icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
29. jan 2012

No nasila som prvu vrstvu tylu, asi budem dve, rozne dlzy + vnutri to budem musiet obehnut este riflovinou, lebo by ju to skriabalo ... jaaaaj zatial to nejak nevyzera, ale myslim, ze to bude na konci pekne

basika
29. jan 2012

@drake a ako to vyzerá na modelke? 🙂

lenuliatko
29. jan 2012

@ela19 no tie sukničky sú prekrásne, už nech dojde tyl a idem tvoriť 😵

lenuliatko
29. jan 2012

@jankaborka krásne šaty a okrem materiálu aj vééééľa babračky 🙂

lenuliatko
29. jan 2012

@anjelicek26 som zvedavá, ako to bude nakoniec vyzerať 🙂 Ak by to predsa len nebolo ono, vystrihni tie pekné aplikácie, naši vyššie a prerob to na sukničku. A s červenou stuhou, jáj, viem si to predstaviť 🙂

jankaborka
29. jan 2012

@lenuliatko no fakt to musi byt babracka ale ja som sa aj s malej prvou tutu babrala 4 hpdky skoro,kym som ju postrihala a aj ten pas som hackovala a potom cez tie hackovan ocka mi to islo tazko pretahovat

lenuliatko
29. jan 2012

@jankaborka ja viem... ale výsledok stojí za to. Ja už mám aj pás uháčkovaný, aj top, čakám len ta tyl. A aj s rifličkami to chcem skúsiť a času je tak málo, že keď dojde, nebudem vedieť, čo skôr 🙂 A to strihanie je ozaj babračka 😒

cikyta
29. jan 2012

@anjelicek26 A keby si tie volániky prišila tesne nad rozkrok pod zips ? Ukáže to ako sukienka, no budu to stále nohavice 🙂
(Teda, aspon ja tak mám v pláne urobiť.)

jankaborka
29. jan 2012

@lenuliatko tiez som zacala hackovat top len taky vzor ako davam na letne ciapky takze dost dierovane to je a asi to vyparem a spravim hustejsie lebo jej bude vidiet cicusky ,ja to chcem hlavne na fotenie ,ideme 13.2 .do atelieru,a ty si robila ako ?s dlhych stlpikov ten top?

drake
29. jan 2012

@basika v nej sa ti tak ja mozem odfotit taka je velkaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

drake
29. jan 2012

@jankaborka tak pod to podsi v nejakej podobnej farbe sifon 😉 😉 😉 😉 a bude to tiez krasne a pekne to ukaze 😉 😉 😉

jankaborka
29. jan 2012

@drake no to je tiez dobry napad to podsit a sifon to je nieco take leskle?

ruthke
30. jan 2012

@katie0820
Ta suknicka je prekrasna, ten pas, to je stuha, vsak? Vyzera to velmi pekne, tak elegantne, paci sa mi to viac ako ked sa jemny tyl kombinuje s hackovanym pasom. Prosim Ta, napises mi ako si robila ten pas?

drake
30. jan 2012

@jankaborka nie nie sifon je strasne jemnunky,prijemna latka,rozne farby su 😉 aj svadobne saty sa z toho siju

zklimekova
30. jan 2012

@jankaborka šifón je strašne jemnučká látka..ale aj také živé striebro zle sa s tým pracuje lebo to kĺže...a je ho potrebné obšiť lebo sa bude párať

anjelicek26
30. jan 2012

Sasenka v sortkach hehe

lenocka84
30. jan 2012

@anjelicek26 uzasne su 🙂

drake
30. jan 2012

@anjelicek26 no paradne 😉 😉 😉

kacka27
30. jan 2012

@anjelicek26 ten zlaty opasok na tej poslednej suknicke bol aj v inych farbach ?

anjelicek26
30. jan 2012

@kacka27 - fialova, cyklamenova, ruzova a este nejaka, ale bacha, je na dieta pridlhy - treba ho rozstrihnut a zosit, teda skratit, ten cerveny, fialovy co mam v albume -tie s tym motivom mali aj v inych farbach - tie su posuvne - tie si rovno nastavis na aku dlzku potrebujes, nemusis s tym nic robit, to je fakt lepsie...

kacka27
30. jan 2012

@anjelicek26 vdaka 🙂

pralinkaaa
30. jan 2012

a kde sa dá taký opasok kúpiť?
idem vyskúšať niečo z organzy spomenula som si že mam také pásy nastrihané zo svadby, ak sa podarí hodím aj ja foto...
som zvedavá, aké ešte prídu nápady kam to použiť 🙂 ste fakt šikovné baby

katie0820
30. jan 2012

@ruthke Som rada,že sa páči,no v takýchto opisoch nie som dobrá,ale pokúsim sa 😉 ti nájsť niečo na youtube,gumku som natiahla len do zadného dielu(takú dierkovanú),prišila kombíčky,takže sa dá nastaviť aj šírka,preto je tá stuha z predu hladká 🙂

z.vrablova
30. jan 2012

vcera som objavila tuto temu, hladala som napad na karneval pre dcerku.... tak som podla obr. a vasich rad dnes vytvorila jednu suknicku a este budem dorabat tielko a idu k tomu aj kridielka, celenka a palicka... nieco ako vila... ked pride modelka zo skolky, nafotim...
Co na to hovorite?

chruminka
30. jan 2012

@cikyta ahoj citam si to tu od zaciatku a narazila som na tvoju tutu siknicku a ta stuha je neskutocna , to si splietla dve stuhy dokopy a na to to robila? Nerozmotavalo sa to?Alebo ako?
Ja som sa stale do toho este nepustila cez vikend som sa k tomu nedostala a teraz reku najskor pekne vsetko precitam co pisete (je toho veru dost 😝 ) lebo stale spekulujem tu gumku skombinovat zo stuhou aby to bolo take elegantnejsie len sa bojim ze sa mi to bude smykat alebo posuvat alebo my to nejako nepojde.....
No nic citam dalej 🙂

domulienka
30. jan 2012

Ahoj tutusky 🙂)) tak aj nasa tutu sukienka hotova,ozdobka do vlasov tiez a este som vyrobila tricko ,inspirovala som sa v albume u naty🙂).Tak moja Dominika mala oblecko na vcerajsiu oslavu jej 4 rockov.

langkofel
30. jan 2012

@domulienka krasnu si urobila, sikovna si 😉
a ak sa mozem spytat ten hackovany pasik si ako robila, tie dlhe stlpiky vidim a dole?

domulienka
30. jan 2012

langkofel dakujem krasne🙂) zacala som pds a do tych som potom viazala tyl,potom ds a ro,v druhom riadku som potom robila do ro 2pds,cez ne som potom pretahovala stuhu,potom uz len ds,ja som pas zahynala ako ked sijem pas na sukni ,aby sa mi vytvoril tunel na gumu,predsa ten hackovany pas sa natiahne ,takto cez dlhe stlpiky mozem gumu vytiahnut a prisposobit 🙂))

ajca123
30. jan 2012

Cauky kukala som všade tieto sukničky a aj na mimibazare a ten link čo sem dala Anjelicek26 je super lebo tam za to chcú smešne € a na mimibazare ine ženy chcú az 40€ trocha im tuk,tuk na hlavenku..
Len ja potrebujem aj veľkosť 68. Ja nemám dcerky ale poznám jednu mamička čo nema korunky na toto ani pre jednu dcérku a ja som sa rozhodla že jim spravím radost. Lebo vidieť radost deti v očiach je pre mna to naj,naj 🙂

cikyta
30. jan 2012

@chruminka Dakujem 🙂 Nie, nerozmotáva sa to, ani nešmýka. Je to omotané cik cak dookola 2 druhy stuhy. 🙂