Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
Jeeej nahodou som narazila na tuto temu a ste vsetky velmi sikovne 🙂 Uz pozeram na ebay material....skusim aj ja malej nejaku vyrobit 🙂
@katrinka8 - to je len ozdoba.
@langkofel - este som to nerozbalila, ale idem sa prave vykopat z postele, vcera sme boli cely den mimo, ze to pozriem a skusim sa na to vrhnut, dam vediet. Stale mi chybaju tie pavie pera, stve ma to, bez toho to nemozem dorobit, aj pavie nausnice mi chybaju a objednavala som to pekne davno 😝
@anjelicek26 - a jeje, no dufam, ze jej to nespadne z brucha 😀 Dako to tam asi budem musiet poriesit ten pas, ked mi to pride, lebo zatial stale nic...
dievcata zasielam link na tyl na slovensku,velky vyber.
http://www.selecttn.sk/metrovy-textil/spolocens...
babule sikulky ste vsetky 😵 😵 😵 , nella aj moja bola zo sukienky najskor nadsena a potom nic moc 😔
ludka krasne kvietky, velmi pekna celenka 😵
drake krasne ciapocky, velmi sa mi pacia 😉
@cukricek8998 prosim ta ako si nasivala na suknicku mas nejaky navod je krasna
@drake krasne ciapocky. Ta minnieje uzasna. prosim ta ako si robila tie uska?
@wewe22 ahoj myslis tu riflovu ? nijako zvlastne...naviazala som to na gumicku a rucne prisila na suknicku 🙂))
@cukricek8998 dakujem

Ja ked chcem moju modelku odfotit v sukni - tak mi vzdy zdrhne 😀 V poslednej dobe sa mi ju vobec neda fotit, kym ja stlacim spust, tak na fotke ma babula uz len ruku 😎 A to mam za sebou uz 2 tutu, jednu som robila z organzy zo svadobnych kytic (haha, som netusila, naco sa mi zidu, ked som to odkladala) a druhu z tylu z Ciny 😉 A este som vyrobila jednu pre babiku zo zbytkov organzy, neviem, ci nenafotim tu 😀