To fakt všetkým vadí ohňostroj?
My ako deti sme to milovali. Mam krásne spomienky ako ocino púšťal ohňostroj a strašne sa mi to páčilo. Nikto to neriešil.
Teraz? Veľa ľudí to odsudzuje, neuznáva. Ved jasne, ze nie v prírode, ale doma pri baraku, prečo nie?! Veď snáď tu jednu noc všetci vydržia.
Manžel má už kúpený, sam sa z toho teší ako nám ho pustí a ako uvidí radosť aj v očiach našich detí, a keď som to povedala susede, tak sa na mňa pozrela, či nám nešibe🤦♀️
mne ohnostroj nevadi, je to raz za rok a niektori robia z toho neviem aku vedu...
U nás teraz večer je 21:05 večer 1 január a strielaju dement stále. Už by bolo treba pokuty začať dávať.
@nicoll212 máš doma zvieratko? Máš dieťa ktoré sa zobudí a plače čo nevie čo sa deje? Máš doma rodičov, starých rodičov čo to ťažko znášajú vzhľadom k ich zdravotnému stavu? Asi nie, nezažiješ nepochopíš.
A nie je to raz do roka ale začne to vtedy ako to začnú predávať a ako tak to skončí koncom januára. Náš psík sa toho boji, sestrin morča sa triaslo strachom aj u svokry majú psíkov a tiež sa chveli strachom. A čo myslíš ze v utulkoch sa tie psíky neboja? Volne žijúce v prírode sú asi tiež veľmi šťastné že sa ľudia nevedia vpratať do kože.
@simka1454 mam dve dcery ktore to prespali, zviera nemam lebo som v byte a so starymi rodicmi nie som v kontakte a u nas chvalabohu nepocut vobec ohnostroj okrem Silvestra, aj to trva max pol hodinu, dnes bolo pocut zo 2 vybuchy... niektore to podla mna proste prehanaju, ale tak jasne ze nie je normalne to pustat hocikedy sa komu zachce.. ja som mala na mysli taky ohnostroj aky je u nas len zial nie je vsade
Plaší to zver a vtáctvo, mnoho vtáctva v ten silvestrovský večer uhynie. Nie som ani za spoločný ohňostroj v meste.
@nela6 Čo ty dávaš za kraviny....

Len tak medzi nami, pre všetkých milovníkov ohňostroja, je 1.1. 20:37 a stále sa nájde nejaký dement, čo púšťa petardy a ohňostroj a ja len trpnem, kedy to zobudí nášho maleho, ktorého som trištvrte hodinu uspavala 🖕🤬. Takže áno, stále mi to vadí. Magori