icon

Trápia ma malé prsia.

hannah00
11. júl 2019

Ahoj mam taky problém a neviem co s tým. Menzes už mám skoro 3 roky, a prsia mi nerastú vôbec. Odvtedy co mam menzes mi nenarástli skoro vobec. Moja sestra co ešte nemá menzes, tak ich ma pomaly väčšie ako ja a to je o 3r mladšia. A spolužiačky, čo dostali menzes o 2 roky neskôr ako ja, sú na tom z prsiami lepšie ako ja. Bojím sa že mi už nenarastu keďže sa ešte skoro vôbec nezvacsili. Čo môžem robiť..? Mam 173cm a 66kg a pribrať sa mi nedá

Strana
z2
221girl
12. júl 2019

Mám menzes 12 rokov a prsia mi ešte ani nezačali rásť 😂😂 a čo? je to moderné 😂😂😂

sarahhhh
12. júl 2019

@0hena0 a ja som nemala len 1 styk ale mám priateľa a bohužiaľ už ten styk mám a chránim sa takto... Je každého OSOBNÁ vec čo bude brat alebo robiť ja jej nič neradím. Tak si to prečítajte znova ak nevidíte. Ďakujem za pochopenie

0hena0
12. júl 2019

@sarahhhh nepriamo sa to da povazovat za radu. Akoby ste nepoznali mlades. Hned prva myslienka by ich popadla asi takymto stylom,, aha, dam si antikoncepciu a zvacsia sa mi prsia. Preboha, nic v zlom ale iste uznate, ze mam tak trochu pravdu.

sarahhhh
12. júl 2019

@0hena0 aj keby to urobí hneď by ju doktor zrušil.... Len tak by jej ju nedal. Ja som len povedala že mne sa to zmenilo takto. Jej sa to môže zmeniť že priberie alebo sa jej niečo v tele pomení.

hannah00
autor
12. júl 2019

Myslela som 56kg nie 66kg, troska preklep. A mám 15 a antikoncepciu brat nechcem🤦🏼‍♀️

lenadka
12. júl 2019

Užívať antikoncepciu po prvom sexe je neskoro 🤭 a určite je to lepšie ako neplánovane otehotnieť. Najlepšie by bolo s tým sexom počkať kým dospeje, že...
@sarahhhh mne po antikoncepcii nenarastli ani trochu je to individuálne ani tehotnej až po pôrode dom bola na chvíľu ceckata😁
@hannah00 na veľkosti nezáleží , ja som rada zažila som aj veľké ale takto som spokojná b-cka mi stačia.

sarahhhh
13. júl 2019

@hannah00 nitko ti ju nenúti ani ja som ti ju nenutila iba som povedala svoj názor a aby si sa tým netrápila

Strana
z2