem, bude moc rad 🙂 .
Ty mas svojho gynekolog alebo chodis nadalej do centra?
romaana, v gf mozes zostat, ak este maju miesto, tusim drabek este bral pacientky, ale to bolo davnejsie, to sa musis opytat tam. a na ten utz by si mohla aj muzicka, ale to sa spytaj svojho gyndosa.
ja nemam vysusenu pokozku, ale ty sa kremuj s dobre mastnoym kremom
rommanna- ja mám to svrbiace - ešte aj zozadu nad zadkom viac k bokom - ja som to ale pripisovala tomu -že sa mi nafúklo bruško - že sa koža rozťahuje 😅
ahojte babulky..romanka mne tiez nic nie je 🙂 ked nepocitam vacsi hlad 😝 a lepsie spim..mam taky hlbsi spanok ako predtym...prsia teraz skoro necitim, ale par dni trochu tlaky v podbrusku, tie pocity sa stale menia 😅
lumah pisala som do temy DR. Dankovcik...negativnu skusenost mojej kolegyne 🙄 normalne neviem, ci fakt nepojdem do toho Olomouca, ked ma taky pristup ☹
romaana vraj krv sa neberie a knižku si myslím, že by mi mal vypísať moj gynekolog, oni asi dajú len nejakú správu.
Ahojte. Tak som tu nová, mám dcerku 3 r. a teraz čakám druhé a som v 8tt. Môj problém je v tom, že som zase chorá, predminulý týždeň som mala zápal priedušiek a teraz tá nádcha. Chcem sa opýtať, či je to v tehotenstve normálne. ☹
dobre ranko tehulky
evka nemala by si byt chora musis si davat velky pozor aspon do toho 13ttje to dolezite
babule kde ste vsetky co mate tolko prace?
lauritka a co je stebou ty si tu stale aj adrina
no teda
evka, choroby ta mozu chytit aj tak ze si tehotna. len je to horsie. aj ja mam vyse tyzdna nadchu, a citim aj priedusky. ☹ lez kolko len mozes (aj ked viem ze vedla 3rocneho dietata, tonie je take lahke), ale mala by si to vylezat, caj, citron, med
adrinka priberam-už som ako macko Brumko! 😀 Ale je mi to jedno, cez tehotenstvo to vydržím a líniu si budem dávať do povodného stavu potom. 😝
adri ja sa ti už neviem ani dole oholiť-nevidím tam cez bruško dobre-ma holil včera ten moj-mal z toho ohromnú zábavu, vraj to je dobrá predohra. 😀
noo..xixi..ja som tiež akoby som balonik zjedla..xixi..tiež už si tam dole nevidím..idem ku švagrinej na kafe..ešte sa zastavím..mám dnes dovolenku.papa

kada, knizku uz mam 😀 a termin mam 21.7.2008 jedno babatko a 23.7. druhe babatko 😀