Tlačová beseda Gröhlinga - povinné očkovanie pedagógov
Prosím vás, pozerali ste to niekto? Dostalo sa mi do uší, že bude podporovať povinné očkovanie pedagógov. Novinárka sa ho pýtala, že či nezaockovani dostanú výpoveď a rada by som vedela, čo odpovedal. Nemám možnosť pozrieť si to teraz. A otázka do pléna. Vám ako rodičom by prekážalo, keby vaše dieťa učila nezaockovana učiteľka? Ďakujem.
Nevidela som tlačovú besedu ale nie nevadilo by mi ak by moje dieťa vyučovala nezaočkovaná učiteľka z dôvodu, že má strach napr. z vedľajších účinkov alebo kvôli diagnózam.
Vadilo by mi ak by ho vyučovala učiteľka, ktorá popiera existenciu covidu, zľahčuje epidemiologickú situáciu a verí že vo vakcínach sú čipy.
Mne by to neprekážalo, za podmienky že bude učiteľka pravidelne testovaná a nosila by respirátor /rúško
Nie nevadilo.Ani v zdravotníctve nie sú všetci očkovaní nepáči sa mi selektovanie ľudí na ocko a neocko.Je to hnus.To teraz aj predavačky, policajtov všetkých budeme nútiť?ľudí v administratíve, na úradoch?všetkých????
Nikde neviem nájsť takú tlačovku... to má teda zaujíma, nemôžu to predsa prikázať ani učiteľom! Proste sa nezaockovani budú testovať a je jedno či to bude rodič, učiteľ alebo autobusar
Autorka dala si dieťa zaočkovať?tak isto môžu učitelia povedať, že sa boja nezaockovanych žiakov.Som z toho znechutená robila som v škôlke veľké riziko nákazy dala som sa očkovať a také zdr.problemy, že lekárka druhé očko neodporúča.
Pediatrická mi dieťa neodporúča zaočkovať nepovedala to priamo to si nikto nedovolí, ale z rečí to bolo zrejme
Na pedagogických pracovníkov mám úplne iné požiadavky. Je to odbornosť, profesionalita, ľudský prístup a veľké srdce.
@lusy1507 malo by to byť na Facebooku na stránke ministerstva školstva.
Trochu som vystrašená z toho celého. Svoju prácu milujem, robím ju s láskou a veľmi ma napĺňa, neviem si predstaviť, že by som o ňu mala prísť len preto, že sa nedám zaočkovať. Kam sme sa to dostali ..
Nie,nevadilo by mi,ani mi celkovo "nevadia"očkovaní.
Ale vadilo by mi,keby nenosila učiteľka rusko a nabádal tomu aj deti(stalo sa u nás škole).
A ako bude rodič vedieť, ktorý zamestnanec je očkovaný a ktorý nie? Ja sa nepýtam lekára, vodiča, predavačky atď, či sú zaočkovaný. Ja mám na otázku, či som zaočkovaná jednoznačnú odpoveď - áno, mám všetky povinné očkovania.
A ešte dodám, že síce je tvoj komentár zmazany a že je tam autor odpoveď zmazal, ale ja som to naozaj nebola.
@zuzanockamt presne to ma napadlo, netuším, či je zaočkovaný kuriér, kaderníčka, predavačka v obchode, môj lekár...

Ano, prekazalo