icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

katrinka8
24. feb 2012

Ja ked chcem moju modelku odfotit v sukni - tak mi vzdy zdrhne 😀 V poslednej dobe sa mi ju vobec neda fotit, kym ja stlacim spust, tak na fotke ma babula uz len ruku 😎 A to mam za sebou uz 2 tutu, jednu som robila z organzy zo svadobnych kytic (haha, som netusila, naco sa mi zidu, ked som to odkladala) a druhu z tylu z Ciny 😉 A este som vyrobila jednu pre babiku zo zbytkov organzy, neviem, ci nenafotim tu 😀

katrinka8
24. feb 2012

@karinnka - ale neviem, ci mas taku, co maju baby, lebo ja som objednavala presne tu istu...

meissa
24. feb 2012

Jeeej nahodou som narazila na tuto temu a ste vsetky velmi sikovne 🙂 Uz pozeram na ebay material....skusim aj ja malej nejaku vyrobit 🙂

majamat
24. feb 2012

@sejbry vsak aj tu niektore objednavaju.

langkofel
25. feb 2012

@katrinka8 nasa sa da na pase regulovat, ma tam taku tu gumicku s gombickami vzadu, ale maslicka v predu je len na ozdobu 😉

anjelicek26
26. feb 2012

@katrinka8 - to je len ozdoba.

anjelicek26
26. feb 2012

@langkofel - este som to nerozbalila, ale idem sa prave vykopat z postele, vcera sme boli cely den mimo, ze to pozriem a skusim sa na to vrhnut, dam vediet. Stale mi chybaju tie pavie pera, stve ma to, bez toho to nemozem dorobit, aj pavie nausnice mi chybaju a objednavala som to pekne davno 😝

katrinka8
26. feb 2012

@anjelicek26 - a jeje, no dufam, ze jej to nespadne z brucha 😀 Dako to tam asi budem musiet poriesit ten pas, ked mi to pride, lebo zatial stale nic...

katrinka8
26. feb 2012

@langkofel - no nasa sa asi nebude dat regulovat.. no, uvidime... hlavne, aby nam daka prisla 😀

majamat
26. feb 2012

tak ja som aspon urobila kvietky na jednu suknicku, ked ine nemozem. jeden je hnedy, druhy tmavocerveny a treti kombinacia oboch. na fotke su tie farby skreslene.

katrinka8
27. feb 2012

@majamat - a ako si ich robila? Juj, krasne su 😉

majamat
27. feb 2012

@katrinka8 tu vyssie tie linky su pre teba.

majamat
27. feb 2012

@katrinka8 a keby si to skusala, daj pozor pri opalovani, lebo niekedy som s organzou bola celkom dost vysoko nad svieckou a niektore lupienky sa mi uplne stiahli.

hewletta
28. feb 2012

dievcata zasielam link na tyl na slovensku,velky vyber.
http://www.selecttn.sk/metrovy-textil/spolocens...

hewletta
28. feb 2012

Dievčatá, mám na predaj TYL svetlo rúžový dekoračný v šírke 120cm a dĺžke 20metrov.Dajte vedieť či máte záujem, už nevyužijeme.Farba ako na foto

nella1
28. feb 2012

konecne sa mi podarilo vyrobit moju prvu TuTu pre moju kocenu, len co z toho, ked dcerka si ju nechce obliect 😅 asi si budem v nej chodit sama 😀

ludka140281
28. feb 2012

moje dnešné 🙂

sirinka
28. feb 2012

@jamaat uuuuzasny kostym si vyrobila...krasny!!!

drake
28. feb 2012

ahojte tak ja som robila druhu tutu pre 5 rocne dievcatko
a este vam pridavam foto mojich 2 ciapociek 😅 😅 😅

jamaat
29. feb 2012

@sirinka Ďakujem. Akurát že si ho na karnevale nechcela obliecť, tak som sa zbytočne namáhala. Len šaty si horko-ťažko navliekla na chvíľu, tie som mala spichnuté za 3 hodiny. Ale s čiapkou som sa ondila skoro týždeň po večeroch. 😠

langkofel
29. feb 2012

@nella1
@ludka140281
@drake

babule sikulky ste vsetky 😵 😵 😵 , nella aj moja bola zo sukienky najskor nadsena a potom nic moc 😔
ludka krasne kvietky, velmi pekna celenka 😵
drake krasne ciapocky, velmi sa mi pacia 😉

nella1
29. feb 2012

@drake ta minnie ciapocka je uzasna 🙂 kde by som nasla navod??

drake
29. feb 2012

@nella1 dakujem 😵
ja som ju robila len tak z hlavy a su to len DS cize nic tazke 😉

nella1
29. feb 2012

@drake ej no ja sa len chystam ucit, este len cakam na sadu hacikov z ebay a ide sa na to.... a veeru ani netusiim co je to DS 😅 😅 😅 😀

wewe22
29. feb 2012

@cukricek8998 prosim ta ako si nasivala na suknicku mas nejaky navod je krasna

miruliacik
29. feb 2012

@drake krasne ciapocky. Ta minnieje uzasna. prosim ta ako si robila tie uska?

majamat
1. mar 2012

tak som urobila dalsie kvietocky. jedna fotka je bez blesku a druha s bleskom.

cukricek8998
1. mar 2012

@wewe22 ahoj myslis tu riflovu ? nijako zvlastne...naviazala som to na gumicku a rucne prisila na suknicku 🙂))

wewe22
1. mar 2012

@cukricek8998 dakujem