icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

nata_
1. feb 2012

@anjelicek26 no ved ty si si uz aj tu tavnu pistol objednala 😀 😀 ci to na celenky??...jezis moja nechce ani len ciapku nosit, o celenke mozem snivat 😒

langkofel
1. feb 2012

@ela19 hehe ale u nas sa postari fakt nepretrhnu, oni ozaj nosia len listy, baliky a vacsiu postu dava posta roznasat kurierovi 😀 , aj dnes som sa bola pre istotu este pytat, ci mi to donesie postar, ale hned ich zaujimalo ako velke to bude 😀 . Tak sa necham prekvapit, totiz ja to riesim preto, ze chodim do prace, ak to donesie postar, je to v pohode toho stiham, ale kuriera mozem kludne prepast, a potom vyvolavaju a ja nemam v robote signal... 🙄

anjelicek26
1. feb 2012

@nata_ - tak Saska ma 5,5 roka, ta si da na seba hocico 😅 Ano pistol som chcela na celenky ;) Aj ked hadam zajtra dorazi, napadlo ma nieco, ako dozdobit opasok, este uvidim. Hlavne som zvedava, ako vynikne ta strieborna s fialovou, ta je taka silna ta strieborna, ved ma aj vysla ta rolka 6 libier 😝 Ale tak paradne to ukaze, len trblietky zas budu vsade... asi to nebude vrstvit, ale na striedacku voväzovat...

lunana
1. feb 2012

Dievčatá vedeli by ste mi poradiť či sa dá šifón niečím nahradiť? A šije sa ľahko alebo nie? Lebo jedna krajčírka ma odhovára, že sa mi to nebude dať....tak teraz neviem ☹ 😒

nata_
1. feb 2012

@anjelicek26 ja by som tu pistol brala tiez, uz len koli tomuto! 😀 ..ja si myslim, ze s vekom to odmietanie povoli!! teda pevne v to dufam!!!..no ak nieco prekona tu zlatu, tak klobuk dole 😉 😉

anjelicek26
1. feb 2012

@nata_ -- xixi taketo som videla za 6-8 libier hotove, keby mam kupit kvety a celenku, ozdoby, tak ma to vyjde urcite drasie 😝 To radsej objednam. Take tie jednoduchsie, to hadam zvladnem aj doma ;) Tesim sa na tu fialovu, len co potom? Mi bude zas nuda po veceroch 😅 😅 Ale malej uz viac tutu netreba..

langkofel
1. feb 2012

http://www.ebay.de/itm/300491509218?ssPageName=...

niekto sa pytal na zlaty tyl, ja som objednavala tento, ale este ho nemam tak nemozem povedat aky je

janka_pn
1. feb 2012

@nata_ fiha a co ak sa to strati? zajtra budem cakat 🙂

langkofel
1. feb 2012

@anjelicek26 juj ja uz silne uvazujem ze si idem kupit pistol...ale to vyuzijeme aj inac, my dost bastlujeme....

anjelicek26
1. feb 2012

@langkofel - ja mam od tohoto aj tu zlatu, aj striebornu ;)

http://www.ebay.co.uk/itm/280708594954?ssPageNa...

langkofel
1. feb 2012

@lunana ci sa da nahradit niecim inym neviem, ale moja mama je krajcirka a viem ze vzdy vravela ze sa to dost zle sije, ze sa to smyka...

nata_
1. feb 2012

@anjelicek26 no budes hackovat ciapocky 😉 alebo si otvor butik s tutu, vidis aky je to biznis 😀
@janka_pn nestrati, kto by ti bral nejaky bezcenny tyl 😀 😀

anjelicek26
1. feb 2012

@langkofel - ja mam velku doma, v nemecku, tak som kupila len taku malu teraz, ale ANO v kazdom pripade to clovek nenormalne vyuzije, aj ked robis sezonne aranzma na stol, aj vianocny veniec, nejake drobne perlicky ak chces uchytit...

janka_pn
1. feb 2012

@nata_ no ale ak to nosila dnes, tak mne to do schranky urcite nevopcha, tak sa teraz strachujem , zajtra musim asi dako odchytit, len mam cestovat, tak neviem neviem ☹

langkofel
1. feb 2012

@anjelicek26 no ved mala vela krat pride, ze zalep mi to lepiacou pistolou 😕 😕 😕 😀 , lebo aj v skole, druzine to vidi. Asi to pozriem.

A este som sa zasmiala, ze tvoja mala si da hoci co na seba, tak to ja mam problem, moja ma 6,5 ale teda nehrozi 😝

anjelicek26
1. feb 2012

@nata_ - xixi ciapky ma uz tak neberu, decka maju dost... dohackovavam prave malej saty, hadam sa mi to dnes/zajtra podari dokoncit, je to piplacka... ja rozmyslam fakt nad tym sitim... to je take fakt kreativne, tu sa daju zohnat nenormalne krasne latky... vlozky do kocika by som si chcela posit 😀

anjelicek26
1. feb 2012

@langkofel -- tak to opravim - da si na seba hocico pekneho 😵

langkofel
1. feb 2012

@anjelicek26 ale iste ja som pochopila...ale ja mam aj s tym problem, ja si myslim ake krasne veci som objavila v obchode a jej ked to ukazem len prevrati oci a povie - zabudni 😀

nata_
1. feb 2012

@anjelicek26 kuk toto http://mein-liebstes.blogspot.com/2012/01/cool-...
prelistuj dozadu, starsie prispevky..sikovna je ta baba

miruska15
1. feb 2012

moja 1 Tutu može byt? 😉

mysenac
1. feb 2012

@nata_ asi vyberiem niečo veru tu na Slovensku pre začiatok 😉

baby, ktoré ste z Dubnice, nekupovali ste tyl z galantérie Pončík? - našla som to na nete, sídlo majú v Prejtej. Našla som na ich stránke, že majú aj také navinuté tyly (5 a 10 cm šírka, 10 dĺžka - 1,44 a 2,16 eur cena) alebo šírka 160 cm a ten stojí 1m 2 eurá. Majú tam, že sa špecializujú na zásobovanie krajčírskych dielní, tak dúfam, že predávajú aj nekrajčírkam 🙂 asi tam pôjdem pozrieť 😵
stačila by 10 cm šírka (na sukničku napríklad) či z akých širokých pásov robíte? Ďakujem

miseles
Odpoveď bola odstránená
mysenac
1. feb 2012

@miseles vďaka, no pôjdem aj tam pozrieť...ráno som ešte ani nevedela, čo je to TUTU a teraz som na to úplne namotaná 😎 zlatučké je to...tak idem skúšať...už máš nejaký výtvor hotový?

danusskaaa
1. feb 2012

Baby vcera som nasla pekne tutu suknicky a saticky aj v H&M obchode, len tak pre inspiraciu...

langkofel
1. feb 2012

@miruska15 moze 😉

miseles
Odpoveď bola odstránená
k_a_j_k_a
1. feb 2012

@miseles ahoj. Prosim Ta, v tom Priore maju aj bledomodry tyl? Mne kupovala sestra v DCA a neviem, kedy sa tam dostanem. Chyba mi este asi 70cm bledomodreho.

ela19
1. feb 2012

Babýýý, ja som dnes navliekla Lorinku do našej originalnej tutu, to som kupovala este pred rokom a mali sme to na fotenie. Pisu, ze od 0 - 4 rokov, ale stále jej je dlhá a mne sa pácia práveze kratsie tutu na takých mensich detickách 🙂 Tak ale pobavili sme sa, bola sa hned obzerat v zrkadle, ona od malicka znesie vselico na sebe 🙂
A teraz ked je vacsia, staci jej povedat takým akože prehnaným hlasom, ze aká bude pekná a uz si tlieska a rehoce sa. No takze nech uz láskavo dorazi ten tyl aj k nám 😀

sirinka
1. feb 2012

baby...viete mi poradit, kolko vrstiev ma tato suknicka? podla toho navodu to celkom nechapem, kedze anglictinu velmi naovladam...
http://www.makeit-loveit.com/2010/07/full-and-f...