icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

rolak
17. jan 2012

@anjelicek26 veď mi idú oči kolem hlavy z tej ceny, ve´d na mmb máš za tú cenu úplne obyčajnú tutu.... a čo je to paypal? musím sa niekde zaregistrovať, či ako?

cikyta
17. jan 2012

@rolak ano, natiahlo ☹ musela som jej ju po ušití zúžiť. Nabuduce tu stuhu tam nebudem dávať ☹

anjelicek26
17. jan 2012

@sssimi - ako krasnych je ich vela

http://www.ebay.co.uk/itm/Pretty-Flower-Baby-To...

http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Girls-Pettiskirt...

http://www.ebay.co.uk/itm/Girl-Silver-Gray-Part...

http://www.ebay.co.uk/itm/Leopard-Waist-Light-P...

Tam sa da taaak vyblaznit, ale Saska uz ich bude mat 6 a chystam sa aj nejake porobit, tak nech este ma v skrini miesto 😅

anjelicek26
17. jan 2012

@rolak - ano najjednoduchsie - pridat kreditku - a fungujes okamzite, alebo prepojit na ucet, to ti poslu take dve sumicky na overenie, to tam zadas a fungujes tak, ale to tak tyzden trva... na druhej strane nie je nic lepsie ako paypal, ked objednavas zo zahranicia a niekto ta "odrbka", oni ti VZDY vratia peniaze a stiahnu si ich spät z uctu predajcu. Pre kupujuceho tym pada riziko, ze prijde o peniaze...

metlonka
17. jan 2012

@cikyta diky za tip 😉 vyskusam...
@anjelicek26 mne sa este viac pacia tie suknicky Pettiskirt, ale tie sa asi doma vyrobit nedaju...kupovala si aj taku pre dcerku?

rolak
17. jan 2012

@anjelicek26 kristova noho!!!! no mala si mi čo ukázať! 😀 😀 😀 😀 a tie smiešne ceny! tú zebrovanú chcem! ja mám pred ebay veľký rešpekt,bojím sa objednávať,ani sa tam v tom nevyznám....

michaela80
17. jan 2012

@rolak ja chcem suknicku od tohto predajcu http://www.ebay.co.uk/sch/amedahk/m.html?_nkw=&...

bombicka19
17. jan 2012

tak sukne su hotove su robene s organzy, kazda je z piatich metrov a aj to sa mi zda malo, robili sme ich akoze dlhe az po zem, ale vyskusam este spravit aj z tylu nabuduce 🙂

anjelicek26
17. jan 2012

@metlonka - taku zatial nemame 🙂

@rolak - no s paypalom si tam bez rizika. Inak e-bay je strasna zavislost, skus si zadat tutu do anglickeho e-bay uplne hore, ti to vyhodi tisice sukniciek 😉

zuzkaremiaska
17. jan 2012

Baby,otázočka:ja som dnes urobila prvú sukničku pre 18 mesačnú dcérku. 🙂 Je pravda,že som ju robila len kvôli tomu,že si ju pekne nafotím.lenže onaju vôbec nechce obliecť!!!! 😨 😨 Čo vy plánujete so sukničkami robiť???Budete ich dávať aj na bežné nosenie do mesta,návštevu????Alebo len na oslavy???či ako ja-na fotenie a do skrine?????

karinnka
17. jan 2012

Ahojte 🙂 Od vcera ficim na nete a obzeram tutu suknicky 😀
@anjelicek26 tie v druhom linku su krasne 😵
Tiez mam zajem nejake objednat tak sa rada pridam 😉

odtialto ste neobjednavali?
http://www.dhgate.com/girl-s-super-fluffy-skirt...

metlonka
17. jan 2012

@anjelicek26 tie su zrejme aj drahsie...ale su nadherne 😉

anjelicek26
17. jan 2012

@karinnka - eh nie, 260 za suknu nedam 😅 😅 Ja mam rada e-bay... pre ten nenormalne velky vyber...

karinnka
17. jan 2012

@anjelicek26 ale to je suma za 20kusov 🙂

anjelicek26
17. jan 2012

Ved sa skuste nejako pozbierat, ja som mimo hru, v anglicku mame uplne ine dovozne predpisy, bacha, nech vam to nezhabu colaci, su tam dovozne limity, tusim nad 22€ nesmie mat balik hodnotu a kedze sa neplati postovne,, objednavat OSOBITNE, nech to kazde ide v osobitnom baliku kazdej jednej, nie hromadnu objednavku - aj keby to objednavala jedna, nie tam pichnut 5 kusov. 1 kus - zadat adresu, zaplatit.

rolak
17. jan 2012

@michaela80 mne sa v tvojom linku zobrazilo kopec sukničiek....to sú všetky od jjedného predajcu? ja sa tam vôbec nevyznám.....
ja by som brala tie,čo dala anjelicek s takým napufovaným spodným lemom... alebo tie newborn zebrované,ael to asi budú maličké,nie?

sssimi
17. jan 2012

@michaela80 tak mám pozerať len ten link čo si sem hodila, že chceš od neho objednávať? Ja sa v tom naozaj nevyznám. Ty áno? Samozrejme si viem vybrať aj od tiaľ 😀

rolak
17. jan 2012

@karinnka nazdar! máme nové hobby? 😀 😀 😀 😀 ja som z tých anglických stránok debil...

rolak
17. jan 2012

@anjelicek26 takže vlastne nemá zmysel objednávať spoločne,či????

bombicka19
17. jan 2012

baby aj ja sa pridavam k objednavke, isto by som si nejaku vybrala 🙂

anjelicek26
17. jan 2012

@rolak - nie nema zmysel objednavat spolocne - kedze postovne je zadara. Nic neusetris. A riskujes zhabanie colakmi (a doplatenie dph, trepat sa tam, pred nimi to otvorit). Do 22€ je to v pohode. Ja som sa tak uz nabehala v nemecku na colnicu ako trulo, najlepsie bolo, ked mi doslo spodne pradlo a to tam rozbalovat 🙄

Staci urobit viac osobitych objednavok - to rozkuskovat - a je to ok...

karinnka
17. jan 2012

@rolak 😀 😀 Tak ide Jar treba dievky vyfesakovat
@rolak mozme spolu kebyze objednat aj s nemeckoho ebay.v Nemcine si dobra,nie? 😀 😀 😀

anjelicek26
17. jan 2012

@karinnka - len nemecky e-bay bacha postovne na slovensko je teraz 17€ aj za maly balicek po novom 🙄 🙄

rolak
17. jan 2012

@karinnka šak ja aj po anglicky viem,ale ja som z toho celého nejaký tatár.... ty máš paypal? lebo u mňa je toto jediný problém... alebo využijeme tinku 😀 😀 😀 ona kupuje cez ebay....zaplatí a my jej pošleme na účet,čo? už som ju zapojila! 😀

karinnka
17. jan 2012

@anjelicek26 dik za info 🙂

rolak
17. jan 2012

@anjelicek26 ja som vždy myslela, že ebay sú iba aukcie... ale toto sú normál predajcovia,nie? a všetci majú poštovné zadara, či to je len náhoda?

karinnka
17. jan 2012

@rolak 😀 😀 Moze byt 🙂 Tinka je uz v tom zabehnuta 😉 🙂

rolak
17. jan 2012

@karinnka a ktoré sa ti páčia? dávame v piatok stretko? musíme ju nejako prehovoriť 😀 😀 😀 😀

ludka140281
17. jan 2012

uz patrim k vam🙂 dnes som urobila tieto dve 🙂 moje prve 😀 ...ušijte si🙂 teda je to bez sitia🙂 urobte za hodinku