Tipy na výhodné nákupy v Action
Ahojte, poradíte nejaké dobre a overené tipy na nákup? Kozmetika, make up, drogéria, veci do domácnosti ?nieco s čím ste naozaj spokojni odtiaľ? Ďakujem
@klarissa25 niektore sezonne dekoracie su tam podla mna v pohode (napr. drevene hribiky alebo svietniky atd.) ale ani ja by som tam asi potraviny alebo drogeriu nekupovala
Masky na tvár.
Tie sú naozaj skvelé.
A to píšem ako človek čo má problém si len tak hocičo napatlať na ksicht.
Kupovala som Garnier a spol.
Už mi to ani nenapadne.
Inak mám odtiaľ krásny svietnik/lampáš veľký.
V inom obchode som veľmi, naozaj veľmi podobný obzerala a stál 30 €.
V Action bol za 8.
@klarissa25 ja nechápem teba.
Ty si tak veľmi dokážeš protirečiť že človek čo ťa číta, nechápe.
Na jednej strane nerozumieš ľuďom čo nakupujú v Action niečo, na druhej ideš nakúpiť do Poľska .
@maca1984 a v Polsku predavaju nieco zle? Vies o tom ze je rozdiel kupovat polske produkty u nas, a polske produkty v Polsku?
@klarissa25 viem že je to rozdiel.
Ale nechápem tvojmu zmýšlaniu zhadzovať ĺudí čo niečo nakúpia v Action.
Bola si v tom obchode ?
Vlastne nie, nebola.
Veď čo by si tam robila, že ?
A teraz mi povedz, prečo by som mala ten veľmi podobný lampáš kúpiť za 30 € keď ho môžem mať za 8 ?
Prečo mám platiť za Garnier masku takmer 3 € keď rovnakú službu mi urobí tá z Action ? Možno aj lepšiu.
A to ja nie som zástanca mega lacných vecí na úkor kvality.
A teda, v Action predávajú niečo zlé ?
Všetky druhy bateriek napríklad
Náhradná náplň do kahancov na hroby
Minule kešu orechy dobrú cenu mali aj mandle
Dcéra si kupuje skicára, metalické fixy, fixy s trblietkami a také výtvarne potreby
Farbičky, fixky, skicáre a bloky papierov v zlomkovej cene oproti papierníctvam, zo dva príručné stolíky, rámiky na fotky a obrázky... Známa si tam kupuje Allways za dobrú cenu vraj... A hej, raz som si kúpila aj krém na ruky. Bol naprd, takže späť k veciam na tvorenie. 👍🏻 A tiež majú dobrú cenu na pelendreky.
@zuzanaa239 môžem sa spýtať ako sú na Tom kahance ? Teda náplne ? Koľko hodín horia a ceny ? To som tam ani nepozerala.
Ďakujem.
Inak dnes som tam bola, suseda vie že máme zvýšenú spotrebu obálok.
A odporučila mi ísť tam nakúpiť.
Obálky kadejakých rozmerov, aj bublinkové.
Trhací notes..
Áno, ušetrila som proti papiernictvu.
Ja som kúpila napríklad plastové boxy 3ks za 12,5 alebo aj nejaké farebné perá, nálepky na scrap book a podobne
@maca1984 v poriadku, ved kazdy nech si chodi kde chce. Ja som napisala svoj nazor, mozem? Raz som v tom obchode bola, lebo ho otvorili u nas v meste, a kazdy ze super action, tak reku sla som, ale nic som nekupila, pre mna je nepochopitelne aj pepco a kik. Pisem svoj nazor, nikomu ho nevnucujem
@klarissa25 môžeš, prečo by si nemohla ?
Ale týmto zhadzovačným spôsobom si naozaj nemusela.
Ale budem rada ak vieš, že máš o tom jasné poznatky, dôkazy- dáš vedieť, že čo je z Action zlé.
@klarissa25 keďže si doplnila svoj koment, odpovedám znova.
A pýtam sa ťa- prečo by som mala ten lampáš kúpiť za 30 € ak som ho mohla kúpiť ( opakujem,veľmi podobný ) za 8 €.
Prečo mám preplácať masky na ksicht ?
Nevnucuješ svoj názor.
Ale zhadzuješ ľudí čo tam čokoĺvek nakúpili.
A to je k čomu dobré ?
@maca1984 Co som doplnila? Napisala som koment a odoslala, nic som nedoplnala. Jednoducho nedoverujem kvalite tej kozmetiky, preco maska na tvar stoji vsade 20e, ale v actione 10? No podla mna preto ze je nekvalitna. (Cenu som tresla)
@klarissa25 doplnila si.
Nebol celý ten koment keď som ho čítala tak ako je teraz.
@maca1984 no nie nedoplnila, asi si si ho len nedocitala cely….
Ja tam kupujem handry, na zem aj na upratovanie, obcas cistiaci prostriedok. Zosity, skicaky, fixky, rozne veci na kreativne tvorenie, notesy, obalky, plastove boxy. Kuoujem tam papierove lepiace pasky, alebo iny takyto spotrebny tovar. Stetce sa nam odtial neosvedcili
Kozmetiky by som sa tam nedotkla, zo snackov zalezi co, citam zlozenie a krajinu povodu. Minule tam bolo dovezene bbq korenie s takym hroznym zlozenim, ze som pochybovala ci to vobec splna podmienky predaja v eu.
Ale klasiky ako haribo, twix, zuvacky, to tam kupim.
Dekoracie a kuchybske potreby preferujem kvalitnejsie, tak ani to nekupujem, ale vzdy sa pozriem 😆
@klarissa25 nejdem sa s tebou doťahovať.
Na to čo sa ťa pýtam i tak neodpovedáš, ďalšia diskusia zbytočná.
Pekný večer ešte.
@maca1984 akoze neodpovedam pisem ze ja nedoverujem tej kvalite kozmetickych vyrobkov, ked ty s tym nemas problem, tak je to tvoja vec. Aj tebe pekny vecer.
@klarissa25 Pre mna je nepochopitelne zaplatit za rovnake kancelarske potreby 2-3x tolko v sevte. Veci na tvorenie su tam bezkonkurencne najlepsie pomer kvalita/cena. Aj rozne pekne prirodne doplnky/policky/ministoliky sa tam daju kupit.Aj sacky do vysavaca tam kupujem za zlomkovu cenu. Teakova miska stala u nich okolo 8e,ta ista v Mountfielde 20. Vsak kto na to ma,nech si kupuje rovnake produkty drahsie v inych obchodoch.🤷♀️
@klarissa25 nevidíš tie moje otázky ?
Nevadí.
Odchádzam.
@slavka1957 vytvarne potreby - skicare, farbicky, farby, pera, naplne do tlaciarne, zosity...
sklenena vaza vysla 4 eura, podobna v kik za 8,
always sensitive za 2 eura aj daco,
silikonove rukavice za 3 eura,
vzdy tam najdeme nieco co je vyhodnejsie oproti inemu obchodu.
Skicare na kreslenie pre dcéru za 1€,2€ úplne super. Kúpila som tam skvelý držiak na toaletak tuším za 2,5-3€, v kinekuse mali taký istý tuším za 12-14€. Takéto veci do domácnosti majú za dobrú cenu, načo platiť niekde o desať eur viac za to isté.
Roky tam robim nakup veci ako hubky na riad, svedske handry, baterky, ziarovky, nejaku tu policku, kvetinace, tablety do kavovaru...
Kozmetiku spodne pradlo by som si tam nekupila.
ramy na obrazy, veci na kreativne tvorenie, pera, obalky, aquarelovy papier, minule som kupila metlu (za podobnu chceli v OBI 2x tolko) ,
A inak dobré sú tam aj náplne na swifer ( tie vlhčené utierky na podlahy )
Ale už asi aj prestaneme písať, nie ?
Už tu tie čo tam nechodia, a action je tfuj majú veľa tipov 😆
Veci do domácnosti na záhradku a deťom veci na kreslenie nič extra

Ja nechapem ako tam dokazete nieco kupovat, a uz vobec nie kozmetiku….