Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@anjelicek26 eee skrob moze/nemusi robit flaky..aspon ja mam take skusenosti..no uvidim, co s tym...skratit???..ved by to mala ako sirsi opasok 😅 😅 ...neee do leta pockam, bude potom akurat, cestuje s nami na dovolenku sto pro 😀
@bombicka19 ja som nerobila, niekto tu pisal, ze ide robit...ale aj ja by som par kusov brala, take pudrove ruzove...najskor som chcela farebny...aaach nerozhodnost ma privedie do hrobu 😝
@nata_ ja by som chcela dva druhy ruzovej s bledomodrou...neviem ci to bude ladit 🙂
@bombicka19 jasne, ze bude 😉 pokial to nebude ruzova s horcicovou, tak vsetko ostatne je v pohode 😀 😀
baby...farkasova ma v legendach popu tutu suknu....? dobre vidim???
@bombicka19 ahoj ja som objednala ale som sklamana lebo su dost malicke ☹
@lenuliatko ja som za dva metre gumy dala 2,24 eura....sirka 4cm...take drahe ako jedna rolka tylu z usa 😠
@lenocka84 no ved pisu ze len 2cm atd....a je ich 1000 v baleni ci ako to je?
@bombicka19 ako je ich vela, ale ten priemer som si myslela ze viac, aj ked pisu ze 2cm
ale je ich fakt dost
ideme robit ten zaves
@nata_ to máš teda pravdu... A tyl v galantérke bol za 4€ meter, vrrr. Mám to tu pod nosom a aj tak čakám na ten tyl z USA.
@sirinka tiež som pozerala, a veru sa mi zdalo že to bolo tutu, len keď ju z takej diaľky brali tak to nebolo veľmi dobre vidno ale bola krásna
ahojte 🙂 tak aj ja som prepadla tutu manii a vcera som spravila prvotinu 😀 baby prosim vas poradte,
@anjelicek26 tvoj album som pozerala a nadhera 😵 😵 ako robis suknu tak, aby bola viacvrstvova? ja som naviazala stuhy (robila som z tylu) kolko sa mi dalo a pacilo by sa mi, keby bola este jedna vrstva pod tym.. napriklad ako mas ty v tej zlate, ze spodne biele a vrchne zlate.. to sa nejak prisije rad o rad??? alebo poradis nejake video ako na to? neviem si to totiz predstavit, aby to malinku na pase netlacilo...
dik 🙂
@katkafazulka - ja mam na pase uhackovane tri riadky, tym padom mam nad sebou tri rady ociek, do ktorych pretahujem tyl. Najprv hornu vrstvu, potom druhu, tretiu. Robim to z vnutornej strany, takze vrchna vrstva je vzdy ta prva - ale naviazana do najnizsieho riadku. Inak by to vyzeralo zvlastne.
Inak ja som dnes dokoncila hackovane saty, no na to ma uz nikto neukeca, v priemere maju takmer meter, ta dolna sukna 🙄 Zajtra vyskusam na malej, ale myslim, ze jej pekne sadnu, bude mat na leto. Robenie tutu mi asi bude dost chybat 😅
@bombicka19 Ja nie, nam sa to nehodi 🙂
@bombicka19 ja zaves nerobim 😉
@lenocka84 krasny! bambulky si lepila alebo prevliekala... 🙂
@nata_
@bombicka19 dakujem, stacilo ich navliect, pekne drzali aj bez lepidla.
zatial mame 22 pasov urobenych, tak cca na 1 okno, a treba nam ich na 3 okna a 3 dvere 😅 este ma caka veeeela roboty
ahojte, tak napriek mrazivemu pocasiu som dnes vystrelila do Ba kupit tyl a moje prve tutu je na svete...
Klarka sa straaasne tesi a Magdulka dufa, ze coskoro bude mat aj ona...
a trblietka z toho tylu mam komplet v celom byte, no co uz, ale vyzera to na nej fantasticky
a baby z Ba, v textile Anjel na mickiewiczovej maju naozaj dobry vyber...
@anjelicek26 ahoj, ty si tuším písala, že na tých sukničkách našívaš na ten opasok zvnútra háčkovaný pás s tým tylom. nedalo by sa ti nejako odfotiť, ako ten pás vyzerá z vnútornej strany? 😉 a akým štýlom to háčkuješ - ja som to ešte neskúšala, ale už som naštudovala nejaké videá a viem, že existuje nejaký krátky a dlhý stĺpik 😀 ďakujem moc za rady

@nata_ - dnes dohackujem saty, urobim este jednu celenku a hm, velke prazdno 😀 Rozmyslam o vselicom, podlozky do kocika by som asi chcela skusit, ale tak to az o 6 tyzdnov na narodky stroj dorazi 😀
A tu nemacaj do avivaze, ale ju poriadne skrat, uvidis, ze to vela spravi. A ked by som ju do niecoho macala, tak do skrobu 😉