Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
http://waytutucute.com/category_159/Tulles-of-L...
nejaka inspiracia
@blumka krásnučka aj sukienka aj modelka 🙂
@bombicka19 dakujem 😉 to bol relax, nieco take urobit..chystam sa este na jednu pre mladsiu dcerku
@blumka ze? aj pre mna je to relax, aj ja este budem robit sukienky, moja ma sice len 9 mesiacov a este si to neuvedomuje, ale zachvilku bude,teraz mam vacsiu radost z toho ja ako ona 😀
@bombicka19 pockaj chvilu a uz nebude chciet nosit nic ine len sukne...u nas nohavice vobec nejdu, ledva tu starsiu presvedcim ked ideme vonku ze nemoze mat suknu alebo saty, po dome beha len v sukniach a satoch, od rana do vecera 😉
dievcata, pouzivate na vyrobu aj organzu? 😕
@silvia1983 nerobila som este z organzy...ale podla toho co som v tejto teme vycitala...je sice lacnejsia ak ju kupis v kvetinarstve, ale moze sa parat...musela by si tie konce nejako opalit 😉
@metlonka nechcem porusit pravidlo, tak ak by bol zaujem, aj ostatne baby, blizsie info cez IP, mam doma organzu,je obsita, tak by sa nemala parat. 😉
no kocena tak my ideme objednavat tyl so sestramy a idem robit 3sukne pre sestru, 2 pre nas a 2 pre nase kamosky. Sa z toho aj stutulim 😀 Ako to davate na tu gumu? A aku gumu ste pouzili? Nenatiahne sa ta guma moc ked sa to bude hustit?
Caute kocky...uff, nestiham citat novych 15 stranok 🙂) Ale mam otazku? Objednavali ste ten tyl z http://www.stoklasa-sk.sk/dekoracne-tyly-x2s01763 ? Ci je to dobra cena, ci nie? Lebo som videla v galanterke organzu a v rukach sa mi parala. A nemam casu zbehnut tu v KE dole do Anjela do galanterky, tak nemam prehlad, ci je to dobra cena. 🙂) A este pisete, ze sa decka stazuju, ze ich to hryzie. Ten zo stoklasa ma niekto, hryzie tiez??
Vdaka. Rada by som uz tvorila, ale nemam z coho, a chora som, tak nemam cas nakupit.
ahojte kocky.Dnes som sa z albumu @anjelicek26 zamilovala do tutu sukniciek.Z akeho materialu sa da robit?Da sa pouzit aj organza???
@bianca - organza sa para (to znamena pasiky obsivat, coz je riadna robota), teda aspon ja mam taku skusenost, pozhanaj tyl 😉
@lenocka84 - aby bola takato nadychana? Veeeeela tylu 😅 Ja som dala dve vrstvy, 6m2 tylu, ale tam na tej co si dala je mozno aj 4 vrstvy ako na to pozeram 😕
😀 @lenkao ja som davala na gumicku a popritom som si na nu prispendlila aj stuhu na tu gumicku...takze som mala zaroven stuhu a pod nou gumku a ked som prisla do stredu, tak tam som potom spravila maslu 😉
to je dobry vyraz ...ze stutulim 😀 Myslim ze tu sme uz vsetky stutulene 😀 😀
@anjelicek26 dakujem za odpoved.Prave ze mna uz ruka svrbi a najradsej by som uz dnes robila 😀 hold musim pockat do pondelka a poobzerat sa po galanterkach
@anjelicek26 no dobre ale to vsetko na jednu gumu? 😅 😅
@bianca ja som robila z organzy a je ok..tieto

@lenka0283 - tak platis paypalom, tak to ti automaticky prerata na eura 🙂 Ked si sa prihlasovala cez europsku paypalovu stranku. Ja tak platim libry, americke aj australske dolare a mam nemecky ucet.