icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

katrinka8
23. feb 2012

@langkofel - len mne to tam vyhodilo vsetky ponuky, nie tu Tvoju konkretnu suknicku. Tu tam neviem vobec najst, resp. neviem tam najst konkretny obchod, v ktorom si kupovala...

langkofel
23. feb 2012

@katrinka8 hehe to su vsetky ponuky toho predajcu, pockaj najdem ti to

katrinka8
23. feb 2012

@langkofel - dakujem 😉 Kukam, ze to je iny e-shop ako ten "moj" Len aj tie ceny su ine 😀 Ale suknicka je krasna, este idem cosi pokukat, lebo som tam na tom nasom nasla, ze posielaju do 20 - 30 pracovnych dni, tak tych 30 bude buduci piatok. Tak neviem, ci im dam este sancu, ci co... Ale takto dlho sme na e-bay este asi na nic necakali 😠

katrinka8
23. feb 2012

Baby, ale toto mi dnes prislo, tak sa radujem: http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-GIRL-HEADBAND-HA...

lenuliatko
23. feb 2012

@langkofel na nemeckom ebay ma nenapadlo hľadať. Už hodnú chvíľu si pozerám ponuku predajcu a slintáááám 😵 😵 😵 Nádherné pettiskirt má, aj všetko ostatné. Už som mala petti vybrané na anglickom ebay ale stále ma čosi brzdilo a neobjednala som. Už viem, prečo... 😀 No a teraz budem mať čo robiť, aby som si dokázala vybrať dve naj. Ale mne sa stráááášne páči asi 5 sukničiek, brala by som všetky. Ďakujem za odkaz na stránku 😉

lenuliatko
23. feb 2012

@langkofel ešte, prosím ťa, ako dlho ti to šlo?

lenuliatko
23. feb 2012

@nella1 aj mňa by zaujímalo, akú veľkosť si malej kúpila, kôli predstave. Ďakujem

nella1
24. feb 2012

@lenuliatko ahojky ma vel.na 3-4r. malinka ma 2r.1m 😉 takze urcite radsej kupovat vacsiu...

nella1
24. feb 2012

@katrinka8 kupovala som u tinxi 😉

sissik
24. feb 2012

tak som na prelome vcerajsku a dneska dokoncila dalsiu tutu, ale foto az vecer, lebo teraz ju ma slecna v skolke a ja som uz nemala silu fotit
a dnes asi zacnem dalsiu. je to fakt chytlave. hlavne ked clovek vidi tie iskricky v ociach 🙂

zz134
24. feb 2012

babky prosim neviete mi poradit nejaku galanterku v BA? viem ze davnejsie bola na gagarinke v tom komplexe ( kt. je uz asi zburany)...a teraz neviem nikde nic najst.dakujem

zz134
24. feb 2012

@anjelicek26 Ta sukienka je uzasna! a ten hackovany pasik! uzasna! to si ako robila?si sikovnaaaaaaaaaa

anjelicek26
24. feb 2012

@zz134 - jej moja ktoru suknicku povedz presne xixi

zz134
24. feb 2012

taku fialkovu co si sem dala ...nadherna !

hewletta
24. feb 2012

😝 Naša prvá skúšobná TUTU, keď príde tyl z USA ideme na ostro 😀 😀 😀

majamat
24. feb 2012

juj, krasne suknicky robite. ja stale cakam na tie celenky. dohodla som sa s jednou kockou, ktora objednala viacerym z ebay a teraz cakame, kedy pridu. neviem sa dockat. dnes som nakupila priesvitne, kvetinkove gombicky a perlicky a asi urobim nejake kvetinky. videla som viacere druhy. vyskusam toho viac. mam aj zlatu nitku. mozem na nu nieco povysivat.

katrinka8
24. feb 2012

@nella1 - dakujem, myslela som si 😀 Aj ja som dala velkost na 3-4 roky, hoci bude mat takmer 2. Ak nepride do buduceho tyzdna, tak kupujem este raz - hoci som si vsimla, ze tu s tym fialovym okrajom uz nema tu velkost ☹ Dufam, ze aspon ruzova este bude... Ale tajne dufam, ze mi pride este ta povodna 😉

nella1
24. feb 2012

@katrinka8 mne trvalo dodanie 5 tyz. pred tyz.som mu pisala tak mi napisal nech este chvilku pockam ak nepride ze to budeme riesit a o par dni na to uz bola, doma kedy si ju objednavala?

katrinka8
24. feb 2012

@nella1 - no 22. januara. Vari to bude uz 5 tyzdnov... Ale tak stale verim, ze dojde, bola to nedela, a sa mi zda, ze tam cosi mal akusi pripomienku, ze do konca januara neposielaju, ci co. MM mi vravel, ze oni tam maju vtedy koniec roka - asi uzavierky alebo nieco take. Teraz spatne to tam uz nevidim, ale tak este toto ma tochu tesi.A dokonca som tam nasla aj cosi take, ze dodacia lehota je 21 - 30 pracovnych dni, co by bolo az buduci tyzden. Ale som rada, ze je tu este sanca - ze si mi to takto potvrdila aj Ty, aj @anjelicek26 🙂 Totizto doteraz sme na nic tak dlho necakali este, preto ma to zneistilo.

langkofel
24. feb 2012

@lenuliatko hehe ale to som nie na nemeckom ebay, to tu tusim raz hodila anjelicek link, len ja som si to potom vyhladala cez nemecky ebay, lebo ja rozpravam nemecky (anglictina mi moc nejde 😝 ), tak preto je aj link z de. ebay 😉
A islo mi to 2 tyzdne aj tusim 1 den 😉

sejbry
24. feb 2012

@majamat ahoj prosím ťa ktorá mamina objednáva z ebay? tiež by som niečo objednala... ďakujem 🙂

anjelicek26
24. feb 2012

Mne dnes dorazil cinsky tyl, uz mam latku, celenky, tyl, perlicky, uz mi len pavie pera chybaju a idem na to 😅

sissik
24. feb 2012

pridavam foto nasich tutu na modelke

langkofel
24. feb 2012

@anjelicek26 a aky je? farby su pekne? je makky? leskly?

lenuliatko
24. feb 2012

@langkofel veď to je asi v podstate jedno, prihlasovacie údaje mi pasujú aj tam aj tam, takže je jedno, či má ebay koncovku .co.uk,. či de. 😉 a poštovné zadarmo. No, už len si vybrať. A dodanie je super, že len cca 2 týždne. Mna dnes prišli čelenky s kvetinkami z hong-kongu posielané 26.1. A ešte čakám dva balíčky...

lenuliatko
24. feb 2012

@nella1 no, veď som si aj myslela, že radšej väčšie. Keď teraz vidíš, aká je dlhá, neobjednala by si ešte o číslo väčšiu? Váham, či takúto veľkosť, alebo ešte väčšiu, páči sa mi, keď je taká k členkom a má to výhodu aj v tom, že baby to dlhšie vynosia (samozrejme, ak sukničky nezničia). Tá, čo si vybrala je krásna, jedna z mojich favoritov 😉

jamaat
24. feb 2012

Tak môj tyl v nedohľadne, len včera ho poslali. Masku sme ale vyrobiť už museli, takže som si pomohla organzou, ešte nejakou kvetovou dekoračnou látkou a krepovým papierom a asi je to takto aj lepšie.

katrinka8
24. feb 2012

@nella1 @anjelicek26 - baby, a v tej petti z ebay ta maslicka na pase sa, dufam, da stiahnut a velkost pasu regulovat. Dufam, ze to tam nie je len na ozdobu... Ci? 😀

karinnka
24. feb 2012

@katrinka8 Ja mam z Ebay a regulovat sa teda neda a maslicka je na ozdobu 🙂