icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

nice202
23. jan 2012

Ahojte kočky, veľmi ste ma inšpirovali svojimi výtvormi. Dnes som spravila mojej dcérke tiež jednu tutu sukničku. Veľmi ju nechce mať na sebe. ☹

cka
23. jan 2012

ahojte.
a je to tu, svadobne prierko ma cerveny a ruzovy tyl VYPREDANYYYY 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janka_pn
23. jan 2012

ja len tak medzi recou, este mi tyl neprisiel, ale citam vas 😉 . nevyskusate niektora to s tou riflovou suknickou a na nu volany z tylu?? 🙂

lenocka84
23. jan 2012

@langkofel aj ten pas by som urobila ale hackovanie neovladam

winona24
23. jan 2012

@janka_pn a máš nejaký link,aby som videla ako to vyzerá s tou riflovinou?

lucia.kl
23. jan 2012

@janka_pn na tú ryflovú sa chystám aj ja 🙂 len najprv nejaké rifle musím vyradiť 🙂
inak tiež to tu od začiatku sledujem a zbieram inšpirácie.. 🙂

@winona24

anibas
23. jan 2012

Milé žienky veľmi pekne vám ďakujem za užitočné informácie a nádherné inšpirácie. A dnes sme toto stvorili:

janka_pn
23. jan 2012

@lucia.kl velmi sa mi to takto paci 🙂 len neviem este, ze ak to tam na nu nasit 😅

nata_
23. jan 2012

@katie0820 ahoj, urcite to pojde na tutu, ja planujem nieco podobne...len nie tocene z jedneho kusu...prisijem to na nejaku stuhu, akoze "opasok", aby som to mohla dat dole a nebolo to napevno...

nata_
23. jan 2012

@majulienka27 pri detoch treba stale skusat znova, nie vsetko sa im paci na prvykrat 😉

lucia.kl
23. jan 2012

@janka_pn ono to vyzerá, že je to z jedného kusu ( ale viac na sebe) ja plánujem, že to zošijem nejaké tri pásy dohromady, hore nazberkám a prišijem na riflovinu..

nata_
23. jan 2012

@petraas to sa pytas na ten hackovany pas??...tomuto nerozumiem 😒 "a ked to potom sukujete ked skoncite cely rad tak zasa zacinate dalsi ale ako? nezavadia vam tamten prvy?"...

janka_pn
23. jan 2012

ja tu stuhu podlzke asi nazberkam a prisijem k tej sukni. ved mne pride tyl 15cm sirka a to by bolo aj dost dlhe...

janka_pn
23. jan 2012

@lucia.kl ja tu stuhu podlzke asi nazberkam a prisijem k tej sukni. ved mne pride tyl 15cm sirka a to by bolo aj dost dlhe...

lucia.kl
23. jan 2012

@janka_pn takto to myslím aj ja, len to dám aspoň v troch vrstvách, ve´d uvidíme ako to bude vyzerať 🙂

eda28
23. jan 2012

tutumaniacky, ak este zhanate tyl, aj tu som nasla nejaky. http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=193990

neka
23. jan 2012

@lucia.kl no pani tak toto vyzera bozsky musim Evicke skantrit nejaku starsiu riflivku 😀

langkofel
23. jan 2012

@lucia.kl presne ako pises, ja by som dala asi 3 vrstvy s cca. 1 cm rozdielom, dole dlhsi a potom ten stredny kratsi a horny najkratsi...mozno nie cm, ale o kustik. Mne ked pride tyl, tiez sa chystam na taketo daco.
My mame taketo daco z Benetonu, ta je ale trosicku do zvona a ma taku tylovu ciernu spodnicku, co trci asi take 5cm von. Aj by som vam ju cvakla, ale uz je asi 100x oprata a nevyzera to moc dobre 😝

nata_
23. jan 2012

pozrite tu, opasok si moze vyrobit kazdy 🙂 http://emilysparks.blogspot.com/2010/03/rose-be...

bezaz
23. jan 2012

@svetlankat ja som kombinovala, ale este s ruzovou a bielou 😉
@chruminka to budes mat take splihle, 25 je malo, ale mozes skusit 😉

nata_
23. jan 2012

dalsie inspieracie ako dozdobit suknicku

bezaz
23. jan 2012

@nata_ mne ten link nefici 😅

nata_
23. jan 2012

hmm..mne ide...davam teda nieco inee.... http://www.100layercake.com/blog/2009/07/29/diy...

nata_
23. jan 2012

takto to prelozil google do slovenciny...no normalne sa to neda citat, ale aspon tak zhruba ako na to
http://translate.google.com/translate?hl=sk&sl=...

anjelicek26
23. jan 2012

@nata_ - taky parada 😅 No budem silno spekulovat, ako tie tutu vo finale budu vyzerat, kedze 10 ich zasa asi robit nemozem 😅

zklimekova
23. jan 2012

@lucia.kl tak na túto som pozerala aj ja 🙂..na leto bude super

nata_
23. jan 2012

@svetlankat pozri, myslim, ze kraaasna kombinacia!

nata_
23. jan 2012

@svetlankat este jedna fialovo-oranzova

winona24
23. jan 2012

@nata_ podľa mňa fialovo oranžová je nenormálne krásna kombinácia....treba zvoliť správne odtiene...vyzerá to krásne 😵 😵 😵

winona24
23. jan 2012

akože tá na traky je nenormálna....pomoooooc.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵