icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lenuliatko
2. feb 2012

@anjelicek26 ach jaj, dvojičky, domácnosť na krku, dala som sa na tutu, háčkovanie a myslela som, že tomuto odolám, ale už pochybujem 😀 😀 😀

vierenka77
2. feb 2012

maminky ste tu ešte niekto? kolko ste asi potrebovali materiálu na sukničku kolko m alebo pásou? približne? 🙂 ....

lenocka84
2. feb 2012

@vierenka77 ahoj, ja som na nasu pouzila 72pasov po cca 55cm, a bola uplne ze husta a riadne nazberkana

terina25
2. feb 2012

ahojte kočky.pýtali ste sa tu niektorá na clo.našla som toto:Do akej hodnoty tovaru posielaného poštou na Slovensko je tento tovar oslobodený od cla?
Od dovozného cla sú oslobodené poštové zásielky nepatrnej hodnoty do 150 EUR (platí od. 1.12.2008 podľa: NARIADENIA RADY (EHS) č. 274/2008 zo 17.marca 2008, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie (EHS) č. 918/83 ustanovujúce systém Spoločenstva pre oslobodenie od cla) a zásielky zasielané fyzickou osobou fyzickej osobe do hodnoty do 45 EUR . Pri zásielkach nepatrnej hodnoty sa oslobodenie nevzťahuje na alkoholické výrobky, parfumy a toaletné vody, tabak a tabakové výrobky. Pri zásielkach zasielaných fyzickou osobou fyzickej osobe, ktoré nemajú obchodný charakter, sú príležitostnej povahy, sú určené výlučne na osobné použitie príjemcom alebo jeho rodinou a boli odosielateľom príjemcovi poslané bezplatne, za predpokladu, že hodnota zasielaného tovaru nepresiahne bezcolný limit 45 EUR možno oslobodiť od cla :

tabakové výrobky v množstve:
50 cigariet alebo
25 cigaríl (cigary s maximálnou hmotnosťou tri gramy) alebo
10 cigár alebo
50 gramov tabaku na fajčenie
alebo pomerné zastúpenie týchto rozličných výrobkov;

alkohol a alkoholické nápoje v množstve:
§ destilované nápoje a liehoviny s objemovým alkoholickým titrom vyšším ako 22 % vol.; nedenaturovaný etylalkohol s objemovým alkoholickým titrom 80 % vol. a vyšším: jeden liter, alebo
§ destilované nápoje, liehoviny, aperitívy na vínovom alebo alkoholovom základe, tafia, saké alebo podobné nápoje s objemovým alkoholickým titrom nepresahujúcim 22 % vol.; šumivé vína, likéry: jeden liter alebo pomerné zastúpenie týchto rozličných výrobkov a
§ nešumivé vína: dva litre;

parfumy v množstve:
50 gramov alebo toaletné vody: 0,25 litra

terina25
2. feb 2012

ešte tuto je dobre rozpísané:http://http://www.colnica.sk/dokumenty/pobocky/5251/Ná...

binuska1
3. feb 2012

@sirinka no tak super nebudem sama lebo fakt to je zozkosne ...... uz zeby bolo leto tak sup do prace ... 😀 do leta stihneme aj 10 😀

anjelicek26
3. feb 2012

Tak predstavujem moje posledne tutu 🙂 Aj mi bude smutno za tym, ale nemoze ich mat tolko ;)

cikyta
3. feb 2012

@anjelicek26 Nádherná, ako všetky 🙂

sirinka
3. feb 2012

@anjelicek26 toto je velmi pekne

anita79
3. feb 2012

ahojte- kupovali ste tyl aj niekde mimo e-bay-u? nie som tam registrovana a nemam s tm skusenost. vdaka

mysenac
3. feb 2012

@anjelicek26 nádherné vecičky vyrábaš 😉 som som očarená tvojím tutu albumom 😎

virivka
3. feb 2012

Ahojte maminky. Mam otazocku.Co pouzivate ako pas na tutu? Viem ze ho niektore hackujete. Hackujete z normalnej priadze alebo niecoho ineho? Chcem aj ja urobit tutu, ale neviem co pouzit na ten pas. Bdaka za odpovede.

anjelicek26
3. feb 2012

@virivka - uplne normalnej trosku elastickej vlny, podla mna fakt akejkolvek. pretahujem to hacikom, netreba to naväzovat.

lenocka84
3. feb 2012

@anjelicek26 na tych so strikovanim pasom to neviazes vobec? len pretiahnes???

lucia1205
3. feb 2012

Baby neviete mi prosím vás poradiť ako sa má objednávať s toho e-bay.uk? a kolko je poštovné na Slovensko? PS:možno je to tu v téme niekde napísame, ale 51 srán prečítať je dosť 🙂

anjelicek26
3. feb 2012

@lenocka84 - 1x zaviazem ak je to ten 7,5cm pas, ak je to 15cm pas v spodnej vrstve, tak nie... hlavne nie ten tvrdsi tyl. Ten sa nema sancu vymotat z vlnoveho ocka, je uplne drsny.

lenocka84
3. feb 2012

@anjelicek26 super, tak sa tesim

ela19
3. feb 2012

Dnes mi dosiel tyl z USA, prvý balik v pondelok by mal prist od ineho predajcu. Farby su nádherné ako na obrázku. Ale nemozem este nic robit z toho co som chcela, lebo mi chybaju farby z tej druhej zásielky 😅

@anjelicek26 nemala si nachystaný taký iný fialový opasok? No ty si velmi sikovná zienka, tutu uz ovládas perfektne a teraz aj celenky, paráda 🙂

@lucia1205 drahá, na kazdej druhej strane sa toto iste niekto pýta 😕 na zaciatku temy, pár stran si precitaj a urcite nájdes, okrem toho postovne je uplne individualne vsade a závisi od váhy balicka 😉

anjelicek26
3. feb 2012

@ela19 - to je ten, ja som tu sponu odstrihla 🤐 Vobec sa mi to v reale nepacilo 😝

ela19
3. feb 2012

@anjelicek26 😅 jáj, no ved teraz je to este krajsie, ten velky kvet sa tam pekne vyníma 🙂

basika
3. feb 2012

@anjelicek26 krásna je fialová, koľko tylu si spottrebovala? Zrejme si striedala farbu pásov, aby to malo takýto pekný efekt.

langkofel
3. feb 2012

@lucia1205 pozri stranu 46-47 tam tiez baby daco pisali aj ohladom platby na ebay...

@ela19 to nie je fer a ja este nic nemam 🙂 (dieta sa mi uz smeje, ze ma urcite oklamali 😀 )

anjelicek26
3. feb 2012

@basika - ano striedala som striebornu s fialovou v hornej vrstve, druha vrstva je cisto fialova a najspodnejsia cela strieborna. Musim malu odfotit v tom, ked dojde zo skoly. Fialovej celu rolku, zo striebornej len polku, ona je taka ina ta struktura, tvrdsia, viacej "nadycha". Ta fialova je taka mäkkucka. Iny typ proste.

michaela80
3. feb 2012

@anjelicek26 hod mi link na tie opasky prosim..

anjelicek26
3. feb 2012

Este na modelke xixi

lucia1205
3. feb 2012

@langkofel dakujem, idem to hneď kuknúť 🙂

anita79
3. feb 2012

http://www.myfabrics.co.uk/e-vendo.php?shop=fab... myslite, ze toto je dobra cena pri postovnom 7,95 ?

nata_
3. feb 2012

@anjelicek26 noo kraasna je, ale zlata je u mna aj tak favorit 😉 ....

no...nasa tutu hotova, mala ked ju videla rano ze-"čačíííí!!!"-(čačíí je vsetko pekne)..ale ked som jej ju chcela obliect tak uz bolo-"ne totooo!"..a bola som vybavena 😒 ....nejak som ju navliekla predsa len, LENZE poprve: tyl sa brutalne krci, raz si sadne a ma vsetko naskladane pod zadkom...podruhe: neviem, cim to je, ale brutalne elektrizuje...stalo jej to cele ako tykadla 😕 😕 ...je sice pravda, ze sa v tom vyvalala na gauci, asi sa to nabilo 😲 😲 ...potretie: paradna metla je to, pogulala sa po dlazke a bolo vymetene 😎 😎 ...foto pridam zajtra, ak stiham...zial mam aj ine povinnosti 😖
iank krasne ste porobili sukienky zase 😉 😉 vsetkym sikovniciam palec hore! 😉

anjelicek26
3. feb 2012

@nata_ - xixi toto som uz vymakla, maximalna dlzka je tak po kolena, miesat tvrdsi a mäksi tyl, lepsie ten tvrdsi, menej sa krci. Hlavne ta strieborna, zlata sukna, kvoli tomu postrieberenemu/trblietkovemu tylu... tak to krasne drzi tvar.

nata_
3. feb 2012

@anjelicek26 no nasa bobacka jak sa parkrat povalala, vyzeralo to...no uz nie ako suknicka...take nejake omotance okolo brucha a zadku 😖 ...skusim to namocit do avivaze..hadam to nepokazim...hmm pokus, omyl...este mam dve rolky, mozem experimentovat dalej...a ty ked mas poslednu dorobenu, co teraaz???