icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lenkao
19. jan 2012

@lenocka84 ale to asi koncovy zakaznik nema zlavu len firmy

lenocka84
19. jan 2012

@lenkao treba to skusit, za registraciu nic nedas, a aspon si to pozries, ci su alebo niesu zlavy

rolak
19. jan 2012

@lenkao iba firmy majú zľavy.,píšu to v nápovede k registrácii.

karinnka
19. jan 2012

Tu som nasla nejake inspiracie
http://www.fler.cz/zbozi?sa_w=tutu+sukne

megi1989
19. jan 2012

@nata_ skoda ☹ nestiham tu sledovat temu - malinka nema moc rada ked sedim pri PC ☹ ale neva, vecer ked zaspi si vas tu precitam . 🙂

Ale ak predsa si niekto ide objednat, napiste mi prosim 🙂 dakujem

lenkao
19. jan 2012

@rolak no sm si aj myslela ze je to tak 😀

janka_pn
19. jan 2012

mne sa to zda cez ebay vyhodnejsie a krajsie farby ako cez tu stoklasu... tam by ma vysla jedna rolka aj s postou (aj ked o 5cm sirsia) cca 10e a cez ebay mam krasne farby (budem mat) za 12e aj s postou 4 rolky. aspon nemusim strihat cez polovicu.

anjelicek26
19. jan 2012

Tak ja som v polke roboty, maly viac nedovoli, len som chcela, ze toto je z jednej rolky tej 6*25... je to dost, ja robim taku dlhsiu, huste je to tiez dost, ja do toho idem vpletat este svetlo ruzovu, nej je to take fest nadychane ale BOHATE by stacilo aj takto. Teda jedna rolka na tutu. Jaj a ja som aj tak strihala cez polovicu, spravila som si 7,5cm pruzky 🙂

eda28
19. jan 2012

@anjelicek26 ja vas tu citam, a uz sa neviem dockat kedy sa pustim do prvej. Ten tyl si objednavala z usa, cez ebay? Mozes prosim ta poslat link, vdaka

anjelicek26
19. jan 2012

@eda28 - ten link tu niekde je tusim na druhej strane aj baby to tu x-krat davali. Tento je z UK, z usa mam objednany, ale to este potrva asi tyzden... ale rovnaky rozmer aj kvalita by to mala byt.

zklimekova
19. jan 2012

@blumka a odkliaľ objednávaš tyl?..a za koľko prosím ťa?....

anjelicek26
19. jan 2012

Inak skvele sa to robi s tym hackovanym, lebo tam mas presne dierky, kam to pichas a teda presne rovnake rozostupy, lubi sa mi to a uhackovane to bolo tie tri riadky za pol hodinu 😅

blumka
19. jan 2012

@zklimekova http://www.stoklasa-sk.sk/tyl-dekoracny-sirka-2... 😉 ale ak mi to pojde tak budem objednavat cez ebay 😉

eda28
19. jan 2012

@anjelicek26 a prosim Ta, co si mam dat do vyhladavaca?

anjelicek26
19. jan 2012

@eda28 - jejda len klikni tu na "chod na stranu dva" to je fuk tu mas ten link...

http://www.ebay.co.uk/itm/290463597943?ssPageNa...

nata_
19. jan 2012

@anjelicek26 to je fuchsia farba?...strihala si po jednom, alebo nejak v kuse prelozene? myslim po dlzke napoly...

janka_pn
19. jan 2012

@anjelicek26 krasna 🙂 a ten pasik si robila na gombicky? takze je to dobra kvalita, co sme objednali? 🙂 aj ja to budem asi rozstrihavat, no este uvidim 🙂 sa tesiiiim 😀

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ ja si to asi zrolujem a tak prestrihnem

anjelicek26
19. jan 2012

@nata_ - ja som si to rozstrihala po dlzke a potom po sirke, nebolo to take zlozite, kedze to bolo za 20 minut hotove a lietal mi tam maxi okolo 😀 jj toto je fuchsia pink 🙂

anjelicek26
19. jan 2012

@janka_pn - jj dam tam 1 gombik dozadu 😉 Aj ked tato vlna je taka supis elasticka, ze to podla mna natiahne a stiahne bez problemov.

janka_pn
19. jan 2012

@anjelicek26 no uz som zvedava ako to bude vypadat na modelke 🙂 daj to do albumu, aby som fotku neprehliadla 😅

anjelicek26
19. jan 2012

@janka_pn - jj dam, len modelka trci este hodinu v skole....

lenkao
19. jan 2012

@anjelicek26 a aku si malej urobila dlzku? a ten hackovany bas je na nejaku gombicku? dodis potom foto detailu lebo tu na tych ftkach nieje nic vidiet 😒

anjelicek26
19. jan 2012

@lenkao - jj spravim, ale ja este nie som hotova, este tam svetlo ruzovu budem zapletat 😉 Len maxi nedovoli, driape sa mi do toho, tak som to chvilu odlozila. Nastrihane pasy maju 1m x 7,5cm a sukna ma potom jasne tesne nad pol metrika 😎 😎

megi1989
19. jan 2012

@blumka nevedeli by sme sa nejako dohodnut, ak budes cez ebay objednavat ze by si aj mne - jasne ze by som vopred poslala peniaze ?

blumka
19. jan 2012

@anjelicek26 som zvedava aj ja na modelku 😉

blumka
19. jan 2012

baby, ja odpadnem, pred cca 2 hodinami som objednavala zo stoklasa a uz mi dosiel email ze balik bol odovzdany k preprave...kebyze som tu nakukla o 2 dni skor tak by mi stihol dojst do vikendu.....juuuj, skoda 😅

anjelicek26
19. jan 2012

Babule este toto som sa chcela spytat, myslite, ze je toto divne? S tymi kvetinkami? Mne sa to tam celkom lubi (este som ich tam len prilozila, nenasila...

lenocka84
19. jan 2012

@anjelicek26 prečo by malo byt? ja som sa normalne inspirovala a urobim to svagrine na fotenie, nech ma. a postup je uplne jednoduchy, som cakala ze je to tazsie, a ja a moje nekreativne ruky 😉 😉 😉

blumka
19. jan 2012

@anjelicek26 mne sa to tiez celkom paci s tymi kvietkami... 😉