icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
16. jan 2012

@anaxamon - veru hej, ale tak do marca este bezia peniazky od mama stat a poto od juna do prace... drahy to bude musiet prezit s nami 😅 Prezil nasu osobitnu izbu na topanky 😅 Nejake tutu ho nerozhadzu 😅 😅

evka4
16. jan 2012

@anjelicek26 ahoj, prosim ta, viem, ze pisem trosku odveci, ale sa mi zda, ze hackujes. nemohla by si mi poslat link, kde by som sa to mohla naucit? dakujem 🙂

a vam ostatnym drzim palce vo vasej novej tutu manii 🙂

anjelicek26
16. jan 2012

@evka4 - fiha ja som sa to naucila z youtube, inak na minibazari je kopa navodou, staci pohladat, ja som prvu ciapku robila podla tohoto videa, je to 8 videi po sebe a vsetko vidno...

https://www.youtube.com/watch?v=DnbRXoEqN5Y
evka4
16. jan 2012

@anjelicek26 dakujem, no ale to je iny masaker to video 🙂 asi je uz neskoro,kuknem to este raz zajtra.
dakujem este raz a dobru noc.

anjelicek26
16. jan 2012

@evka4 - ked zvladnes tri zakladne rady, mas to v malicku. Uz su to len varianty a opakovanie. Moja prva ciapka bola total capata. Neva, kazda dalsia je lepsia 😉

nata_
16. jan 2012

@anjelicek26 ahooj, prosim ta, ako to funguje na ebay s tym kombinovanym platenim?...aach islo ma trafit pri tom, chcem tri rolky z tvojho linku, lenze ja som este neplatila kombinovane, akonahle bola faktura v paypal sa vyplatila a bolo....pri kombinovanom treba pockat a potom co? predavajuci upravi fakturu? ved to sa neda, uz bude v paypal, nie? ostane tam visiet?...no porazit ma islo z toho, nevedeli sme sa vymotat 😒 vdaka za pomoc! 🙂

anjelicek26
16. jan 2012

@nata_ - ano kliknes - poprosit o celu sumu, da sa to ta vybrat, alebo mu pisnes mail. Ale väcsinou si to aj do 24h vsimnu a upravia automaticky... Ak mu pisnes, tak do hodinky upravi to kombinovane postovne. A az potom posunie e-bay fakturu paypalu. Ja som objednavala 5 (?) farieb * 6 roliek, takze 30 roliek a s postovnym to vyslo 9,9 dolara co mi zauctoval...

nata_
16. jan 2012

@anjelicek26 aha, takze do paypal sa to ani nedostane...vidis, ani sme to neskusili tak, len sme sa nervovali, ze sa neda nakupovat "do kosika"...aaaa jedna rolka bude stacit na jednu tutu?..asi ano, ci? sa neviem rozhodnut-tak mi treba! 😠

anjelicek26
16. jan 2012

@nata_ - ved pozri v jednom baleni je 6 kusov roliek - 20 metrov x 15cm, takze nebudes musiet strihat nejak zlozito. Ved si daj do kosika naraz tri kusy, to mas 18 roliek, to mozes robit tutu do aleluja

nata_
16. jan 2012

@anjelicek26 tie balicky po sest kusov su skoro vsetky vypredane:( ved su tam len tri farby dostupne 😒 myslim teraz tie pastelove farby...tie trblietave...tam je ich koopec..nasla som este toto http://www.ebay.com/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x25y... asi do rana tu budem pri tom..

anjelicek26
16. jan 2012

@nata_ - no ja so objednavala prave tieto inak 😕 Ako pises z tych pastelovych uz nic mmoc nebolo.

cikyta
16. jan 2012

No dievčence....vzhladom k tomu,že som mala málo materialu sa mi to nejak extra nepodarilo,ale ako môj prvý výtvor pri nočnom svetle o pol 1 😝 sa dá...............(Manekýna mi spí,tak som musela improvizovať kittynkou 😅 )

anjelicek26
16. jan 2012

@cikyta - ved je krasna 😵 😵 😵

cikyta
16. jan 2012

@anjelicek26 Dakujem 😅 Som zvedavá, čo mi na ňu ráno povie herečka 😉 Dobru nôcku........

nata_
17. jan 2012

@cikyta krasnu si spravila, ta cierna je tam taka glamour 🙂

anjelicek26
17. jan 2012

@nata_ - to je super, ja som brmbolce hladala aj kvoli ciapkam, ale pokial nezistim, ako sa to vola v anglictine, tak si moc nepomozem 😔

nata_
17. jan 2012

@anjelicek26 pompom? 🙂 nevieeem

kristinka.s
17. jan 2012

babenky aj ja mam maniu tutu 🙂 chcem tiez skusit jednu vyrobit
len som rozmyslala kam si ju krpana oblecie?
kam v nich vase hviezdy chodia? skolka sa mi zda taka neprakticka, a teraz po vonku tiez nie, ☹

nata_
17. jan 2012

@kristinka.s ahoj, v zime neprakticka, to je fakt, nasa bobacka az na leto, dovolenku 🙂 do skolky este nechodi...a urcite vsetky rodinne oslavy 🙂)

nata_
17. jan 2012

este som nasla tie kraasne puuudrove http://www.ebay.com/itm/pack-1-000-pc-7mm-Acryl...

monika1978
17. jan 2012

@cikyta My s malou Tinkou sme tiež tutu maniačky, a tiež som rozmýšľala nad organzou. Ale bude to také isté ako z tylu?

anjelicek26
17. jan 2012

@nata_ - si poklad vdaka 🙂 Ja som si prave objednala taketo xixi, motyla nikdy neuhackujem 😅 Bude mat krpata na salik 🙂 Idem kuknut tie brmbolce 😵 😵

http://www.ebay.de/itm/270662237751?ssPageName=...

anjelicek26
17. jan 2012

@kristinka.s - Saska nosi tutu hocikam, aj von, v pohode, ja to nejako neriesim, ona je take ciste dievcatko, boh vie ako sa nikde nevala, my sme hadam nikdy nemali nic znicene ci roztrhane 😕 Miluje nosit saty, sukne, nohavice uz takmer v satniku nemame - lebo to nema vyznam - neoblecie si to... a do skoly chodi v uniforme...

cka
17. jan 2012

jooj, krasne su tie suknicky....uznasne. Ak mi dnes vyjde, chcem zbehnut do galanterky. 🙂) Len som zhaluzena z tych rozmerov, ze kolko coho mam strihat 🙂

julianka777
17. jan 2012

@cka ja som kupovala 2metre a stacio mi to na suknicku..ono to zalezi aj od toho,ake siroke chces mat tie nastrihane kusky 🙂

bombicka19
17. jan 2012

ahojte tak teraz sme sa vratili s kamoškou z nakupu a ideme robit tutu sukne, potom dam foto ako nam vysli 😀 sama som zvedava, joooj tesim sa na to!

cikyta
Odpoveď bola odstránená