icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
3. feb 2012

@nata_ - dnes dohackujem saty, urobim este jednu celenku a hm, velke prazdno 😀 Rozmyslam o vselicom, podlozky do kocika by som asi chcela skusit, ale tak to az o 6 tyzdnov na narodky stroj dorazi 😀

A tu nemacaj do avivaze, ale ju poriadne skrat, uvidis, ze to vela spravi. A ked by som ju do niecoho macala, tak do skrobu 😉

nata_
3. feb 2012

@anjelicek26 eee skrob moze/nemusi robit flaky..aspon ja mam take skusenosti..no uvidim, co s tym...skratit???..ved by to mala ako sirsi opasok 😅 😅 ...neee do leta pockam, bude potom akurat, cestuje s nami na dovolenku sto pro 😀

bombicka19
3. feb 2012

@nata_
@miri.b
@lenkao ahojte baby, robili ste niektora z vas ten bambuľkový záves ci nie? objednávali ste tie bambuľky od stoklasu? to je v jednom bal. 1000ks? lebo ja chcem trojfarebný mozno aj viac a sa mi zda vela objednavat tolko tych bambuliek....dakujem za info 🙂

nata_
3. feb 2012

@bombicka19 ja som nerobila, niekto tu pisal, ze ide robit...ale aj ja by som par kusov brala, take pudrove ruzove...najskor som chcela farebny...aaach nerozhodnost ma privedie do hrobu 😝

bombicka19
3. feb 2012

@nata_ ja by som chcela dva druhy ruzovej s bledomodrou...neviem ci to bude ladit 🙂

nata_
3. feb 2012

@bombicka19 jasne, ze bude 😉 pokial to nebude ruzova s horcicovou, tak vsetko ostatne je v pohode 😀 😀

sirinka
3. feb 2012

baby...farkasova ma v legendach popu tutu suknu....? dobre vidim???

lenuliatko
3. feb 2012

Ja som kúpila v našej galantérke takúto 6cm širokú bielu gumu, zrejme využijem na pás, aj keď ešte neviem presne, ako tam naviažem alebo našijem tyl. Meter stál 1,20€.

lenocka84
3. feb 2012

@bombicka19 ahoj ja som objednala ale som sklamana lebo su dost malicke ☹

nata_
3. feb 2012

@sirinka kukla som, bolo to nieco ako tutu, vyzeralo to fantasticky 😉

nata_
3. feb 2012

@lenuliatko ja som za dva metre gumy dala 2,24 eura....sirka 4cm...take drahe ako jedna rolka tylu z usa 😠

bombicka19
3. feb 2012

@lenocka84 no ved pisu ze len 2cm atd....a je ich 1000 v baleni ci ako to je?

lenocka84
3. feb 2012

@bombicka19 ako je ich vela, ale ten priemer som si myslela ze viac, aj ked pisu ze 2cm
ale je ich fakt dost
ideme robit ten zaves

lenuliatko
3. feb 2012

@nata_ to máš teda pravdu... A tyl v galantérke bol za 4€ meter, vrrr. Mám to tu pod nosom a aj tak čakám na ten tyl z USA.

majulienka27
3. feb 2012

@sirinka tiež som pozerala, a veru sa mi zdalo že to bolo tutu, len keď ju z takej diaľky brali tak to nebolo veľmi dobre vidno ale bola krásna

katkafazulka
3. feb 2012

ahojte 🙂 tak aj ja som prepadla tutu manii a vcera som spravila prvotinu 😀 baby prosim vas poradte,
@anjelicek26 tvoj album som pozerala a nadhera 😵 😵 ako robis suknu tak, aby bola viacvrstvova? ja som naviazala stuhy (robila som z tylu) kolko sa mi dalo a pacilo by sa mi, keby bola este jedna vrstva pod tym.. napriklad ako mas ty v tej zlate, ze spodne biele a vrchne zlate.. to sa nejak prisije rad o rad??? alebo poradis nejake video ako na to? neviem si to totiz predstavit, aby to malinku na pase netlacilo...
dik 🙂

anjelicek26
4. feb 2012

@katkafazulka - ja mam na pase uhackovane tri riadky, tym padom mam nad sebou tri rady ociek, do ktorych pretahujem tyl. Najprv hornu vrstvu, potom druhu, tretiu. Robim to z vnutornej strany, takze vrchna vrstva je vzdy ta prva - ale naviazana do najnizsieho riadku. Inak by to vyzeralo zvlastne.

anjelicek26
4. feb 2012

Inak ja som dnes dokoncila hackovane saty, no na to ma uz nikto neukeca, v priemere maju takmer meter, ta dolna sukna 🙄 Zajtra vyskusam na malej, ale myslim, ze jej pekne sadnu, bude mat na leto. Robenie tutu mi asi bude dost chybat 😅

lenkao
4. feb 2012

@bombicka19 Ja nie, nam sa to nehodi 🙂

lenocka84
4. feb 2012

baby caute
tak my sme vcera zacali robit ten gulickovy zaves, tak tu je mala ukazka 😉

gustinka
4. feb 2012

@sirinka veru pozeram opakovanie,
a je to TUTU! 🙂

nata_
4. feb 2012

@lenocka84 ten je krasny 😉

miri.b
4. feb 2012

@bombicka19 ja zaves nerobim 😉

bombicka19
4. feb 2012

@lenocka84 krasny! bambulky si lepila alebo prevliekala... 🙂

nata_
4. feb 2012

prva tutu navy blue hotova 😎

lenocka84
4. feb 2012

@nata_
@bombicka19 dakujem, stacilo ich navliect, pekne drzali aj bez lepidla.
zatial mame 22 pasov urobenych, tak cca na 1 okno, a treba nam ich na 3 okna a 3 dvere 😅 este ma caka veeeela roboty

lenuliatko
4. feb 2012

pre inšpiráciu...

miruska15
4. feb 2012

Tutu č.2 jaj akosi ma to dostalo.Len jedna vec ma štve že sa ten Tyl zamotava musi sa stale napravat ale ina super.

sirinka
4. feb 2012

ahojte, tak napriek mrazivemu pocasiu som dnes vystrelila do Ba kupit tyl a moje prve tutu je na svete...
Klarka sa straaasne tesi a Magdulka dufa, ze coskoro bude mat aj ona...
a trblietka z toho tylu mam komplet v celom byte, no co uz, ale vyzera to na nej fantasticky
a baby z Ba, v textile Anjel na mickiewiczovej maju naozaj dobry vyber...

mysenac
4. feb 2012

@anjelicek26 ahoj, ty si tuším písala, že na tých sukničkách našívaš na ten opasok zvnútra háčkovaný pás s tým tylom. nedalo by sa ti nejako odfotiť, ako ten pás vyzerá z vnútornej strany? 😉 a akým štýlom to háčkuješ - ja som to ešte neskúšala, ale už som naštudovala nejaké videá a viem, že existuje nejaký krátky a dlhý stĺpik 😀 ďakujem moc za rady