Tretie oko
ludia, ktory s tymto zijete a zacalo sa vam otvarat, ako ste to zvladali?
@liv1 "zároveň nezakrývajú deťom priezor alebo tzv. tretie oko" - alebo presnejsie pozeranie popri nose, vsakze... Len skoda ze to funguje len vtedy ked sa postavis k nim bokom alebo si musia vykrutit krk aby videli bokom jeden na druhoho cez stred alebo spodkom pre veci na stole ci na zemi :D
@zobaka vystihla si to..spiaci a prebudeny
@zobaka to som mala na mysli mimozmyslove vnimanie a jasnovidectvo, ano niektori ludia maju tieto schopnosti ci tomu verime alebo nie a zvierata vyzera ze to vedia vnimat este lepsie. Bezni ludia stratili tuto schopnost
@hiro
ja som to videla u dietata, ktoremu ten farebny papier drzal niekto za chrbatom a vzdy povedalo spravnu farbu. Ono aj citilo cez dotyk, o aku farbu ide. Nie vzdy sa da vsetko rozumom vysvetlit. I ked ty mavas v diskusiach vzdy triezvy slusny pohlad na situaciu.
Zazila somaj dieta, ktore mi vedelo citat myslienky 🙂 v roznych okamihoch a situaciach, napriek tomu, ze som to absolutne nedala najavo na co prave myslim. Ta mala bola vtedy 5 rocna. A napriek tomu, ze v take veci verim, ma vzdy cuklo ako je to mozne.
@katulienkax ludia ani nestratili, len su velmi "uzemneni" ja napr. si myslim, ze realne existuje reinkarnacia a duse, ktore uz maju za sebou niekolko zivotov uz mozu byt v tomto smere otvorenejsie

@hiro ma skor publicisticky zaner, a dokazov o tychto detoch nie je len v jednej tv relacii. A to ci ty nieco chapes alebo nie mne je uplne fuk 😁