Tiež ste si všimli, že väčšina kaderníčiek má sklon vyťahovať z ľudí informácie/ohovárať?
Tiež ste si všimli že väčšina kaderníciek má sklon vyťahovať z ľudí informácie alebo ohovárať? Som ten typ že prídem si na takú procedúru oddýchnuť a nie prosté rozprávať sa o svojom živote ani ma nezaujíma nikoho život iný prosté chcem vyslovene ísť len relaxovať a užiť si procedúru a stále sa ma niečo vypytuje chceš zisťovať o mne čo najviac prípadne mi ohovára iné ženy a tak to prosté menim kaderníčky jedna radosť lebo ešte som nenašla jednu serióznu ktorá sa bude pýtať maximálne nato ci som spokojna a ukonmi…
@anonym_autor ano poznam taku tej to je jedno ze tam sedia aj ine zeny a vytahuje take veci ze dovi dopo
Ja mam najradšej ked sme ticho a to taku kadernicku veru mam sem tam sa porozprávame ale vyhovuje mi ticho
@anonym_autor v živote mi kadernicka nič nevravela o iných zákazníkoch
Nie, nevytahuje info z ludi
Ja chodim k jednej kadernicke viac ako 20 rokov. Takze sa prirodzene rozpravame. O inch zakaznikoch mi nerozprava…
Máš také klebetnice a sú všade.
Som chodila na rehabky a išla mi až na nervy s tým vyzvedanim
@anonym_autor Moja nie. Ja prave preto chodim uz roky k tej istej,lebo je ticho. Ked mame chut pokecame zbezne a ked vidi,ze nemam chut rozpravat,tak sme ticho. Ale aj ked sa bavime,tak nikdy nie o ludoch a neohovarame. Nechtarku mam tiez taku zlatu. Neohovara,nevyhatuje nic. Ale uz som zazila zeny,ktore len tahali info a ohovarali. K takym som viac ani nesla.
Učím jednu kaderníčku, nešťastná je z ľudí. Hovorí, že vypína posluch. Absolútne ju nezaujímajú klebety a osobné príbehy ľudí. Kamarátka kaderníčka detto. Zväčša ľudia prídu a spustia ako u psychológa.
@anonym_autor ak nechces rozpravat, nerozpravaj, ja si niekedy pokecami, inokedy nie.. ono ide skor o to, ci je / nie je niekto zhovorcivy a rychlejsie ubieha praca ked sa pri tom rozprava... pre niekeho normalny rozhovor, pre ineho vyzvedanie.. :D neda sa vyhoviet kazdemu :D ale nestretla som sa tym, ze by niekto proste nekomunikoval, nechelo sa mu, a aj tak tahali z cloveka nieco...
Je to asi fakt od ľuďoch a aký typ vychytáš no som z toho taká sklamaná lebo myslím si že toto nie je nič pre ucho cudzej ženy moje súkromie
Urob mi vlasy aké chcem a dovidenia
Nie, jediné čo sa ma kedy opýtala bolo 1. kam ideme na dovolenku 2. kde pracujem, keď mám čas vždy len doobeda 😂. Inak kecáme zvyčajne o vlasoch
Ešte dodám že keď je človek taký tichší a nechcem sa rozprávať oni potom tie vlasy neurobia až tak dobre
Učím jednu kaderníčku, nešťastná je z ľudí. Hovorí, že vypína posluch. Absolútne ju nezaujímajú klebety a osobné príbehy ľudí. Kamarátka kaderníčka detto. Zväčša ľudia prídu a spustia ako u psychológa.
@abbey1 ale to je vo vela takychto profesii.. ludom uz chyba kontakt velakrat, tak sa vykecaju kde je moznost, pre vela ludi je ta hodina dve u kadernicky vrchol spolocneskeho vyzitia :DDD rovnake veci zazivaju taxikari, maseri, kadekto...
Ešte dodám že keď je človek taký tichší a nechcem sa rozprávať oni potom tie vlasy neurobia až tak dobre
@anonym_autor no urcite:D
ano stretla. Vacsinou u vsetkych, co som bola, boli take. Som tvojho nazoru, mne sa tiez s nimi nechce rozpravat. Ako pises, aj ja si chcem oddychnut a oni, ked sa nepytaju mna, tak napr. u kozmeticky, pocuvam co sa kozmeticka rozprava s dalsou klientkou. Vzdy poviem, ze to su najvacsie klebetnice.
Ja sa nerozpravam a roky som k jednej chodila, tiez sa nic nepytala. Mne to tak vyhovuje. Nepreberam sukromie s cudzimi ludmi a este ked tam dalsi niekto sedi.
máš pravdu. mám takú kaderníčku. Ale zas je asi to najlepšie čo som doteraz mala.
Ja si zoberiem časopis a čítam - ale vidím že nie je z toho nadšená.
@abbey1 ale to je vo vela takychto profesii.. ludom uz chyba kontakt velakrat, tak sa vykecaju kde je moznost, pre vela ludi je ta hodina dve u kadernicky vrchol spolocneskeho vyzitia :DDD rovnake veci zazivaju taxikari, maseri, kadekto...
@simca06022011 Áno, je to tak. Zažívam to s deťmi na hodinách. Potrebujú sa vyrozprávať.
Stretla som sa aj s ukecanejsimi, aj menej… vyslovene sa vypytovala až mi to nebolo úplne príjemne iba jedna, ale to som uhrala do outu… o iných zákazníkoch sme nikdy neklebetili so žiadnou… určite je to individuálne a asi bude rozdiel nejaká dedina, menšie mesto, sídlisko kde pozná každý každého a kaderníčka, ktorá nemá tak stálu klientelu, salón kde sa točia ľudia - ja navštevujem skôr tie ako jednu stabilne
Áno
Celé roky.som.chodila.k.mladej.babe a nikdy sme sa nerozprávali klebetili.o iných pre mňa cudzích, maximálne tak,že som si šla.spraviť účes na venček a opýtala sa kedy a kde sa daná udalost.iskutoční a dozvedela som sa že po mne ešte dôjde druhá mamička z triedy. Toto ozaj nepovažujem za klebety. Teraz je na materskej bola som u kaderníčky mojej mamy a čuduj sa svet tiež sa nič nevypytovala, rozprávali sme sa max. o počasí a potom došla ďalšia zákazníčka s ktorou prehodila pár slov a zase som sa o nikom žiadne klebety nedozvedela
@anonym_autor kravina
Je to asi fakt od ľuďoch a aký typ vychytáš no som z toho taká sklamaná lebo myslím si že toto nie je nič pre ucho cudzej ženy moje súkromie
@anonym_autor ved ale je na tebe co povies, a co nepovies :DDD nemusis jej pribehy svojej domacnosti vykladat, ak nechces. mozes sa rozpravat o pocasi, dovolenke, alebo ako som pisala.. o nicom. Len treba vyslat nejake signaly, pretoze zvacsa sa tam ludia naozaj rozpravaju... a odjakziva. Ja napr u kadernicky pomenej, mne sa nechce fen a pod prekrikovat, pri umvyni hlavy hadam aj zaspim.. rovnako tak na masazi drichmem a VZDY proste ked vidi personal ze ja mam klud a max tak odhmkam nieco, tak ma nechaju napokoji.. :D a nie, nikdy sa sluzby nelisili podla mojej zhovorcivosti, jedine ak som nepovedal, ze nieco checm inak
@anonym_autor och. 20 rokov chodievam ku kádernickam, pár som ich už vystriedala, ale okrem mojej švagriny som nikdy nemala takúto skúsenosť.
@anonym_autor normálne sa dá povedať, prepáčte,ale nerada rozprávam o svojom súkromí,a ver tomu,že viac sa pýtať nebude, stačí si nastaviť pravidlá
@anonym_autor ja som kvôli tomu k jednej prestala chodiť. Nie že by ťahala informácie odo mňa, ale trúsila kecy o iných ľuďoch, ohovárala. Ja to neznášam a ani ma to nezaujíma.
@anonym_autor hlavne tie dedinské.... vedia , aj čo bude zajtra, pozajtra....😃😃😃😃👅👅👅👅
Nie. Bola som u troch. Ani jedna nevyzvedala.
@anonym_autor rozprav sa s kadernickou kedze tam chodim dlhsie. Aj sme si uz potykali
O zakaznickach nerozprava..
@anonym_autor zo mna kadernicka nic nevydoluje a aj keby sa snazila do mna nieco nahustit, tak vypinam prijem. Kym sa bavi o svojej robote, ktoru ma urobit na mojej hlave v poriadku, ked sa bavi o pocasi tiez, ked odbehne od neutralnych tem skoncim debatu a som schopna tam presediet mlcky. Takze ak sa ti to stava, tak je na tebe aby si jej to nedovolila.

ani jedna moja kaderníčka nebola taká 😏