icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

sissik
22. feb 2012

pridavam foto mojho vcerajsieho vytvoru, ruzovo-hneda
a dnes robim dalsiu, ma to nejak chytilo
a kedze sa jej paci ariel morska vila, tak rozmyslam nad tutu satami alebo kombinaciu s hackovanym vrchom na sposob ariel.

cerimi77
22. feb 2012

@sissik počuj, keĎ ťa to tak chytilo, nechceš si zarobiť? 😀

sissik
22. feb 2012

@cerimi77 ale aj spat potrebujem😉 ledva stiham pre nas

jonas17
22. feb 2012

@cerimi77 aj ja sa pripájam🙂 hľadám šikovnú maminu, ktorá ušije, urobí tutu aj mne🙂 Prosím!!Samozrejme, zaplatím🙂 Tie, ktoré sa dajú kúpiť, sú strašne riedke, nepekné, vy ste tu také šikovné... 😵 😵 😵

cerimi77
22. feb 2012

@sissik tak ja aj tak pred tebou smekám, ako to ty stíhaš 😀

taily30
23. feb 2012

@anjelicek26 mas pravdu, tu v USA je vsetko ovela lacnejsie. a posta chodi tak 2 tyzdne, niekedy aj skor, pokym su neni nejake sviatky atd.

sissik
23. feb 2012

@cerimi77 no ked sa uskromnim s 3-4 hodinami spanku, tak sa da neico, ked deti zaspia. ale aj tak toho nestiham tolko, ako ine maminy 😉

zklimekova
23. feb 2012

ja som tu našu tutu už raz dááávno 🙂 dávala, teraz vám ju ukážem v akcii 🙂 pri fotení a na karnevale

nella1
23. feb 2012

ahojky tak sa vytesujeme konecne z nasej tutu pettitskirt konecne nam prisla z ebay tu su fotocky mojej mini modelky 🙂

anjelicek26
23. feb 2012

Nadherne suknicky 😵 Ja stale cakam tyl a doplnky na toho pava, nabuduce sa na to vykaslem a kupim tu, nebudem objednavat z ciny, to vzdy trvaaaaa. Som uhackovala aspon 15 ciapok medzi tym 😅

sissik
23. feb 2012

@anjelicek26 mne sa nejak nepozdava myslienka objednavania z ciny - koli tomu, ze to dlho trva a ktovie, ci to a pride. radsej kupim tu, vela veci sa uz da kupit aj u nas, ale vela este nie 😒

anjelicek26
23. feb 2012

@sissik - tak z ciny mi zatial nedosla vec len 1x - a objednavam fakt casto - a peniaze mi vratili. Takze toto fakt neriesim, ze by to neprislo. Co sa tyka caciek a dekoracnych veci na oblecenie, no proste take v obchode nekupis :(

ela19
23. feb 2012

@sissik
@anjelicek26 aj ja vela objednavam cez net a este aj " trapne" stuhy som objednala z ciny, a to len preto, ze takej farby a vzoru u nas neexistuju a vyslo ma to cele aj s postou lacnejsie ako keby som u nas v galanterke kupila obycajné, takze sa fakt netreba bat 🙂

sissik
23. feb 2012

@ela19 @anjelicek26 no budem odkazana asi objednat sifon na petit skirt cez net. v mojej oblubenej galanterke nemali. ukazovali mi sice stuhy, ale na sifon sa mi to zdalo tvrde.
ale kupila som tyl a ozdobu na opasok na dalsiu tutu. este som nedokoncila jednu a uz myslim na dalsiu. je to uz mania?

langkofel
23. feb 2012

@sissik no tak my sme tiez dnes dostali postou sukienku z Ciny pettitskirt 😵 😵 😵 prisla skor ako tyl z USA, cena aj s postovnym je 🤐 (doslova smiesna) a ta radost co mala malicka 😵 😵 😵 😵 😵 mi teda za to stoji...
Vobec ma nanapadlo ze by to neprislo...to sa mi skor stracaju veci co mi poslielaju z SK 🤐

janka_pn
23. feb 2012

@langkofel tak je stale len tu jednu rolku a ostatne tri sa asi stratili.... 😒 😢 neviem ako to riesit, ci poslat naspat a dat si prachy vratit z paypalu alebo si ju nechat a dat si vratit len to, co nedoslo... alo co spravim z jednej rolky? ☹

langkofel
23. feb 2012

@sissik ja teda neviem, neoplati sa ti ta pettitskirt radsej kupit?...ja ked som to dnes rozbalila, hned som si bola ista ze som dobre urobila, ze som to objednala...cena, cas, material...no ja teda trosku aj sit viem, stroj mam...ale toto by sa mi urcite neoplatilo sit...a neviem ci by bola taka pekna...

langkofel
23. feb 2012

@janka_pn to ma mrzi janka, ja som jedno tutu urobila, mala moc nadsena nebola, no nie je uz najmensia, takze hoci kde to nosit sa uz nehodi...a tak idem kupit latku, usit sukienky a na to nasit tylove volany...Nieco podobne som videla v HM vyzeralo to celkom dobre aj na denne nosenie, ked to vhodne skombinujes...

sissik
23. feb 2012

@langkofel uz aj nad objednavkou rozmyslam, kebyze mam dat za nu 12 libier, tak sa mi to fakt neoplati sit. jedine, zeby som zohnala veeelmi lacny material. akurat hladam

langkofel
23. feb 2012

neviem kto je viac vyteseny, ci mala alebo velka 😀

langkofel
23. feb 2012

@sissik no pozri, fakt sa ti to neoplati, ja idem este inu farbu objednat, mala je taka nadsena 😵

sejbry
23. feb 2012

anjelicek26 ,sissik, poradíte mi prosím kde objednať tyl + ozdoby na slovenskej stránke?chcem to skúsiť či sa mi podarí,potom by som možno začala dumať nad objednaním zo zahraničia 🙂))) ďakujem veľmi pekne

katrinka8
23. feb 2012

@langkofel - od akeho predajcu si ju kupovala? Ja som pred mesiacom objednala od "tinxi-style", a doteraz neprisla, mam z toho hlavu v smutku, potrebujem ju totiz na svadbu pre dcerku ☹ A nikde neviem taku najst, tento styl sa mi totiz paci najviac. Mala som objednanu ruzovu s fialovym okrajom. Predajca odpisal, ze mi posle spat peniaze, ale to mi nepomoze ☹

majamat
23. feb 2012

@sejbry tu maju tylove aj organzove rolky http://www.lacnaorganza.sk/ a tu je len organza http://www.evitabridal.sk/evitabridal/eshop/36-...

katrinka8
23. feb 2012

@nella1 - juj, tuto som dcerke objednala este pred mesiacom, ale neprisla.. ☹ Ako dlho si na nu cakala? A este mozem sa opytat, kolko cca meria dcerka a aku velkost si jej kupovala? Moja ma cca 84 cm (20 mesiacov) a objednala som jej na 3-4 roky, pretoze sa mi zdalo, ze ta dlzka jej bude lepsia, chcela som, aby ju mala tak ako Tvoja, nie taku kratucku... A ak sa este mozem opytat, v ktorom shope si ju kupovala? Lebo sa mi zda, ze tam je len jeden perdajca, ktory tam ma xy e-shopov...

svjana
23. feb 2012

@langkofel Prosím vás odkiaľ ste objednávali sukničky? Vďaka.

nice202
23. feb 2012

@langkofel ahoj, ak mozem vstupit. Rada by som sa opytala, ci naozaj je postovne zdarma.?

langkofel
23. feb 2012

@nice202 bola som sa teraz schvalne pozriet, tak hej mne to stiahlo iba za sukienku, ako je uvedene.
Ja som ale objednavala do IT, ak by bolo na SK inak...ale nemyslim si, pretoze pisu ze postovne gratis.

nice202
23. feb 2012

@langkofel dakujem 🙂