icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
20. jan 2012

@lenka0283 - tak platis paypalom, tak to ti automaticky prerata na eura 🙂 Ked si sa prihlasovala cez europsku paypalovu stranku. Ja tak platim libry, americke aj australske dolare a mam nemecky ucet.

lenocka84
20. jan 2012

@karinnka tie su uzasne
akurat studujem ako su niektore robene
krasa

lenocka84
20. jan 2012

baby ako urobit aby bola takato nadychana??

blumka
20. jan 2012

ahojte, moj dnesny vytvor aj s modelkou

bombicka19
20. jan 2012

@blumka krásnučka aj sukienka aj modelka 🙂

blumka
20. jan 2012

@bombicka19 dakujem 😉 to bol relax, nieco take urobit..chystam sa este na jednu pre mladsiu dcerku

bombicka19
20. jan 2012

@blumka ze? aj pre mna je to relax, aj ja este budem robit sukienky, moja ma sice len 9 mesiacov a este si to neuvedomuje, ale zachvilku bude,teraz mam vacsiu radost z toho ja ako ona 😀

blumka
20. jan 2012

@bombicka19 pockaj chvilu a uz nebude chciet nosit nic ine len sukne...u nas nohavice vobec nejdu, ledva tu starsiu presvedcim ked ideme vonku ze nemoze mat suknu alebo saty, po dome beha len v sukniach a satoch, od rana do vecera 😉

metlonka
20. jan 2012

slubene fotocky uz na mojej modelke🙂 je fakt velmi nasiroko ...skoro sa nam nezmestila do dveri 😀 😀 nabuduce vyskusam ten makksi tyl 😉

blumka
20. jan 2012

@metlonka, krasna je 😉 teda su, aj modelka aj suknicka

metlonka
20. jan 2012

@blumka dakujeeem...aj ty taku doma mas 😉 tiez si ju krasne zladila 🙂

silvia1983
20. jan 2012

dievcata, pouzivate na vyrobu aj organzu? 😕

metlonka
20. jan 2012

@silvia1983 nerobila som este z organzy...ale podla toho co som v tejto teme vycitala...je sice lacnejsia ak ju kupis v kvetinarstve, ale moze sa parat...musela by si tie konce nejako opalit 😉

silvia1983
20. jan 2012

@metlonka nechcem porusit pravidlo, tak ak by bol zaujem, aj ostatne baby, blizsie info cez IP, mam doma organzu,je obsita, tak by sa nemala parat. 😉

lenkao
20. jan 2012

no kocena tak my ideme objednavat tyl so sestramy a idem robit 3sukne pre sestru, 2 pre nas a 2 pre nase kamosky. Sa z toho aj stutulim 😀 Ako to davate na tu gumu? A aku gumu ste pouzili? Nenatiahne sa ta guma moc ked sa to bude hustit?

cka
20. jan 2012

Caute kocky...uff, nestiham citat novych 15 stranok 🙂) Ale mam otazku? Objednavali ste ten tyl z http://www.stoklasa-sk.sk/dekoracne-tyly-x2s01763 ? Ci je to dobra cena, ci nie? Lebo som videla v galanterke organzu a v rukach sa mi parala. A nemam casu zbehnut tu v KE dole do Anjela do galanterky, tak nemam prehlad, ci je to dobra cena. 🙂) A este pisete, ze sa decka stazuju, ze ich to hryzie. Ten zo stoklasa ma niekto, hryzie tiez??
Vdaka. Rada by som uz tvorila, ale nemam z coho, a chora som, tak nemam cas nakupit.

bianca
20. jan 2012

ahojte kocky.Dnes som sa z albumu @anjelicek26 zamilovala do tutu sukniciek.Z akeho materialu sa da robit?Da sa pouzit aj organza???

anjelicek26
20. jan 2012

@bianca - organza sa para (to znamena pasiky obsivat, coz je riadna robota), teda aspon ja mam taku skusenost, pozhanaj tyl 😉

anjelicek26
20. jan 2012

@lenocka84 - aby bola takato nadychana? Veeeeela tylu 😅 Ja som dala dve vrstvy, 6m2 tylu, ale tam na tej co si dala je mozno aj 4 vrstvy ako na to pozeram 😕

blumka
20. jan 2012

@cka ja mam zo stoklasy, je dost tvrdy, ale mala sa nestazovala zeby ju nieco hryzlo aj ked teda mala tricko a leginy..
a jedno pozitivum ze mi do prislo ani nie do 24 hodin od objednavky 😉 a cenu neviem poradit ci je dobra ci zla

metlonka
20. jan 2012

😀 @lenkao ja som davala na gumicku a popritom som si na nu prispendlila aj stuhu na tu gumicku...takze som mala zaroven stuhu a pod nou gumku a ked som prisla do stredu, tak tam som potom spravila maslu 😉
to je dobry vyraz ...ze stutulim 😀 Myslim ze tu sme uz vsetky stutulene 😀 😀

metlonka
20. jan 2012

@lenkao a este som zabudla...davaj si pozor aby sa ti velmi nenatiahla ta gumka...ja som ju chcela taku hustu...tak som ju natahovala a natahovala...az je uplne natiahnuta 😀 a je teraz dost pevna...vobec nepruzi 😀 ale aspon budem pri tej dalsej vediet 😉

bianca
20. jan 2012

@anjelicek26 dakujem za odpoved.Prave ze mna uz ruka svrbi a najradsej by som uz dnes robila 😀 hold musim pockat do pondelka a poobzerat sa po galanterkach

lenocka84
20. jan 2012

@anjelicek26 no dobre ale to vsetko na jednu gumu? 😅 😅

lenocka84
20. jan 2012

@blumka to vazne tak rychlo dorucuju? my sme to objednavali vcera, tak mozno v pondelok to mame, to by bolo ako super

cka
20. jan 2012

@blumka jooj, dakujem za odpoved. Ja som chcela zbehnut dole do mesta do Anjela, velkosklad na latky, ale som chora. Mas niekde foto, co si robila, ake farby a kolko si minula? Bo neviem, ci mam objednat 2 kusky, ci viac, ci ako 🙂) Som z toho takto jelen.

cka
20. jan 2012

@blumka joooj, uz vidim, vyssie. Kraaasna. No asi taku slecnu mam aj ja doma, kolko tylu si minula na tvoju?

blumka
20. jan 2012

@lenocka84 ja som objednavala vcera okolo druhej poobede a dnes o desiatej som to mala doma

ludka140281
20. jan 2012

@bianca ja som robila z organzy a je ok..tieto