icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lenkao
20. jan 2012

@skolara Ja som dala na stuhu a zavazuje sa v predu na boku na maslicku. Aspon som sa nemusela pat ze sa mi gumka natiahne a dala sa nastuhe super nahustit 😀

anjelicek26
20. jan 2012

@lenkao - to bude paradna ta trojkombinacia, ja taku planujem zelenu/bielu/ruzovu, taku jarnu, ale to si pockam na ten tyl z usa... lebo teraz ma stoji sukna 8 libier a tak ma bude stat 4€ co je teda dost rozdiel.

Sasenka je mala, keby jej urobim vysoky ten pas, tak to bude tak zvlastne vyzerat si myslim, preto som spravila len tri riadky, teraz tiez tak nejako... ved uvidim, ako to bude v praxi vyzerat, len ju chcem o tretinu kratsiu spravit ako tu moju prvu.

ellysa
20. jan 2012

@anjelicek26 a ako robíš ten pás? myslím vzorku, predpokladám, že niečo s "okienkami" aby sa to tam dalo viazať

anjelicek26
20. jan 2012

@ellysa - ja som robila half double crochet, teda polovicny dlhy stlpik (?) a po tri riadky. Ja som ten tyl pretahovala hacikom, slo to perfektne, netrebalo ziadne okienka extra a jednoducho zaviazala, uplne to staci, nerozvezuje sa to ani nic.

ellysa
20. jan 2012

@anjelicek26 aha oka, ja som myslela, že to musí byť nejak dierkoavné, aby to prešlo 😅

anjelicek26
20. jan 2012

@ellysa - staci fakt tahat hacikom... aspon tam potom nie su nejake extra medzery medzi tylom a pasom... len prstami by si to jasne - nepretiahla.

lenocka84
20. jan 2012

@nata_ nepamatas kto? ze aky styl robila

@anjelicek26 a ten pas si ides strikovat sama? na taky level som este nedosla

@lenkao jasne ze dam, pondelok-utorok ocakavame zasielku

anjelicek26
20. jan 2012

@lenocka84 - no, ved to je len par riadkov 😕 Stale dokola to iste... ziadna veda... aj ked teraz asi dam gumku do hornej vrstvy a budem hackovat okolo toho, uvidim, drzi to aj takto, nech to neprespekulujem.

lenocka84
20. jan 2012

@anjelicek26 tak ja strikovat neviem, tak mne sa to tazko ze len stale dookola ☹

lenkao
20. jan 2012

@anjelicek26 no ja budem robit aj okienka lebo ten tvrdy tyl by som nepretiahla 😠

anjelicek26
20. jan 2012

@lenocka84 - tak toto by hadam slo aj ustrikovat, neskusis tak? Ale ved mozes aj na gumicku skusit, mne sa toto zda na to brusko dietata aj take mäksie, prijemnejsie.

@lenkao - tento je mäkkucky, tak to slo, ale asi fakt ak je tvrdy, nech si nerozstrapkas vlnu ako to budes pretahovat. Len ci narobis dost dierok, ak chces robit okienka (?) Ja to mam v kazdom ocku pihnute na striedacku... ak spravis okienka, mas polovicu moznosti to uchytit... ale tak mozes viazat zasa dve do jedneho ocka ze ano..

lenocka84
20. jan 2012

@anjelicek26 ja idem na gumicku robit, z praktickej stranky, kedze to budu mat deti rozneho veku moznost obliect na fotenie, to kvoli tomu sa idem ucit 🙂

ellysa
20. jan 2012

@anjelicek26 ani nemusíš obhačkovávať gumu, ja tam dám tak ako keď robím čiapočky takú tú tenkú silikónovú gumičku nakoniec, to ani nevidno a bude to držať, nevyťahá sa potom ten hačkovaný pás

anjelicek26
20. jan 2012

@ellysa - no ty mas doma super equipment, ze silikonovu gumicku jaj cica kde ja budem take zhanat 😅 No idem pokukat, nemas aspon foto, ako take nieco vyzera?

ellysa
20. jan 2012

@anjelicek26 tak lycrový vlasec sa to volá http://www.umelecke-potreby.sk/product/lycrovy-..., hľadaj v obchodoch kde majú korálky , je to bežný materiál na navliekanie

anjelicek26
20. jan 2012

@ellysa - si poklad DAKUJEM 😵

Toto je ono tiez, ze

http://www.ebay.co.uk/itm/15-25-Mtrs-1mm-Fabric...

lunana
20. jan 2012

Ahojte, odkiaľ si objednávate Tyl?

4ocka
20. jan 2012

Baby,este sa mi neozvali z Fy co som robila objednavku,takzajdem do.kvetinarstva,kolko by ste kupili organzy na tutu pre 3 rocnu,chcem urobit prvy pokus,tak.moze byt hustejsia.. 😖

ellysa
20. jan 2012

@anjelicek26 určite to nájdeš niekde aj lacnejšie, len aby si mala predstavu, čo to je, a keď tak si toho kúp určite viac, ja to dávam do každej čiapočky na spodok, lebo inak by sa ti časom vytiahli, takto krásne sedia aj po praní
a aj keď všívam podšívku do čapice tak touto gumkou

anjelicek26
20. jan 2012

Boze som toho predajcu nemala kukat, som si objednala aj stuhy, no nekup to 50m za 2 libry 😀

anjelicek26
20. jan 2012

@ellysa - no mam 3 farby po 15 metrov spolu za tri libry, dobre nie 😅 Inak do capicky by ma to dat nenapadlo, fakt super napad.

ellysa
20. jan 2012

@anjelicek26 😎 nie môj, tiež som to len niekde vyčítala

nata_
20. jan 2012

@lunana ahoj, skus popozerat prve stranky diskusie, su tam linky na ebay..a od stoklasu tiez objednavali....

lenkao
20. jan 2012

@anjelicek26 mne sa ale zda ze @ellysa pisala silikonovu gumu co je tale gumove a ty si nasla gulatu gumu potiahutu nitkov, nico ako klobukova guma

anjelicek26
20. jan 2012

@lenkao - a to nepojde s tym? Ved je to tenucke, ci? Ako do sukne si to fakt viem predstavit, ved v tom sa blbnu, jasia, radsej hrubsie ako tensie, nie? To vpletiem medzi ocka som myslela 😕

ellysa
20. jan 2012

@anjelicek26 až teraz som si všimla, áno určite to pôjde aj tým, al zober si niekde aj tú priesvitnú, to máš univerzálne, tá priesvitná je tenučká úplne ako perlovka, alebo k čomu to prirovnať

lenkao
20. jan 2012

@anjelicek26 do sukne sa mi asi ta klobukova zda byt pevnejsia ako ta silikonova. Je odolnejsia na roztrhnutie 😉

bombicka19
20. jan 2012

@4ocka ahoj ja mam sice malu babulu ale robila som ju po zem, cize mozno este vacsiu ako na 3 ročnu a spotrebovala som 5 mestrov organzy, s tym ze este asi dokupim a dorobim, je tak priesvitna 😀 tak skus s 5 metrov a uvidis!

lenka0283
20. jan 2012

baby este jedna otazocka na ebay si chcem kupit material vsetko mam vybrane len ako to platite ak mate platit v dolaroch? si to presne prepocitate na eura ci ako? dakujeem 🙂